ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπέος: «Μίκυ-Μάους ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος»

μπέος-μίκυ-μάους-ο-προπονητής-της-εθν-928285

Σκληρή επίθεση έκανε ο Αχιλλέας Μπέος στον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος, Γκουστάβο Πογέτ, που δεν συμπεριέλαβε στις κλήσεις του τον Τάσο Δουβίκα. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος χαρακτηρίζει τον Ουρουγουανό τεχνικό Μίκυ Μάους και αρχιμάγειρα κρουαζιερόπλοιου. Αναλυτικά: «Μέχρι και την τελευταία στιγμή, είχα την ελπίδα ότι ο «αρχιμάγειρας» ενός κρουαζιερόπλοιου που κάποιοι επέλεξαν για προπονητή της Εθνικής Ελλάδος, θα καλούσε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τον πρώτο σκόρερ του Ολλανδικού πρωταθλήματος, Τάσο Δουβίκα, εν όψει των αναμετρήσεων με Ιρλανδία και Γαλλία.

Δυστυχώς οι ελπίδες μου διαψεύστηκαν, καθώς μέχρι και σήμερα το όνομα του Τάσου Δουβίκα δεν συγκαταλέγεται στους εκλεκτούς του.

Είναι πραγματικά λυπηρό, αυτό το «Μίκυ Μάους» – εργαλείο που έκανε τον προπονητή κάθε φορά που το κρουαζιερόπλοιο όπου εργαζόταν έπιανε λιμάνι, προπονώντας ναύτες και μούτσους, να βρίσκεται στον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας.

Το ακόμα πιο λυπηρό είναι ότι με τις επιλογές του περίεργου αυτού τύπου που κάνει τον προπονητή, η Εθνική μας ομάδα δεν θα τερματίσει ούτε στην 3η θέση του ομίλου της.

Είναι όμως άδικο για παίκτες ή για την ακρίβεια για παικταράδες όπως ο Τάσος Δουβίκας να μην φοράνε τη φανέλα με τον Εθνόσημο».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου