ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Κλείδωσε» η τριάδα ανόδου στον όμιλο του Μαγνησιακού

κλείδωσε-η-τριάδα-ανόδου-στον-όμιλο-956143

Κλείδωσε η πρώτη προνομιούχος τριάδα του 4ου ομίλου των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική, αφού τον Μαγνησιακό εκτός από το Κιλελέρ, που εξασφάλισαν και μαθηματικά τον προβιβασμό τους, ακολουθεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στην παραπάνω κατηγορία και ο Αστέρας Σταυρού.

Η ομάδα του Λιανοκλαδίου είναι στο +3 από τον Εορδαϊκό και στο +1 από τον Αστέρα Καρδίτσας (σ.σ. κάνει ρεπό την τελευταία αγωνιστική) και πολύ δύσκολα και σχεδόν μόνο με θαύμα θα χάσει την άνοδο.

Κι αυτό γιατί αφενός θα πρέπει να ηττηθεί από το αδιάφορο Κιλελέρ στην έδρα της στο φινάλε και να κερδίσει ο Εορδαϊκός τον επίσης αδιάφορο Μαγνησιακό, αλλά με τέτοιο σκορ, ώστε να έχει ίδια ή καλύτερη διαφορά τερμάτων.

Τώρα ο Αστέρας Σταυρού είναι στο +6 (7-1) και ο Εορδαϊκός στο +1 (5-4). Επομένως, η ομάδα της Πτολεμαΐδας εκτός από το να περιμένει ένα διπλό του Κιλελέρ στη Φθιώτιδα, θα πρέπει να κερδίσει στην τελευταία αγωνιστική τον Μαγνησιακό με μεγάλο σκορ (4-0 αν το Κιλελέρ νικήσει με ένα γκολ διαφορά, 3-0 αν επικρατήσει με δύο γκολ διαφορά κτλ), με τον συνδυασμό όλων αυτών να συγκεντρώνει απειροελάχιστες πιθανότητες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου