ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν τελείωσε η χρονιά στις Σέρρες

δεν-τελείωσε-η-χρονιά-στις-σέρρες-923773

Μπορεί η επιστροφή της Νίκης Βόλου στη δράση να ήταν οδυνηρή και το αποτέλεσμα κόντρα στον Πανσερραϊκό να ψαλίδισε τις ελπίδες της Νίκης Βόλου να μπει δυνατά στο κόλπο της ανόδου, αλλά το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμη.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η ήττα με 2-0 από τον πρωτοπόρο του Βορείου ομίλου το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας επισκιάστηκε από τις αποφάσεις του διαιτητή Καραντώνη κατά των κυανόλευκων, που δικαίως διαμαρτύρονται, αλλά πλέον δεν μπορούν να αλλάξουν το αποτέλεσμα.

Σε ένα πρωτάθλημα που κανείς δεν γνωρίζει με βεβαιότητα αν ολοκληρωθεί, η Νίκη Βόλου είναι υποχρεωμένη να κυνηγήσει τις όποιες ελπίδες έχει μέχρι τέλους, τη στιγμή που ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί ο α’ γύρος.

Ο Πανσερραϊκός συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος, φθάνοντας πλέον στο +11 από την αντίπαλό της την περασμένη Δευτέρα, ωστόσο τα πάντα μπορεί να ανατραπούν από τη στιγμή που ελπίδες υπάρχουν έστω και μαθηματικές.

Η Νίκη, που μπορεί να μπήκε υπνωτισμένη και όχι όπως θα έπρεπε στις Σέρρες, αντέδρασε στη συνέχεια και θα μπορούσε να έχει επιστρέψει με κάτι περισσότερο στον Βόλο, όπου θα παίξει και πάλι το Σάββατο 18/3, φιλοξενώντας τον Παναθηναϊκό Β’ στο γήπεδο της Νεάπολης και όχι στο Πανθεσσαλικό, όπως ορίστηκε από τη διοργανώτρια αρχή την περασμένη Δευτέρα, μιας και για την Κυριακή 19/3 υπάρχει παιχνίδι του Βόλου με τον Ολυμπιακό για τα playoffs της Super League 1.

Πλέον για την 15η αγωνιστική, η Νίκη Βόλου δεν έχει χρόνο για χάσιμο, προετοιμαζόμενη για ένα θεωρητικά εύκολο παιχνίδι, στο οποίο θα στερηθεί των υπηρεσιών του Παναγιώτη Παναγιωτίδη, που «πλήρωσε» την εφεύρεση Καραντώνη για δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά υπάρχει η επιστροφή του Χοσέτε Μιράντα.

Τέλη… Μαρτίου η απόφαση;

Όπως έγινε γνωστό από προχθές, το προγραμματισμένο ΔΣ της διοργανώτριας αρχής για το θέμα της συνέχισης ή όχι του πρωταθλήματος αναβλήθηκε, αλλά το σώμα δεν θα συνεδριάσει ούτε την επόμενη εβδομάδα κι αυτό γιατί η προσφυγή του Αντώνη Ροκάκη στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά του εκλογικού αποτελέσματος αναμένεται να εκδικαστεί στις 21 Μαρτίου και ώρα 17:30. Αυτό σημαίνει πως ούτε την επόμενη εβδομάδα θα γίνει η συνάντηση με τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Τα μέλη του ΔΣ της Super League 2 έδωσαν στις 8 Μαρτίου στον νέο πρόεδρο Πέτρο Μαρτσούκο διορία μίας εβδομάδας, ώστε να συναντηθεί με τον Λευτέρη Αυγενάκη και να διεκδικήσει τα χρήματα που αναλογούν από τη φορολόγηση των κερδών των παικτών του Στοιχήματος. Η προσφυγή του Αντώνη Ροκάκη κατά του εκλογικού αποτελέσματος ήταν δεδομένο πως θα πήγαινε πίσω τις εξελίξεις.

Όπως αποδεικνύεται, ούτε την προσεχή εβδομάδα, οπότε προγραμματίστηκε νέο συμβούλιο, θα υπάρχουν νεότερα. Μόλις τη Δευτέρα (13/3) το γραφείο του υφυπουργού, ενημέρωσε τον Μαρτσούκο ότι θα προγραμματιστεί ραντεβού, όταν ξεκαθαρίσει το τοπίο από το Διαιτητικό Δικαστήριο. Όχι, φυσικά, μετά την εκδίκαση της προσφυγής, αλλά μετά την έκδοση της απόφασης…

Εάν κάποια από τις δύο πλευρές δεν ζητήσει αναβολή και με την πιθανότητα χορήγησης προθεσμίας για κατάθεση υπομνημάτων, απόφαση στην καλύτερη των περιπτώσεων

θα έχει εκδοθεί τέλη Μαρτίου. Αυτό σημαίνει ότι και μετά το φινάλε του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος οι ομάδες δεν θα γνωρίζουν αν και πόσα χρήματα μπορούν να περιμένουν…

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου