ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ηττα για τον ΓΣ Αλμυρού, με 1-0 από τον Αχιλλέα

ηττα-για-τον-γσ-αλμυρού-με-1-0-από-τον-αχιλ-104622

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Γ.Σ. Αλμυρού στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αχιλλέα Φαρσάλων. Το σκορ της αναμέτρησης διαμόρφωσε ο Καραγκούνης με σουτ εκτός περιοχής στο 32’.

Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα σημειώθηκε στο 23ο λεπτό, με τον Νεμπεγλέρα να επιχειρεί σουτ έξω από την περιοχή και τον Σταυράκη να διώχνει τη μπάλα σε κόρνερ. Οι γηπεδούχοι απείλησαν δέκα λεπτά αργότερα και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ.

Συγκεκριμένα στο 32’ ο Καραγκούνης βρέθηκε έξω από την περιοχή, έκανε το σουτ και έστειλε με φάλτσο τη μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Σταυράκη, κάνοντας το 1-0. Στα λεπτά που απέμειναν οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση, όμως το σουτ του Κυπτίου στο 40’ δεν βρήκε στόχο, και τα πρώτα 45 λεπτά ολοκληρώθηκαν με τον Αχιλλέα να είναι μπροστά.

Στο 2ο ημίχρονο ο Αλμυρός προσπάθησε να βγει μπροστά ώστε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης, ενώ οι γηπεδούχοι επέλεξαν να «χτυπήσουν» με κάποια αντεπίθεση. Η πρώτη ευκαιρία του 2ου ημιχρόνου ήρθε στο 55’, με τον Οικονόμου να κάνει την προβολή μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νεμπεγλέρα, με τη μπάλα να περνά δίπλα από το δοκάρι. Δέκα λεπτά αργότερα ήταν η στιγμή των φιλοξενουμένων να δημιουργήσουν ευκαιρία, με τον Κυπτίου απειλεί από καλή θέση, όμως ο Χάμος μπλόκαρε τη μπάλα.

Με τον αγώνα να θέλει λιγότερο από 15 λεπτά για να λήξει, ο Αχιλλέας έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-0. Ο Καραγκούνης βρέθηκε μέσα στην περιοχή, πέρασε και τον Σταυράκη, έκανε το πλασέ, όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν στα τελευταία λεπτά να ισοφαρίσουν, όμως η μοναδική ευκαιρία που μπόρεσαν να κάνουν ήταν στο 80’ με τον Κυπτίου να σουτάρει έξω από την περιοχή και τη μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Παραφέστας): Χάμος, Οικονόμου, Κούλπας, Καραμπούζης, Κουρούμαλος, Νεμπεγλέρας, Μίχος, Τλούπας, Αραπίτσας (90′ Μάρκου), Καραγκούνης, Βούλγαρης (80′ Κατσανάκης)

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ (Σταματίου): Σταυράκης, Καφιώτης, Μπαρούτας, Σαββίδης, Χολέβας, Θωμαϊδης (46′ Γκατζούλης), Κυπτίου, Στουρνάρας, Σκοπελίτης (60′ Τσιούρης), Μιχάλης, Κοντοβάς.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΤΟΥΜΠΟΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου