ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΕ Νίκη Βόλου: «Το βαρέλι δεν έχει πάτο!»

παε-νίκη-βόλου-το-βαρέλι-δεν-έχει-πάτο-923274

Έξαλλοι είναι στη Νίκη Βόλου μετά τη σημερινή διαιτησία Καραντώνη και σε ανακοίνωση της κυανόλευκης ΠΑΕ τονίζεται:

«Το βαρέλι δεν έχει πάτο. Και υποτίθεται ότι το παιχνίδι ήταν αξιολογημένο, είχε διαιτητή πρώτης κατηγορίας και τηλεοπτική κάλυψη.

Το προδιαγεγραμμένο “έγκλημα” ξεκίνησε στο 18′. Σε γέμισμα στην περιοχή του Πανσερραϊκού η μπάλα βρίσκει ξεκάθαρα το χέρι του Πεταυράκη και αλλάζει πορεία. Φυσικά ο Καραντώνης που είδε τη φάση να γίνεται μπροστά στα μάτια του “δεν είδε τίποτα”.

Το… έργο συνεχίστηκε σ’ όλο το πρώτο ημίχρονο με σειρά φάσεων, όπως αυτή του 28′ με τον Γαβριηλίδη – ορισμός της κίτρινης κάρτας στον Στάικο που τράβηξε τη φανέλα του παίκτη μας, αλλά ο Καραντώνης αρνήθηκε την εφαρμογή των κανονισμών. Φυσικά σε βάρος της Νίκης.

Η αλλοίωση του σημερινού αποτελέσματος ολοκληρώθηκε μόλις στο 51′ όταν σε διπλό φάουλ στον Παναγιωτίδη, ο Καραντώνης εφηύρε “θέατρο εκτός της μεγάλης περιοχής” με αποτέλεσμα να του δείξει δεύτερη κίτρινη και να τον αποβάλει! Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν κι ο αξιολογημένος διαιτητής αναγνώρισε από νωρίς ότι θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα στο αποτέλεσμα που, ίσως, επιθυμούσε, παρά το γεγονός ότι βρεθήκαμε από πολύ νωρίς πίσω στο σκορ.

Δυστυχώς, όμως, ο αξιολογημένος αυτός διαιτητής μάς στέρησε τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε ό,τι θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε μέσα στις γραμμές του γηπέδου. Το μόνο “παρήγορο” σ’ όλη την ιστορία είναι πως το σημερινό παιχνίδι είχε τηλεοπτική κάλυψη και όσοι έχουν μάτια και βλέπουν… είδαν! Είδαν τι πρεσβεύει και ποιο ποδόσφαιρο εκπροσωπεί η ομάδα μας. Αυτό είναι το μόνο “παρήγορο”.

Το υπάρχον καθεστώς που οδήγησε σε πλήρη απαξίωση το ποδοσφαιρικό προϊόν δεν επιδιορθώνεται. Κατεδαφίζεται και φτιάχνεται από την αρχή».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου