ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκησε Ηρακλή Λάρισας και αδράνεια…

νίκησε-ηρακλή-λάρισας-και-αδράνεια-912891

Η Νίκη Βόλου επικράτησε με 2-1 στη Νεάπολη σε φιλικό παιχνίδι 120 λεπτών.

Οι γηπεδούχοι είχαν για σκόρερ τους Ολαϊσόλα και Τζιώρα, ενώ για τους φιλοξενούμενους μείωσε στο τελικό 2-1 ο Συρεγγέλας. Πλέον, άπαντες περιμένουν τις εξελίξεις στην κατηγορία και το πρωτάθλημα να ξεκινήσει και πάλι άμεσα.

Η Νίκη Βόλου άνοιξε το σκορ με τον Ολαϊσόλα. Ο νεαρός Ουρουγουανός έκανε ωραία ενέργεια από τα δεξιά, αδειάζοντας τον αντίπαλό του, για να πλασάρει με το αριστερό, στέλνοντας την μπάλα στην κάτω δεξιά γωνία του Φαρμάκη στο 20ο λεπτό για το 1-0.

Στο 113’ ο Τζιώρας μπήκε στην αντίπαλη περιοχή από τα δεξιά, για να σουτάρει και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Ο Ηρακλής μείωσε στο 118’ με τον Συρεγγέλα, ο οποίος κέρδισε την μπάλα από τον πιεζόμενο Λογαρά μετά από πάσα του Ροχάνο, με τον επιθετικό του Ηρακλή να πλασάρει με το αριστερό τον Μισυρλή, που είχε πάρει τη θέση του Μπουργάνη, για το 2-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Μπουργάνης, Κάσσος, Αναστασίου, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Παναγιωτίδης, Ολαϊσόλα, Κρητικός, Σιαφά.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι: Μπουργάνης (90’ Μισυρλής), Κουτσιμπάνας, Λογαράς, Μπάλλας, Δεληζήσης, Γαβριηλίδης, Μέτσε, Κριμιτζάς (115’ Μορέιρα), Μιράντα, Τζιώρας, Ροχάνο.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Φαρμάκης, Γκαλίτσιος, Λεσάι, Κέρη, Χατζής, Λίταινας, Γκουγκούδης, Γιαννίτσης, Τσουμάνης, Τασιούλης, Καμπέρης.

Αγωνίστηκαν και οι: Μπόσιο, Χριστίδης, Μπαλαμώτης, Ζαφειρίου, Συρεγγέλας, Παπαγιάννης, Σούμπαση, Μπαμής, Κ. Κουτζαηλίας, Γ. Κουτζαηλίας, Παϊτέρης, Παπαστόγιας, Βασιλείου, Κούρτι, Ντάτσι.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου