ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολη η αγωνιστική κίνηση της Α’ ΕΠΣΘ

ολη-η-αγωνιστική-κίνηση-της-α-επσθ-908505

Τη μεγάλη έκπληξη της 12ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΘ σημείωσε ο Θησέας Αγριάς, κερδίζοντας τον αήττητο μέχρι το περασμένο Σάββατο Μαγνησιακό και μάλιστα εκτός έδρας με 4-2.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι Αγριώτες πήραν κεφάλι στο σκορ με κεφαλιά του Ρακή στο 8ο λεπτό μετά από κόρνερ του Τσιανάκα. Τέρμα του Αλμασίδη ακυρώθηκε λίγο αργότερα και ο Βουρδάκης ισοφάρισε άμεσα και στο 17’ επίσης με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Δημητριάδη.

Ο Λούρος σημείωσε το 2-1 στο 21’ με πλασέ μετά από σέντρα του Σιώμου για τον Μαγνησιακό, που έδειξε να… συνέρχεται από το σοκ του 0-1.

Ωστόσο, το ημίχρονο έκλεισε με 2-2 χάρις σε τέρμα του Αλμασίδη σε τετ-α-τετ στο 37’, όταν μετά από φάουλ ο Κεφαλάς μπλόκαρε και έκανε το βολέ, με την μπάλα να καταλήγει στον Αλμασίδη, ο οποίος πέρασε και τον τερματοφύλακα Γρηγοριάδη, πριν σκοράρει.

Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 67’ο Θησέας έφερε «τούμπα» το ματς, κάνοντας το 2-3 με κεφαλιά στην κίνηση του Λίτσου, έπειτα από νέα εκτέλεση κόρνερ του Τσιανάκα, με την μπάλα να τρυπά μάλιστα και τα δίχτυα, αλλά χωρίς να ξεγελάσει τον διαιτητή που έδειξε και πάλι… σέντρα.

Ο Μαγνησιακός πίεσε για την ισοφάριση, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, με τον Θησέα να παίζει έξυπνα στην κόντρα και να κάνει το τελικό 2-4 με τον Σιμιτζή στο 89’, όταν ο νεοεισελθών ποδοσφαιριστής σκόραρε παίρνοντας την μπάλα πίσω από το κέντρο, για να πλασάρει τον Γρηγοριάδη και να σφραγίσει μια μεγάλη νίκη για τους Αγριώτες, που την πανηγύρισαν έξαλλα με τους φιλάθλους τους.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Γρηγοριάδης, Δημητριάδης (85’ Ζαρκαδής), Λούρος (60’ Παπαδόπουλος), Σιάτρας (77’ Νούσιας), Βέρτζος, Αγιασιώτης (46’ Ζάχος), Βουρδάκης, Γαλανόπουλος, Σιώμος (60’ Βλάχος), Οικονόμου, Ψιάνος.

ΘΗΣΕΑΣ: Κεφαλάς, Λίτσος, Κουκουτής, Ιακωβίδης, Ρακής, Αλεξίου, Καραμανλής (89’ Καραλόπουλος), Χατζησταμάτης, Αλαμάνης (84’ Αλ. Σιώμος), Τσιανάκας (78’ Κόφφας), Αλμασίδης (78’ Σιμιτζής)

Νικηφόρο πέρασμα

για την Αγία Άννα

Η Αγία Άννα κέρδισε με 4-1 την ΕΛ Νηλέας στο γήπεδο των Λεχωνίων και μείωσε την απόσταση από την κορυφή στους δύο βαθμούς, βλέποντας τον Μαγνησιακό να χάνει μία μέρα νωρίτερα από τον Θησέα.

Οι κυανέρυθροι άνοιξαν το σκορ με τον συνήθη ύποπτο Παπαδημητρίου, ο οποίος στο 7’ μόλις έκανε το 0-1 με πλασέ μετά από ασίστ του Τσελεπή. Ο Τσελεπής εκτέλεσε κόρνερ στο 25’, με τον Κορέτα να σημειώνει το 0-2, ενώ ο Παπαδημητρίου πέτυχε και το 0-3 στο 29’ με σουτ από τα δεξιά της μεγάλης περιοχής. Το 0-4 σημείωσε στο 86’ ο Σέττος, παίρνοντας την μπάλα από ασίστ του Ζαρίφη, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι με τον Χατζητρακόσια. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της τιμής με τον Γκογκινούδη να πλασάρει σε κενή εστία στο 89’ για το τελικό 1-4.

ΕΛ ΝΗΛΕΑΣ: Μιχαλόπουλος, Σταμπούλογλου (60’ Παππάς), Γεωργίου (46’ Πάγια), Σιδέρης, Μούτος, Τσουμάνης (46’ Μακρής), Μασούρας, Ρίζος, Μάρκο (70’ Μαλούσι), Αράμπογλου, Βαλουξής (60’ Γκογκινούδης)

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ: Σάμπα, Χατζητρακόσιας (61’ Πολύζος), Παπαδήμος, Χολέβας, Ρόκας (46’ Πετράκος), Αργύρης, Τσελεπής, Βέργος, Παπαδημητρίου (46’ Ζαρίφης), Κορέτα, Σέττος

Εύκολη νίκη του Αίαντα

Με 4-0 επικράτησε της Ακρόπολης ο Αίας στη Σούρπη, όπου πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο 17χρονος Γιώργος Κωστούλας, που ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα, κάνοντας το 1-0 στο 5ο λεπτό με πλασέ και το 2-0 δέκα λεπτά αργότερα.

Τα άλλα δύο τέρματα σημειώθηκαν στο δεύτερο μέρος. Ο Μπιρμπίλης πέτυχε το 3-0 με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Μπιρτσάι στο 55’ και ο Δημητρίου σημείωσε το τελικό 4-0 στο 75’ μετά από ασίστ του Ντούρα.

Το σκορ θα μπορούσε να έχει πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, με τον τερματοφύλακα Βίτσο να αποκρούει εντυπωσιακά προσπάθειες των Κωστούλα, Μπιρμπίλη, Νικογιάννη, Ντούρα και Κομπούρα.

ΑΙΑΣ: Γκόγκος, Παπανικολόπουλος, Μπιρμπίλης (70’ Γκιόκα), Ξηροκώστας, Στεφανής, Μπιρμπίλης, Μακανίκας (60’ Κομπούρας), Βούλγαρης (60’ Κατσαβριάς), Κωστούλας (60’ Ντούρας), Δημητρίου, Νικογιάννης.

ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Βίτσος, Μαλλιαρός (80’ Χρ. Τσούτσας), Πούλιος, Παπούλιας (20’ Χρυσαφόπουλος), Στρούγγης, Κολυμήτρας (80’ Τ. Τσούτσας), Βαρελόπουλος, Κουτσώνας, Παγώνης (46’ Πασσιάς), Γκάγκας, Τζινιέρης (75’ Βασιλείου).

Λαχτάρησαν

με Γούτσιο

στο Βελεστίνο

Ένας πρώην ποδοσφαιριστής του Ρήγα Φεραίου, ο Παναγιώτης Γούτσιος, ήταν ο άτυχος της χθεσινής αναμέτρησης στο Βελεστίνο για την ομάδα της Αγχιάλου. Ο πολύπειρος αμυντικός σε μια προσπάθεια να απομακρύνει την μπάλα έπεσε με δύναμη πάνω στο δοκάρι, χτυπώντας τον ώμο του.

Όσοι ήταν στο γήπεδο λαχτάρησαν, βλέποντας τον ποδοσφαιριστή να σφαδάζει, και κλήθηκε ασθενοφόρο, μεταφέροντας τον άτυχο παίκτη στο νοσοκομείο, όπου όμως οι εξετάσεις του δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Ρήγας Φεραίος κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, κερδίζοντας με 3-0.

Στο 75ο λεπτό ο Σιόβας σκόραρε με πέναλτι, μετά από ανατροπή του Βαϊόπουλου από τον Μαγιόγλου, όπως «είδε» ο διαιτητής, ενώ ο Γάρος πέτυχε το 2-0 με έξοχη ατομική ενέργεια στο 88’. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Τσιακίρης με σουτ από το ύψος της περιοχής στο 92’.

Οι Βελεστινιώτες είχαν κι άλλες ευκαιρίες να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα, αλλά είτε ο Γάρος, είτε ο Σιόβας, δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Αλπάκη.

Για την ομάδα της Αγχιάλου, ευκαιρίες να σκοράρουν έχασαν οι πρώην Βελεστινιώτες, Αποστολίδης (με προβολή) και Πάσχος (σε τετ-α-τετ), στο πρώτο και στο δεύτερο μέρος αντίστοιχα.

Πρώτη συμμετοχή για τους φιλοξενούμενους, πραγματοποίησε ο Νίκος Χαντής, προερχόμενος από την ακαδημία του συλλόγου.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Σπηλιόπουλος, Χότζα, Χασάπης (46’ Τσιακίρης), Αποστολίδης, Βλιώρας, Γοδενόπουλος, Χόντος (75’ Παπαδανιήλ), Τσιτσικλής (46’ Πατσής), Σιόβας, Γάρος, Βαϊόπουλος

ΑΓΧΙΑΛΟΣ: Αλπάκης, Σίμος, Σιαμέτης, Μαγιόγλου, Γούτσιος (46’ Δημακόπουλος, 89’ Χαντής), Αποστολίδης, Αγιασλάρι, Σγατζής, Πάσχος, Χαλιμούρδας (82’ λ.τρ. Σταφυλάς), Τσότζωρας

Σπουδαία νίκη για Πύρασο

Εχοντας πάρει μόλις έναν βαθμό στις προηγούμενες τέσσερις αγωνιστικές, ο Πύρασος επέστρεψε στις επιτυχίες, κερδίζοντας με 2-0 τον Πύρασο στη Νέα Αγχίαλο.

Οι γηπεδούχοι, που είχαν δοκάρι στο 3’ με τον Ροτζέριο, άνοιξαν το σκορ στο 34ο λεπτό με το τέρμα του Κατσιγιάννη, ο οποίος σούταρε εκτός περιοχής με την μπάλα να βρίσκει και στο οριζόντιο δοκάρι.

Το δεύτερο τέρμα επιτεύχθηκε στο β’ μέρος και στο 55ο λεπτό, όταν η μπάλα έφτασε στον Καραγιώργο, ο οποίος σούταρε και απέκρουσε ο Καρακασίδης, αλλά στην επαναφορά ο Γκαραβέλας έσπρωξε απλά την μπάλα στα δίχτυα.

ΠΥΡΑΣΟΣ: Τάσος, Μπούτλας, Νίνος, Κόκκας, Τσάμης, Τσιότρας, Κατσιγιάννης (90’ Γκάτσος),

Ροτζέριο, Καραγιώργος (72’ Φουρκιώτης), Θεοδωρόπουλος, Γκαραβέλας (77’ Μπουμπούκης).

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Καρακασίδης, Δημόπουλος, Μπόλης (64’ Ράπτης), Τσιάνος, Σταματίου, Πρίφτι, Μπέικος (64’ Σπύρου), Καλαμάτας (87’ Σύρρος), Γκλαβίνης (72’ Μπαρλαγιάννης), Κατής (64’ Βαρβέκης), Καλλιακούδας.

Εύκολο απόγευμα για Γ.Σ.Α.

Ο Γ.Σ. Αλμυρού λίγες μέρες μετά την πρόκρισή του στο Κύπελλο ΕΠΣΘ, κέρδισε χθες και τον Τοξότη με 4-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής των γηπεδούχων ήταν ο Αραπίτσας, ο οποίος πέτυχε το 1-0 με φάουλ στο 38ο λεπτό και σημείωσε το 2-0 με πέναλτι στο 60’. Την παράβαση κέρδισε ο ίδιος ο Αραπίτσας, μετά από εκτέλεση κόρνερ, με την μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Σούδη.

Από έμπνευση του Αραπίτσα ήρθε και το 3-0, όταν τροφοδότησε τον Καρρά, που δεν λάθεψε απέναντι από τον Μπράνο στο 71’ και έξι λεπτά μετά οι Αλμυριώτες άλλαξαν την μπάλα ιδανικά, με τον Καρρά να αφήνει για τον Κλουκουτάρα κι εκείνος για τον Μπασαγιάννη, που γύρισε στον Χειλά, για να διαμορφώσει ο τελευταίος το τελικό 4-0.

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: Χαλάτσης, Μιχόπουλος, Τσιαγιανίδης, Ντόντα (57′ Θεοδωρόπουλος-75′

Τετριμίδας), Πλαβός, Χριστοφορίδης (75′ Μαυρογέννης), Χειλάς, Καρράς,

Αραπίτσας, Κλουκουτάρας, Αράπης (46′ Μπασαγιάννης)

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπράνος, Γιοβάνης, Παναγιώτου, Ιωάννου, Σούδης, Σκλαπάνης,

Μάστορας, Ζαφειρίου (66′ Γιωτόπουλος), Βαλωτής, Κωνσταντάκος, Άλμπα (59′

Λάμπρου)

Μισή ντουζίνα γκολ η Α.Ε. 2002

Παίζοντας κόντρα στην ελλιπή Δήμητρα, που ξεκίνησε το παιχνίδι με 10 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι δύο ήταν τερματοφύλακες, η ΑΕ 2002 δεν δυσκολεύθηκε να σημειώσει έξι τέρματα.

Το πρώτο επιτεύχθηκε στο 41’ με εκτέλεση φάουλ από τον Κουβαρά, με τον Σουλάι να σημειώνει το 2-0 στο 47’ με πλασέ και το 3-0 στο 51’ με κεφαλιά.

Από εκτέλεση φάουλ του Προβιά, ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 4-0 στο 57’ και ο Βερντόβα σημείωσε το 5-0 στο 62’. Οι γηπεδούχοι έκοψαν ρυθμό, αν και σημείωσαν και έκτο τέρμα στο 72’ με τον Παρίση. Δοκάρι είχαν οι Κακάλιας στο 31’ και Προβιάς στο 80’.

AE 2002: Σαρρής, Βερντόβα, Γαλάνης (68’ Μπόγια), Παπαϊωάννου, Βεργοζήσης, Βέργος, Παρίσης, Σουλάι, Κουβαράς (62’ Σταθόπουλος), Κακάλιας (78’ Στόικος), Προβιάς.

ΔΗΜΗΤΡΑ: Ξηρομερίσιος, Ευάγγ. Ρούσσας, Κ. Μηλιώνης, Γκρέμι, Νικοβιώτης, Αχ. Μηλιώνης, Μ. Στουρνάρας, Μπάρδας, Παπαγεωργίου, Ραμαντάνης.

Αποτελέσματα (12η)

ΕΛ Νηλέας-Αγία Άννα 1-4

ΓΣ Αλμυρού-Τοξότης 4-0

Αίας Σούρπης-Ακρόπολη 4-0

Πύρασος-Σαρακηνός 2-0

Ρήγας Φεραίος-ΦΘ Αγχίαλος 3-0

Μαγνησιακός-Θησέας 2-4

Α.Ε. 2002-Δήμητρα 6-0

Βαθμολογία

  1. Μαγνησιακός (34-15) 31
  2. Αγία Άννα (43-9) 29
  3. Θησέας Αγριάς (28-8) 26
  4. Ρήγας Φεραίος (26-14) 26
  5. ΓΣ Αλμυρού (31-14) 24
  6. Σαρακηνός (26-12) 21
  7. Αίας Σούρπης (21-13) 19
  8. Πύρασος (32-12) 18
  9. Τοξότης (13-17) 16
  10. ΑΕ 2002 (23-37) 10
  11. Ακρόπολη (11-30) 8
  12. ΕΛ Νηλέας (12-34) 6
  13. Αγχίαλος (6-26) 5
  14. Δήμητρα (7-72) 0

Επόμενη (13η)

Αγία Άννα-Τοξότης

Ακρόπολη-ΕΛ Νηλέας

Σαρακηνός-ΓΣ Αλμυρού

ΦΘ Αγχίαλος-Αίας Σούρπης

Θησέας-Πύρασος

Δήμητρα-Ρήγας Φεραίος

Μαγνησιακός-ΑΕ 2002

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου