ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ηττήθηκε στο φινάλε ο Βόλος

ηττήθηκε-στο-φινάλε-ο-βόλος-908599

Με τέρμα του Βολιώτη Δημήτρη Γλούμη, που έχει αγωνιστεί τόσο στη Νίκη Βόλου, όσο και στον Βόλο, ο Βόλος Υδατοσφαίριση-Κολύμβηση, ηττήθηκε χθες στην Κέρκυρα με 9-8 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α2 πόλο των ανδρών, αγωνιζόμενoς στο Εθνικό κολυμβητήριο του νησιού του Ιονίου.

Το τέρμα που έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων σημειώθηκε στα 6 δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε, με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες με 8-8. Ο ΝΑΟΚ προηγήθηκε με 2-1 στο πρώτο οκτάλεπτο και με 5-3 στο ημίχρονο, αλλά ο Βόλος μείωσε τη διαφορά, σημειώνοντας τρία τέρματα στο τρίτο οκτάλεπτο, έναντι δύο των γηπεδούχων για το 7-6. Οι δύο ομάδες σκόραραν τελικά από δύο τέρματα στο τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο, με τον Γλούμη να χαρίζει τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Αυτή ήταν η 4η ήττα για τους Βολιώτες, που έχουν επίσης μία νίκη και μία ισοπαλία, ενώ οι Φαίακες πήραν το δεύτερο φετινό τρίποντο, έχοντας κερδίσει το προηγούμενο παιχνίδι και πάλι με σκορ 9-8!

Οκτάλεπτα: 2-1, 3-2, 2-3, 2-2.

ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (Καρδόνας): Καψοκαβάδης, Νικηφορίδης, Κουλούρης, Οικονόμου, Κασταμονίτης, Κουλιεράκης, Γιαννιώτης 2, Τάτας 2, Κασίμης 2, Δ. Γλούμης 1, Κατσαρός, Μελιδονιώτης 2, Κούστας, Δόικας, Κάκιας.

ΒΟΛΟΣ (Γούναρης): Κ. Νάσιος, Καρπέτας, Καραΐσκος, Γκανάτσιος 1, Κεϊχανί 2, Μαρινάγης 3, Δημητρίου, Πετρόπουλος 1, Κουφιδάκης, Χαμίτης, Μαλαμούσης, Νικολέρης 1, Π. Γλούμης.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου