ΤΟΠΙΚΑ

Συνάντηση ακαδημαϊκών της Ευρώπης στο ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

συνάντηση-ακαδημαϊκών-της-ευρώπης-στ-124870

Ακαδημαϊκοί από όλη την Ευρώπη, κάποιοι από τους σπουδαιότερους στον χώρο της Ψυχολογίας του Αθλητισμού και της Ασκησης, βρέθηκαν στο ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στα Τρίκαλα. Το ΤΕΦΑΑ Π.Θ. και συγκεκριμένα το «Ευρωπαϊκό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Ψυχολογία του Αθλητισμού και της Ασκησης», διοργάνωσαν ένα εξαιρετικά υψηλού επιπέδου Εντατικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Μαθημάτων που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον δεκάδων διεθνών Μεταπτυχιακών φοιτητών του χώρου.

Μέσα σε πέντε μέρες εντατικών μαθημάτων από τους καλύτερους αθλητικούς ψυχολόγους της Ευρώπης, διεθνείς φοιτητές από 8 Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια, που προέρχονται από 23 χώρες του κόσμου (Καναδά, Ινδία, Βέλγιο, Γερμανία, Δανία, Ελλάδα, ΗΠΑ, Ιρλανδία, Ισπανία, Ισραήλ, Κένυα, Κολομβία, Κύπρο, Νησιά Φερόες, Νιγηρία, Ολλανδία, Παραγουάη, Σερβία, Σουηδία, Ταϊλάνδη, Φινλανδία), είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την Ελληνική κουλτούρα, να αλληλεπιδράσουν με Ελληνες φοιτητές και την τοπική κοινωνία, να γνωρίσουν την Ελληνική φιλοξενία και να συμμετάσχουν σε μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου. Καθηγητές αναφέρθηκαν με τα καλύτερα λόγια στο πρόγραμμα, αλλά και στην επαφή με την τοπική κοινωνία:

«Εξαιρετικοί φοιτητές, εξαιρετική Ευρωπαϊκή εμπειρία, θαυμάσια φιλοξενία», «Είναι σημαντικό να μπορείς να αλληλεπιδράς με ένα μεγάλο αριθμό νέων με φωτεινά μυαλά από όλη την Ευρώπη», «Οι ντόπιοι είναι εξαιρετικά φιλικοί και μας φρόντιζαν συνεχώς», ανέφεραν μεταξύ άλλων.

Ενθουσιασμένοι και οι φοιτητές που ανέφεραν μεταξύ άλλων: «Η εμπειρία αυτή με γέμισε νέες ιδέες», «Ηταν μια μοναδική ευκαιρία! ήρθαμε σε επαφή με έναν μεγάλο αριθμό καθηγητών από όλη την Ευρώπη!», «Θα ήθελα πολύ να ξαναέρθω στα Τρίκαλα!», «η φιλοξενία ήταν θαυμάσια και είχαμε μια εμπειρία ζωής!».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου