ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κοιτά μόνο τα αποτελέσματα ο Βόλος  

κοιτά-μόνο-τα-αποτελέσματα-ο-βόλος-906856

Ρεαλιστικά βλέπουν στον Βόλο τη συνέχεια του πρωταθλήματος, καθώς είναι φανερό ότι η ομάδα δεν έχει την εικόνα και την απόδοση του καταπληκτικού πρώτου γύρου, παίρνοντας τα εύσημα από όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα για το ποδόσφαιρο που έπαιξε και για τα αποτελέσματα που έφερε αυτό το διάστημα.

Στο κυανέρυθρο στρατόπεδο είναι πραγματιστές και θέλουν πρώτα απ’ όλα στις επτά εναπομείνασες αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος να συγκεντρώσουν τους απαραίτητους βαθμούς για την είσοδο στα πλέι οφ, με τους ιθύνοντες να εμφανίζονται σίγουροι για την επίτευξη αυτού του στόχου, θεωρώντας ότι το δικό τους πρόγραμμα είναι πολύ πιο βατό απ’ αυτό του μοναδικού τους διώκτη, του Ατρομήτου, ο οποίος είναι στο μείον πέντε και φιλοξενείται στο Πανθεσσαλικό.

Εξάλλου, άπαντες αναγνωρίζουν ότι οι 24 βαθμοί που ήταν η συγκομιδή του πρώτου γύρου, ήταν κάτι που ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις, με τον Βόλο πάντως να αξίζει απόλυτα ό,τι πήρε.

Ωστόσο, υπάρχουν πράγματα και καταστάσεις που έχουν επηρεάσει φυσιολογικά την ομάδα μετά τη διακοπή λόγω Μουντιάλ. Για παράδειγμα, η απώλεια του Πάολο Φερνάντες είναι τεράστια, αφού αποτελούσε τον παίκτη-βαρόμετρο και τον ηγέτη της ομάδας, και σίγουρα το κενό του δεν έχει αναπληρωθεί και ούτε ήταν εύκολο να γίνει αυτό.

Επίσης, από την αρχή της σεζόν έχουν αποχωρήσει εννιά ποδοσφαιριστές και δύο άλλοι (Ματίγια, Βίκτορ Φερνάντες) δεν υπολογίζονται, ενώ έχουν έρθει στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο πέντε.

Αυτοί χρειάζονται τον χρόνο τους, για να δείξουν την αξία τους, να μπουν στο κλίμα της ομάδας, η οποία, έχοντας συγκεκριμένη αγωνιστική ταυτότητα, θέλει δουλειά από την αρχή, για να αποκτήσει τους αυτοματισμούς που είχε.

Σίγουρα, σημαντική είναι και η απουσία στον δεύτερο γύρο του Τάσου Τσοκάνη από τη μεσαία γραμμή, με τον Βόλο να μην έχει αποκτήσει μέχρι στιγμής έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά, χωρίς να αποκλείεται αυτό, αφού οι μεταγραφές, όπως τονίζεται από επίσημα χείλια, δεν έχουν κλείσει ακόμη, ενώ κανείς δεν μπορεί να απαιτήσει από ποδοσφαιριστές που έχουν λίγο χρόνο στην ομάδα, όπως τους Γκάτζι, Καρτάλη, Τσιρίνος, Φελίπε Πιρές, Αρούνα Σι να μπουν και να κάνουν αμέσως τη διαφορά.

Μπορεί πολλοί να νομίζουν ότι Βόλος ξέχασε να παίζει μπάλα που ήξερε, αλλά όταν υπάρχουν αποχωρήσεις και τραυματισμοί, τότε σίγουρα αυτό έχει αντίκτυπο στη συνολική απόδοση, καθώς πρέπει το προπονητικό τιμ να χτίσει από την αρχή.

Αγωνιστικά, για την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση στο Πανθεσσαλικό με τον Παναιτωλικό το ερχόμενο Σάββατο στις 19.30, πολύ δύσκολα θα δώσει και πάλι το παρών ο Τσοκάνης, που αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 10/11/22 με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ εκτός είναι και οι μακροχρόνια απόντες Οικονομόπουλος και Παπαδόπουλος.

Θα δει Βόλο η Σλάβια Πράγας

Ο Γιώργος Κούτσιας, που έχει παραχωρηθεί δανεικός από τον ΠΑΟΚ στον Βόλο, έχει κινήσει το ενδιαφέρον της Σλάβια Πράγας και μάλιστα άνθρωποι της τσεχικής ομάδας προγραμματίζουν να κάνουν ταξίδι στην Ελλάδα, για να παρακολουθήσουν και να «τσεκάρουν» τον νεαρό φορ από κοντά σε κάποιο από τα επόμενα παιχνίδια του Βόλου

Κυκλοφόρησαν

τα εισιτήρια

για Παναιτωλικό

H ΠΑΕ Βόλος ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας ότι ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα Βόλος-Παναιτωλικός (Σάββατο 18/1, 19.30) για την 20η αγωνιστική της Super League.

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό στάδιο καθημερινά από τις 9.00 π.μ. έως τις 5.00 μ.μ..

Το Σάββατο (ημέρα του αγώνα) τα εισιτήρια θα διατίθενται από τις 4.30 μ.μ. από τα εκδοτήρια στη 2η πεζογέφυρα του Πανθεσσαλικού σταδίου.

Για τον αγώνα Βόλος-Παναιτωλικός οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί ως εξής:

Θύρα VIP: 50 ευρώ

Ολες οι υπόλοιπες θύρες: 10 ευρώ

Η είσοδος των φιλάθλων για τη Θύρα των VIP θα γίνεται από την κεντρική πύλη του Πανθεσσαλικού σταδίου και την είσοδο των VIP.

Η είσοδος των φιλάθλων για όλες τις υπόλοιπες θύρες θα γίνεται από τη 2η Πεζογέφυρα, ενώ για τους κατόχους των απλών εισιτηρίων διαρκείας θα υπάρχει ξεχωριστή είσοδος (στην 2η πεζογέφυρα), ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Πήρε Στάγιτς ο Παναιτωλικός

Ενίσχυση στην άμυνα για τον Παναιτωλικό, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκολα Στάγιτς. Ο 21χρονος παίκτης αγωνίζεται στη θέση του στόπερ και του αριστερού μπακ, ενώ έχει κάνει το πέρασμά του από μικρές ομάδες της Σερβίας.

Μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα (σ’ αυτό το παιχνίδι ο Παναιτωλικός συμπλήρωσε 400 αγώνες στη μεγάλη κατηγορία) , στην ομάδα του Αγρινίου κοιτάζουν το επόμενο παιχνίδι που είναι με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό το προσεχές Σάββατο.

Σε αυτό το ματς ο Γιάννης Αναστασίου δεν θα έχει σίγουρα τον Σεμπάστιαν Μλάντεν, που συμπλήρωσε κάρτες και θα εκτίσει με τους Βολιώτες, ενώ θα περιμένει να δει το αποτέλεσμα της μαγνητικής του Γιάννη Ανέστη. Ο έμπειρος τερματοφύλακας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με τους Ηπειρώτες σε σύγκρουση με τον Μπάλαν και είναι αμφίβολο αν θα μπορέσει να αγωνιστεί κόντρα στον Βόλο.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου