ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν ξανασκόραρε και υπέστη νέα ήττα ο Ολυμπιακός Βόλου

δεν-ξανασκόραρε-και-υπέστη-νέα-ήττα-ο-ο-923833

Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ακόμη πιο κοντά στον υποβιβασμό μετά τη χθεσινή 19η εμβόλιμη αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, καθώς έχασε χθες Τετάρτη από τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου στη Νεάπολη με 0-1 με γκολ του Μουράτι στο 21’, μένοντας χωρίς γκολ και νίκη για έβδομη συνεχόμενη αγωνιστική.

Οι ερυθρόλευκοι παρέμειναν τελευταίοι με 15 πόντους και έχουν πλέον οκτώ βαθμούς διαφορά από την ένατη θέση, την οποία κατέχει ο Εδεσσαϊκός, και ενώ υπολείπονται επτά αγωνιστικές, για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Στο ντεμπούτο του Σωτήρη Πετσιμέρη στον πάγκο, η εμφάνιση του Ολυμπιακού Βόλου ήταν θετική, αλλά βαθμολογικό κέρδος δεν υπήρξε, με τον Κατσαγεωργίου να απειλεί στην αρχή του ματς σε τετ-α-α-τετ (σ.σ. η μπάλα έφυγε λίγο άουτ) και τον Σιουμουρέκη στη συνέχεια με κεφαλιά, που μπλόκαρε ο Σοϊλεμέζογλου.

Σημαντικές ευκαιρίες είχαν Παπαδήμος και Σκοπελίτης στο δεύτερο 45λεπτο. Ο πρώτος δεν μπόρεσε στο 68’ μέσα από τη μικρή περιοχή να κάνει τελική, ενώ ο Σκοπελίτης στο 85’ είδε τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούει το αξιόλογο σουτ που έκανε, με τους γηπεδούχους να μένουν και πάλι άσφαιροι.

Ετσι, δεν μπόρεσαν ούτε να προηγηθούν ούτε να ανταποδώσουν το γκολ που δέχθηκαν στο 21’ με ισχυρό σουτ του Μουράτι, με το οποίο διαμορφώθηκαν οι ισορροπίες του αγώνα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Καβουσάκης, Σκοπελίτης, Διαμαντόπουλος, Σιουμουρέκης, Παπαϊωάννου, Κόλα (70′ Σταμπουλής), Παπαδήμος, Γιαρλέλης (46′ Ακριβόπουλος), Καρατσόλης (66′ Μυλωνάς), Κατσαγεωργίου (56′ Καρβούνης), Αναστασίου

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ: Σοϊλεμέζογλου, Σολομωνίδης (50′ Ταουσάνης), Φροσύνης, Ιωσηφίδης, Πολυζάς, Νικολίτσας Γ., Μετάι, Νικολίτσας Σπ. (50′ Πορτοκαλάς-78′ Μόλα), Θεοδωρίδης, Κατσιάκης, Μουράτι (46′ Φράγκος)

Αποτελέσματα (19η)

Κοζάνη-Α.Ε.Π. Κοζάνης 1-0

Μακεδονικός Φούφα-Δωτιέας Αγιάς 1-0

Καστοριά-Εδεσσαΐκός 1-2

Πιερικός-ΠΑΟΚ Κρηστώνης 6-1

Ολυμπιακός Βόλου-Κεραυνός Αγγελοχωρίου 0-1

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου-Σβορώνος 1-0

Α.Ο. Χανιώτης-Π.Ο. Ελασσόνας 2-1

Βαθμολογία

  1. Κοζάνη 45
  2. Πιερικός 33
  3. Α.Ο. Χανιώτης 31
  4. Κεραυνός Αγγελοχωρίου 30
  5. Σβορώνος 28
  6. Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 27
  7. Π.Ο. Ελασσόνας 25
  8. Καστοριά 25
  9. Εδεσσαΐκός 23
  10. Α.Ε.Π. Κοζάνης 21
  11. Μακεδονικός Φούφας 20
  12. ΠΑΟΚ Κρηστώνης 20
  13. Δωτιέας Αγιάς 17
  14. Ολυμπιακός Βόλου 15

Ο Γκουντέλας σφυρίζει στην Ελασσόνα

Ο Καρδιτσιώτης Στέργιος Γκουντέλας θα διευθύνει το ματς Ελασσόνα-Ολυμπιακός Βόλου την ερχόμενη Κυριακή για την 20η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, μετά τους χθεσινούς ορισμούς της ΚΕΔ, έχοντας ως βοηθούς τους Δόδογλου και Κατσαρό από Φθιώτιδα και Ευρυτανία αντίστοιχα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου