ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΕ Βόλος: «Θα έχουμε άμεσες εξελίξεις, αν δεν αντικαταστήσετε τον Διαμαντόπουλο»

παε-βόλος-θα-έχουμε-άμεσες-εξελίξεις-924712

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα Παρασκευή η ΠΑΕ Βόλος με αφορμή τον μη ορισμό ξένου διαιτητή στο ματς των κυανέρυθρων με τον Ολυμπιακό μεθαύριο Κυριακή στο Πανθεσσαλικό.

Σ’ αυτήν εκτός του ότι ζητά, αν δεν επανέλθει στην τάξη, όπως αναφέρεται, να τεθεί εκτός διαιτησίας ο αρχιδιαιτητής Στηβ Μπένετ, να έχει η γίνει η αντικατάσταση του Διαμαντόπουλου, που ορίστηκε στο αυριανό ματς Βόλος-Ολυμπιακός, διαφορετικά θα υπάρξουν άμεσες εξελίξεις. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται ο πολύς Στηβ Μπένετ το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί στην αξιοπιστία αλλά και στην ανταγωνιστικότητα του επαγγελματικού μας ποδοσφαίρου, για την προάσπιση και διασφάλιση των οποίων χρυσοπληρώνεται.

Και αν μεν για το ποδόσφαιρό μας ο Βρετανός «αρχιδιαιτητής» ουδόλως ενδιαφέρεται, επιδεικνύοντας μια χωρίς προηγούμενο ασέβεια και προκλητικότητα στους πρωταγωνιστές του, τις ομάδες της Super League, αγνοώντας επιδεικτικά τις ομόφωνες αποφάσεις τους, απορεί κανείς πώς και δεν είναι σε θέση να συνειδητοποιήσει ότι παράλληλα βλάπτει τα δικά του συμφέροντα, καθώς η υποβάθμιση και η υποτίμηση του κύρους και της αξιοπιστίας του θεσμού των playoffs καθιστούν τη δική του επαγγελματική παρουσία εντελώς περιττή.

Ο Στηβ Μπένετ, δυστυχώς, αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων και αναδεικνύεται υπονομευτής, εκούσιος ή ακούσιος είναι αδιάφορο, μιας εκ των πλέον επιτυχημένων, τουλάχιστον τα τελευταία πολλά χρόνια, διοργανώσεων του ελληνικού πρωταθλήματος. Οι έχοντες την ευθύνη οφείλουν άμεσα ή να τον επαναφέρουν στην τάξη ή να τον θέσουν άμεσα εκτός διαιτησίας.

Και αναφερόμαστε προσωπικά στον Στηβ Μπένετ και όχι σε αυτούς που στην ουσία κάνουν τα «μαγειρέματα» και τους ορισμούς, λέγοντάς του ότι εμείς δεν θα ανεχθούμε να συνεχίζουν να σφυρίζουν τουλάχιστον στα δικά μας παιχνίδια διαιτητές βουτηγμένοι στην διαπλοκή, μήπως και γίνουν διεθνείς ως αντάλλαγμα, όπως οι Καραντώνηδες, Διαμαντόπουλοι, Παπαπέτρου και κάποιοι άλλοι που θα τους αναφέρουμε εν ευθέτω χρόνω, χωρίς να σέβονται ούτε την οικογένειά τους.

Ευελπιστούμε μέχρι αύριο να έχει η γίνει η αντικατάσταση του Διαμαντόπουλου, διαφορετικά θα υπάρξουν άμεσες εξελίξεις”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου