ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ισοπαλία πριν την επανεκκίνηση για Νίκη Βόλου-Ηρακλή Λάρισας

ισοπαλία-πριν-την-επανεκκίνηση-για-νί-920151

Νίκη Βόλου και Ηρακλής Λάρισας τέθηκαν αντιμέτωποι σε φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα στο γήπεδο της Νεάπολης, λίγες ημέρες πριν από την επιστροφή στην επίσημη αγωνιστική δράση.

Το τελικό 1-1 διαμορφώθηκε μετά από τέρματα των Γαβριηλίδη και Συρεγγέλα, με το παιχνίδι να διεξάγεται μέσα σε βαρύ κλίμα, από την ανείπωτη τραγωδία των Τεμπών και πριν από τη σέντρα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων.

Η Νίκη Βόλου ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, είχε την κατοχή και στο 25′ το όμορφο σουτ του Γαβριηλίδη από τη γωνία της μεγάλης περιοχής, μετά από λάθος της άμυνας, κατέληξε στα αντίπαλα δίχτυα για το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, προχώρησε σε αλλαγές και στο 65′ οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία και ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Συρεγγέλα.

Η Νίκη Βόλου είχε την κατοχή και πίεζε για την επίτευξη κι άλλων τερμάτων, αλλά στο 75′ ο Ροχάνο είχε ένα καλό πλασέ μέσα από την περιοχή το οποίο απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας, ενώ στο 80′ ο Τζιώρας είδε την προσπάθειά του να σταματά στο δοκάρι.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Ελευθερόπουλος): Μπάγιτς, Κάσσος, Αναστασίου, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης, Κρητικός, Ολαϊσόλα, Σιαφά.

Έπαιξαν και οι: Μπουργάνης, Κουτσιμπάνας, Δημητρίου, Λογαράς, Δεληζήσης, Μέτσε,

Κριμιτζάς, Μπάλλας, Μορέιρα, Τζιώρας, Μιράντα, Ροχάνο.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χατζηλιάδης): Φαρμάκης, Μπαλαμώτης, Γκουγκούδης, Γιαννίτσης, Γκαλίτσιος, Μπόσιο, Χατζής, Λίταινας, Χρηστίδης, Κέρι, Κάσας.

Επαιξαν και οι: Παπαγιάννης, Ζαφειρίου, Λαγωνίδης, Λεσάι, Συρεγγέλας, Μπάμης, Σούμπαση, Αλτάνης, Τασιούλης, Ντάτσι.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου