ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στόχος του ΓΣ Αλμυρού… η επιστροφή στις νίκες

στόχος-του-γσ-αλμυρού-η-επιστροφή-στ-97151

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η επιστροφή στις νίκες είναι σήμερα ο στόχος του ΓΣ Αλμυρού… που θα αγωνιστεί στις 3μ.μ. υποδεχόμενος τη Θήβα για την 22η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής…

Ο Γ.Σ. Αλμυρού θέλει και μπορεί να επιστρέψει στις νίκες που αγνοεί για 3 αγωνιστικές, έχοντας ήττες σε Βελεστίνο και Φάρσαλα, αλλά και ισοπαλία στην έδρα του με τον ΑΟ Σελλάνων, και ο προπονητής Κώστας Σταματίου ποντάρει σε δυο σημαντικές επιστροφές…

Ο Κώστας Φλίγκος και ο Στέλιος Αλεξανδρής εξέτισαν την ποινή τους και επιστρέφουν στην 11άδα του ΓΣΑ, ο οποίος θέλει βαθμούς οριστικής εξασφάλισης, αφού αμέσως μετά τη Θήβα έχει δύο ντέρμπι: 11/3/18: Αλμυρός – Νίκη και 18/3/18: Βόλος ΝΠΣ – Αλμυρός. Στη συνέχεια υποδέχεται τον Αμβρυσσέα Διστόμου και στο φινάλε παίζει στον Βόλο με τον Ολυμπιακό.

Στην αποστολή του ΓΣΑ για τον σημερινό αγώνα βρίσκονται οι: Σταυράκης, Καψιώτης, Μπαρούτας, Κόκκας, Χολέβας, Στουρνάρας, Θωμαΐδης, Αλεξανδρής, Κοντοβάς, Φλίγκος, Κιπτίου, Σαββίδης, Σκοπελίτης, Τσιουρής, Γκατζούλης, Μπιρμπίλης, Αράπης, Πρατής, Τσομπανόπουλος, ενώ εδώ και λίγες μέρες παρελθόν από την ομάδα αποτελεί ο Άρης Μιχάλης.

Για τη Θήβα ο τραυματισμός του Βραζιλιάνου Τιάγκο Σίλβα, που έγινε στον αγώνα με τον Οπούντιο Μαρτίνου, αποδείχτηκε σοβαρότερος, και ο παίκτης θα χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς.

Σήμερα ο ΓΣΑ περιμένει τον κόσμο του, και έτσι η διοίκηση του Γ.Σ.Α. απευθύνει κάλεσμα αναφέροντας: «Τον πιο σημαντικό αγώνα δίνει η αγαπημένη μας ομάδα, ο Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ την Κυριακή 4 Μαρτίου και ώρα 3:00μ.μ. στο ΣΤΑΔΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΡΑΓΑΖΟΣ για το πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ με τον Α.Ο. ΘΗΒΑΣ. Το Δ.Σ του Συλλόγου καλεί όλους τους φιλάθλους να δώσουν το βροντερό παρών στην ομάδα μας, και να εμψυχώσουν την ομάδα μας ώστε να πετύχει τους στόχους της, που δεν είναι άλλος από τη νίκη και τη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης. ΟΛΟΙ σήμερα Κυριακή 4 Μαρτίου στις 3μ.μ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΡΑΓΑΖΟΣ να ενισχύσουμε την αγαπημένη μας ομάδα στον αγώνα με την ομάδα του Α.Ο. ΘΗΒΑΣ»

Διαιτητής στο σημερινό ματς ΓΣΑ – Θήβα ορίστηκε ο Γιάννης Μπλούνας από την ΕΠΣ Φθιώτιδας, που ήταν ο «άρχων» του αγώνα στη νίκη του Αλμυρού επί της Νίκης στο Πανθεσσαλικό (0-1). Ο Μπλούνας είναι έμπειρος διαιτητής, με 28 παιχνίδια στη Β’ Εθνική και 31 στην Γ’ Εθνική κατηγορία, και σήμερα θα έχει βοηθούς τους Βασίλη Καλύβα και Στέλιο Καραγιάννη επίσης από την ΕΠΣ Φθιώτιδας. Παρατηρητής θα είναι ο Γιάννης Κρίκης από την ΕΠΣ Τρικάλων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου