ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιστροφή στις νίκες… με επιστροφές!

επιστροφή-στις-νίκες-με-επιστροφές-99191

Με επιστροφές και τον κόσμο σύμμαχό του θα αγωνιστεί την Κυριακή στις 3μ.μ. ο Γ.Σ.Α. υποδεχόμενος τη Θήβα για την 22η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής…

Ο προπονητής Κώστας Σταματίου ποντάρει σε δυο σημαντικές επιστροφές ώστε η ομάδα του Αλμυρού να επιστρέψει στις νίκες που αγνοεί για 3 αγωνιστικές, έχοντας ήττες σε Βελεστίνο και Φάρσαλα αλλά και ισοπαλία στην έδρα του με τον ΑΟ Σελλάνων.

Ο Κώστας Φλίγκος και ο Στέλιος Αλεξανδρής εξέτισαν την ποινή τους και επιστρέφουν στην 11άδα του ΓΣΑ, ο οποίος θέλει βαθμούς οριστικής εξασφάλισης, αφού αμέσως μετά τη Θήβα έχει δύο ντέρμπι: 11/3/18: Αλμυρός – Νίκη και 18/3/18: Βόλος ΝΠΣ – Αλμυρός. Στη συνέχεια υποδέχεται τον Αμβρυσσέα Διστόμου και στο φινάλε παίζει στον Βόλο με τον Ολυμπιακό.

Την Κυριακή ο ΓΣΑ περιμένει τον κόσμο του, και έτσι η διοίκηση του Γ.Σ.Α. απευθύνει κάλεσμα αναφέροντας: «Τον πιο σημαντικό αγώνα δίνει η αγαπημένη μας ομάδα, ο Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ την Κυριακή 4 Μαρτίου και ώρα 3:00μ.μ. στο ΣΤΑΔΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΡΑΓΑΖΟΣ για το πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ με τον Α.Ο. ΘΗΒΑΣ. Το Δ.Σ του Συλλόγου καλεί όλους τους φιλάθλους να δώσουν το βροντερό παρόν στην ομάδα μας, και να εμψυχώσουν την ομάδα μας ώστε να πετύχει τους στόχους της, που δεν είναι άλλος από τη νίκη και τη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης. ΟΛΟΙ την Κυριακή 4 Μαρτίου στις 3μ.μ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΡΑΓΑΖΟΣ να ενισχύσουμε την αγαπημένη μας ομάδα στον αγώνα με την ομάδα του Α.Ο. ΘΗΒΑΣ»

Για τη Θήβα ο τραυματισμός του Βραζιλιάνου Τιάγκο Σίλβα, που έγινε στον αγώνα με τον Οπούντιο Μαρτίνου, αποδείχτηκε σοβαρότερος, και παρ’ όλες τις προσπάθειες που έγιναν από το ιατρικό επιτελείο του ΑΟ ΘΗΒΑ δεν κατέστη δυνατό να αποκατασταθεί η βλάβη στο δάχτυλο του ποδιού του, και η μόνη θεραπεία αυτή τη στιγμή είναι το χειρουργείο. Έτσι ο παίκτης θα χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς.

Διαιτητής για την Κυριακή 4/3 ορίστηκε ο Γιάννης Μπλούνας από την ΕΠΣ Φθιώτιδας, με βοηθούς τους Βασίλη Καλύβα και Στέλιο Καραγιάννη. Αυτό είναι το τρίτο φετινό παιχνίδι που σφυρίζει ο Μπλούνας στην Γ’ Εθνική και το δεύτερο για τον Γ.Σ. Αλμυρού. Ήταν ο «άρχων» του αγώνα στη νίκη του Αλμυρού επί της Νίκης στο Πανθεσσαλικό (0-1). Είναι έμπειρος διαιτητής, με 28 παιχνίδια στη Β’ Εθνική και 31 στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Παρατηρητής θα είναι ο Γιάννης Κρίκης από την ΕΠΣ Τρικάλων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου