ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Mε όνειρα για κατάκτηση της πέμπτης θέσης

mε-όνειρα-για-κατάκτηση-της-πέμπτης-θέσ-924384

Για την πρώτη του συμμετοχή στα playoffs της Super League1 με τους μεγάλους του ελληνικού πρωταθλήματος και τον πρώτο αγώνα με τον περσινό πρωταθλητή, Ολυμπιακό Πειραιά, την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό ετοιμάζεται ο Βόλος με πολλά κίνητρα για νέα ρεκόρ πέρα από αυτά που έγιναν στη φετινή καλύτερη κανονική διάρκεια και στους 26 αγώνες, έχοντας για πρώτη φορά 11 νίκες.

Ο Βόλος μπαίνοντας στην εξάδα από την αρχή της εβδομάδας γνωρίζει τη σειρά των 10 αγώνων του μίνι πρωταθλήματος που αναδεικνύει πρωταθλητή και μοιράζει ευρωπαϊκά εισιτήρια, ενώ από προχθές γνωρίζει ημέρες και ώρες για τα πρώτα τέσσερα ματς.

Την Κυριακή 19 Μαρτίου (17:30) φιλοξενεί τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του, στην 2η αγωνιστική μετά τη διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων την πρώτη Κυριακή του Απριλίου (2/4) θα παίξει στη Λεωφόρο (18:00) με τον Παναθηναϊκό, θα ακολουθήσει αγώνας την Τετάρτη 5/4 στον Βόλο (18:00) με την ΑΕΚ, ενώ στις 9/4 θα παίξει στην Τούμπα.

Στη διαδικασία των playoffs ο Βόλος μπαίνει με όνειρα και για κατάκτηση της 5ης θέσης που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο και κυρίως με στόχο να επιβεβαιώσει για μια ακόμη φορά ότι δεν βρίσκεται τυχαία στις έξι καλύτερες ομάδες της Super League1.

Ο Βολιώτης προπονητής Κώστας Μπράτσος με ανάρτησή του έστειλε το μήνυμα για τη συμμετοχή του Βόλου στα playoffs, αναφέροντας πως η ομάδα του, αφού ήδη έγραψε ιστορία, θα συνεχίσει να πατά γερά στο έδαφος και να κοιτάζει ψηλά. Αναλυτικά: «Ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος SUPERLEAGUE 1 . Ο Βόλος έγραψε ιστορία και είναι ωραίο να είμαστε μέρος της περήφανης αυτής στιγμής. Η νέα πρόκληση των PLAYOFFS είναι μπροστά μας και με την ίδια ταπεινότητα, τον ίδιο σεβασμό, το ίδιο χαμόγελο και ακόμα περισσότερη θετική ενέργεια συνεχίζουμε πατώντας γερά στο έδαφος και με το βλέμμα ΨΗΛΑ!».

Αγωνιστικά, αρκετά πιθανόν είναι να μην αγωνιστούν την Κυριακή οι Μπαριέντος και Μεσκίδα λόγω τραυματισμών.

15.000 εισιτήρια πήρε ο Ολυμπιακός

Από το πρώτο παιχνίδι των playoffs την Κυριακή ο Βόλος περιμένει αρκετό κόσμο στο Πανθεσσαλικό και χθες η κυανέρυθρη γνωστοποίησε και τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό: «Με αφορμή την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων του αγώνα ΒΟΛΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, η ΠΑΕ Βόλος διευκρινίζει τα εξής:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε και πήρε 15.000 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της. Ως εκ τούτου οι φίλοι του Ολυμπιακού θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους ΜΟΝΟ μέσω της ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία και θα διαχειριστεί με δική της ευθύνη τα εισιτήρια που της αντιστοιχούν.

Οι φίλοι του Βόλου θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους που αφορούν στη σκεπαστή κεντρική εξέδρα, από τα γραφεία της ΠΑΕ Βόλος (Πανθεσσαλικό), με την επίδειξη είτε εισιτηρίου διαρκείας, είτε αστυνομικής ταυτότητας που να αποδεικνύει ότι είναι κάτοικοι Μαγνησίας.

Παράλληλα, διευκρινίζεται ότι η είσοδος των φιλάθλων του Βόλου θα γίνεται από τη 2η Πεζογέφυρα.

Θυμίζουμε ότι οι φίλοι του Βόλου θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από τα γραφεία της ΠΑΕ Βόλος σήμερα Παρασκευή από τις 9.00 π.μ. έως 8.00 μ.μ., το Σάββατο από τις 10.00 π.μ. έως τις 5.00 μ.μ. και την Κυριακή ημέρα του αγώνα από τις 10.00 π.μ. έως τη 2.00 μ.μ. (από το εκδοτήριο στη 2η πεζογέφυρα)».

Από την πειραιώτικη ΠΑΕ στην ενημέρωση για τα εισιτήρια της 1ης αγωνιστικής των Playoffs, έγινε γνωστό ότι η διάθεση γίνεται από το γραφείο του τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, στο «Γ. Καραϊσκάκης», σήμερα Παρασκευή (17/3) και το Σάββατο (18/3) με ώρες 10:00 έως 18:00. Επίσης εισιτήρια θα διατεθούν και στον Βόλο, από το ξενοδοχείο Volos Palace, το Σάββατο (18/3) από 12:00 έως 21:00 και την Κυριακή (19/3) από 10:00 έως 14:00. Η τιμή των εισιτηρίων είναι 20 ευρώ και η πληρωμή μπορεί να γίνει μόνο με μετρητά.

Σφοδρή αντίδραση αν ανακοινωθεί Ελληνας διαιτητής

Μπορεί οι έξι ομάδες των playoffs να συμφώνησαν να καταθέσουν κοινό αίτημα στην ΚΕΔ για ορισμό ξένων διαιτητών σε όλα τα ματς του μίνι πρωταθλήματος, αλλά ένα δημοσίευμα του sportime.gr ότι η ΚΕΔ θα ορίσει μόνο για τους αγώνες του Βόλου Ελληνες διαιτητές, ανάβει φωτιές.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportime, το αίτημα να συμπεριληφθεί και ο Βόλος στις ομάδες που θα τις σφυρίζουν ξένοι διαιτητές, απορρίφθηκε από την ΚΕΔ. Αν πάντως συμβεί αυτό και επιβεβαιωθεί στους σημερινούς ορισμούς για το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό, τότε η αντίδραση της ΠΑΕ Βόλος θα είναι σφοδρότατη.

Το πρόγραμμα των playoffs

Την Κυριακή στις 19 Μαρτίου θα αρχίσουν τα φετινά playoffs που αναμένεται να είναι τα πιο συναρπαστικά στην ιστορία της Super League. Την πρώτη αγωνιστική ο Βόλος στις 5.30 στο Πανθεσσαλικό θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό, ενώ το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι χωρίς την παραμικρή αμφιβολία το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, με το ντέρμπι στην OPAP Arena να είναι προγραμματισμένο για τις 21:30.

Το πρόγραμμα και οι ημερομηνίες των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών των playoffs έχουν ως εξής:

1η αγωνιστική

Κυριακή 19 Μαρτίου

Βόλος-Ολυμπιακός (17:30)

Αρης-ΠΑΟΚ (19:00)

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός (21:30)

2η αγωνιστική

Κυριακή 2 Απριλίου

Παναθηναϊκός-Βόλος (18:00)

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (19:30)

Ολυμπιακός-Άρης (21:00)

3η αγωνιστική

Τετάρτη 5 Απριλίου

Βόλος-ΑΕΚ (18:00)

Άρης-Παναθηναϊκός (19:30)

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (21:00)

4η αγωνιστική

Κυριακή 9 Απριλίου

ΑΕΚ-Άρης (18:00)

ΠΑΟΚ-Βόλος (20:30)

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (21:00)

Οι ημερομηνίες των playouts

1η αγωνιστική

Σάββατο 18 Μαρτίου

Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός (17:00)

ΟΦΗ-Λεβαδειακός (17:30)

Ατρόμητος-Ιωνικός (19:30)

Λαμία-ΠΑΣ Γιάννινα (21:00)

2η αγωνιστική

Σάββατο 1 Απριλίου

Λεβαδειακός-Ατρόμητος (17:00)

Παναιτωλικός-Λαμία (17:30)

ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ (19:30)

Ιωνικός-Αστέρας Τρίπολης (21:00)

3η αγωνιστική

Σάββατο 8 Απριλίου

Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα (17:00)

ΟΦΗ-Λαμία (17:30)

Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός (19:30)

Παναιτωλικός-Ιωνικός (19:30)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου