ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τελευταίο φιλικό πριν την επανέναρξη

τελευταίο-φιλικό-πριν-την-επανέναρξη-920015

Για την ομάδα της Νίκης Βόλου, που υποδέχεται σήμερα τον Ηρακλή Λάρισας

Στο γήπεδο της Νεάπολης επιστρέφει και πάλι σήμερα Κυριακή 5/3 η Νίκη Βόλου, υποδεχόμενη τον Ηρακλή Λάρισας στο τελευταίο της φιλικό, πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι του Βόλου, θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους από εκεί που σταμάτησαν και για την 14η αγωνιστική του Βορείου ομίλου, θα πάνε να παίξουν την επόμενη Δευτέρα 13/3 (15:15 / ΕΡΤ3) στην έδρα του πρωτοπόρου Πανσερραϊκού.

Στον δρόμο της επιστροφής, οι παίκτες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου θα δώσουν σήμερα το τέταρτο και τελευταίο φιλικό συντήρησης, υποδεχόμενοι τον Ηρακλή Λάρισας, με τον οποίο είχαν ξεκινήσει τα φιλικά παιχνίδια τόσο το καλοκαίρι, κερδίζοντας 2-0, όσο και στη διακοπή του πρωταθλήματος, επικρατώντας με 2-1 μετά από 120 λεπτά αγώνα.

Το σημερινό παιχνίδι θα διαρκέσει 90 λεπτά, αλλά θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών, τόσο για τον φίλαθλο κόσμο, όσο και για τους δημοσιογράφους, μετά από απόφαση της τεχνικής ηγεσίας!

Όπως τονίστηκε σε ανακοίνωση των γηπεδούχων: «Ενημερώνουμε πως το φιλικό της Κυριακής με τον Ηρακλή Λάρισας (14:30) θα είναι κεκλεισμένων των θυρών και ως εκ τούτου δεν επιτρέπεται η είσοδος σε δημοσιογράφους και κόσμο».

Η Νίκη εκτός από τον Ηρακλή στο mini break είχε τεθεί αντιμέτωπη και εκτός έδρας με ΑΕΛ (1-3) και Ηρακλή Θεσσαλονίκης (2-2) και σήμερα θέλει να συνεχίσει αήττητη.

Φιλική νίκη για Πανσερραϊκό

Ο Πανσερραϊκός επικράτησε 2-0 του Μακεδονικού στο τελευταίο τεστ πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος και το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου. Το φιλικό έγινε χθες Σάββατο (4/3) κεκλεισμένων των θυρών στο δημοτικό Στάδιο Σερρών. Οι ερυθρόλευκοι έπιασαν καλή απόδοση και βρήκαν δίχτυα με τους Κολομπίνο (72’), Σαΐντ (90’). Πριν την έναρξη τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Δερμιτζάκης): Κατσίκας, Καρασαλίδης, Παντεκίδης (65’ Παπάζογλου), Ζέρης, Λυμπεράκης, Θυμιάνης (65’ Κολομπίνο), Στάικος, Στίνα (88’ Μασκανάκης), Μούργος (46’ Σοφιανός), Κατσαντώνης (80’ Αλί Μπαμπά), Μπαΐροβιτς (65’ Σαΐντ).

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Αμανατίδης): Γουναρίδης, Μπρατσιάνι, Λισγάρας, Γκέντσογλου, Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος, Σιατραβάνης, Γαρύφαλλος, Ζαφειράκης, Σαραντίδης.

Συγχαρητήρια σε Βεργέτη

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Νίκη Βόλου συνεχάρη τον πρώην της τεχνικό, Στάικο Βεργέτη. Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου συγχαίρει ολόθερμα το φίλο της ομάδας μας, Στάικο Βεργέτη, για τη μεγάλη επιτυχία του να οδηγήσει την Round Glass Punjab FC στην πρώτη επαγγελματική κατηγορία της Ινδίας (Indian Super League). Πάντα επιτυχίες κόουτς».

Μέχρι αύριο οι υποψηφιότητες

H Super League 2 ανακοίνωσε εκ νέου πως το Δ.Σ. για την εκλογή νέου προέδρου θα γίνει στις 11:00 της ερχόμενης Τετάρτης (11/3), ωστόσο οι υποψηφιότητες λήγουν αύριο Δευτέρα.

Αναλυτικά: «Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023 και ώρα 11:00, στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42 / 4ος όροφος), θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

  1. Εκλογή προέδρου
  2. Διάφορα θέματα

Οι υποψηφιότητες για τη θέση του προέδρου μπορούν να κατατεθούν έως τη Δευτέρα 6/3/2023 και ώρα 11:00 στα γραφεία της Ένωσης.

Στη θέση του προέδρου του Δ.Σ. εκλέγονται κοινωνικά και επαγγελματικά καταξιωμένα άτομα, τα οποία είναι κάτοχοι πτυχίου Α.Ε.Ι. ή διαθέτουν δεκαετή τουλάχιστον εμπειρία και εξειδίκευση στο χώρο του επαγγελματικού αθλητισμού και ειδικότερα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, συνυποβάλλοντας μαζί:

α) Πλήρες βιογραφικό σημείωμα

β) Αντίγραφο τίτλων σπουδών ή έγγραφα που αποδεικνύουν τη διοικητική τους εμπειρία και την εξειδίκευση στο χώρο του επαγγελματικού αθλητισμού.

γ) Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν εμπίπτουν στα κωλύματα του αθλητικού νόμου, όπως αυτός ισχύει εκάστοτε και στα κωλύματα που προβλέπονται στο καταστατικό της Ε.Π.Ο.

δ) Πλήρες αντίγραφο ποινικού μητρώου με ημερομηνία έκδοσης ενός μηνός πριν την κατάθεσή του. Υποψηφιότητες για τη θέση του προέδρου μπορεί να θέσει ένας από τους εκπροσώπους των ΠΑΕ της Α2 κατηγορίας ή και τρίτο πρόσωπο που δεν είναι μέλος Δ.Σ. ΠΑΕ ή μέτοχος ΠΑΕ».

Μάλιστα, μετά την ανάδειξη του νέου προέδρου της Super League 2 θα υπάρξει νέα συνάντηση της ειδικής επιτροπής του πρωταθλήματος με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, προκειμένου να συζητηθεί το συγκεκριμένο ποσό που θα λάβουν οι ΠΑΕ της κατηγορίας από το Στοίχημα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου