ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ματς χωρίς γυρισμό για Ολυμπιακό Β. με ΑΟ Χανιώτης

ματς-χωρίς-γυρισμό-για-ολυμπιακό-β-με-α-908497

Ματς χωρίς γυρισμό είναι αυτό που δίνει σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου στη Νεάπολη με αντίπαλο τον Α.Ο. Χανιώτης κι αυτό το γνωρίζουν όλοι στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο. Με τη σημερινή αναμέτρηση που αρχίζει στις 15.00 και γίνεται στο γήπεδο της Νεάπολης ολοκληρώνεται η 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Φυσικά, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση για την κρισιμότητα του σημερινού παιχνιδιού, καθώς ο Ολυμπιακός έχει μείνει πολύ πίσω βαθμολογικά και το τρίποντο απέναντι στην ομάδα της Χαλκιδικής είναι κάτι παραπάνω από επιτακτικό.

Ειδικά μετά τα χθεσινά αποτελέσματα και κυρίως με το «διπλό» της Καστοριάς επί του ΠΑΟΚ Κρηστώνης, η 9η θέση που χαρίζει τη σωτηρία απέχει τρεις βαθμούς και οι Βολιώτες πρέπει να καλύψουν σήμερα αυτή τη διαφορά, φτάνοντας κι αυτοί στους 13, αλλά και να μειώσουν στους δύο βαθμούς την απόσταση από τον Α.Ο. Χανιώτης, που έχει 15.

Για τον Ολυμπιακό Βόλου, που δύο φορές φέτος στη Νεάπολη δεν κέρδισε, κάθε ματς που περνά δεν ξαναγυρίζει και κάθε απώλεια ειδικά εντός έδρας μπορεί να είναι καθοριστική στο μέλλον.

Τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα και κανείς μέσα στην ομάδα δεν αντιμετωπίζει την κατάσταση με τη λογική ότι υπάρχουν πολλοί αγώνες να διεκδικηθούν βαθμοί, αντίθετα έχει χτυπήσει το καμπανάκι του συναγερμού.

Στο μυαλό όλων κάθε ματς είναι πλέον τελικός και ειδικά η επόμενη τετράδα αγώνων με τρία ματς εντός έδρας (σ.σ. σήμερα με τον Α.Ο. Χανιώτης και στη συνέχεια με Μακεδονικό Φούφα και ΑΕΠ Κοζάνης) και ένα εκτός με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης, όπου θα κριθούν πολλά.

Περιμένουν το δελτίο του Καρβούνη

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού Βόλου είναι ο Κώστας Καρβούνης, που ανακοινώθηκε προχθές Σάββατο, αλλά σήμερα περιμένουν οι άνθρωποι της ομάδας να εκδοθεί το δελτίο του και να μπει στην αποστολή, αποτελώντας μία επιπλέον λύση για τον Κώστα Σταματίου, που μπορεί να υπολογίζει τόσο στους έτερους νεοαποκτηθέντες Θανάση Μαργαρίτη, που αποθεραπεύθηκε, και Νίκο Ντινόπουλο, που έχει εκδοθεί το δελτίο του, όσο και στον Αντώνη Θεοδωρόπουλο, που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε.

Αντίθετα, ο Νίκος Μυλωνάς που δεν έχει προπονηθεί από την περασμένη Πέμπτη, καθώς ανέβασε πυρετό, σήμερα θα φανεί αν θα είναι σε θέση να καθίσει στον πάγκο.

Να σημειώσουμε ότι η προετοιμασία ολοκληρώθηκε όχι χθες, αλλά το Σάββατο, με την τεχνική ηγεσία να προτιμά να ξεκουραστούν την Κυριακή οι ποδοσφαιριστές.

Διαθέσιμοι για τον Κώστα Σταματίου είναι οι Ζαχαρίας Καβουσάκης, Γιάννης Κοκκώνης, Βασίλης Ακριβόπουλος, Μάρκος Διαμαντόπουλος, Αντώνης Θεοδωρόπουλος, Θανάσης Μαργαρίτης, Σεραφείμ Παπαϊωάννου, Κώστας Σιουμουρέκης, Κώστας Καμπέρης, Κλεβί Κόλα, Μάριος Παπαδήμος, Φίλιππος Σκοπελίτης, Δημήτρης Γιαρλέλης, Αλέκος Αναστασίου, Φώτης Καρατσόλης, Αντώνης Κατσαγεωργίου, Ηλίας Σταμπουλής, Νίκος Ντινόπουλος, ενώ υπάρχει ερωτηματικό μπαίνει, όπως αναφέρθηκε, σε ό,τι αφορά τον Μυλωνά και τον Καρβούνη.

Χωρίς τον πρώτο του

σκόρερ ο Α.Ο. Χανιώτης

Ο Α.Ο. Χανιώτης ήρθε από χθες στον Βόλο με 21μελη αποστολή, την οποία αποτελούν οι: Αγγελίδης Σταύρος, Αλωπούδης Δημήτρης, Αναγνώστης Άγγελος, Ασημόγλου Κώστας, Θεοδωρίδης Σωτήρης, Κανάνι Μπέλλος, Κουτσικοβαγγέλης Γιώργος, Ματάμης Οδυσσέας, Σάιμπερτ Νίκος, Ντούρος Αλέξανδρος, Πολύζος Άγης, Παναγιωτίδης Στέφανος, Ράντζα Άρμπι, Στακίνος Ιάσων, Συλλέκτης Βαγγέλης, Μπαλικτσής Μιχάλης, Τρόκας Στέλιος, Τότσκα Άγγελος, Φούσκας Στράτος, Χατζής Νίκος, Χατζηκούρτης Πάρης.

Μεγάλη απουσία για την ομάδα της Χαλκιδικής είναι Θανάσης Τοπούζης, που είναι τιμωρημένος με μία αγωνιστική, αφού συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες. Ο 31χρονος φορ σημειώσει επτά γκολ μέχρι στιγμής, με την άμυνα του Ολυμπιακού να έχει έναν λιγότερο πονοκέφαλο σήμερα.

Τα εισιτήρια

Εισιτήρια του αγώνα για τη σημερινή αναμέτρηση θα υπάρχουν στο εκδοτήριο του γηπέδου Νεάπολης. Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ, ενώ όσες γυναίκες και παιδιά μέχρι 15 ετών συνοδεύονται από κατόχους διαρκείας όλων των ειδών θα εισέρχονται δωρεάν.

Ανακοίνωση Austrian Boys

Σε ανακοίνωσή τους για το σημερινό ματς οι Austrian Boys επισημαίνουν: “Αύριο (σ.σ.) στις 15:00 ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ…. Δεν υπάρχει δικαιολογία, εμείς θα σώσουμε την κατηγορία… Όλοι εκεί… Η ομάδα μας χρειάζεται πιο πολύ από κάθε άλλη φορά… Εμείς είμαστε ο Ολυμπιακός Βόλου!”

Austrian Boys G1

Αποτελέσματα (11η)

Μακεδονικός Φούφα-Πιερικός 1-2

Κεραυνός Αγγ.-Κοζάνη 1-1

ΠΑΟΚ Κρηστώνης-Καστοριά 0-1

Π.Ο. Ελασσόνας-Εθνικός Ν. Κ. 1-0

ΑΕΠ Κοζάνης-Δωτιέας Αγιάς 0-0

ΓΑΣ Σβορώνος-Εδεσσαϊκός 1-0

Ολυμπιακός Β.-Α.Ο. Χανιώτης σήμερα

Βαθμολογία

  1. Κοζάνη 27 (28-4)
  2. Πιερικός 22 (17-11)
  3. Π.Ο. Ελασσόνας 17 (9-7)
  4. Δωτιέας Αγιάς 17 (9-16)
  5. Κεραυνός Αγγελοχωρίου 15 (24-14)
  6. ΓΑΣ Σβορώνου 15 (13-14)
  7. ΑΟ Χανιώτης 15 (13-15)
  8. Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 14 (12-10)
  9. Καστοριά 13 (6-10)
  10. ΑΕΠ Κοζάνης 13 (13-21)
  11. Μακεδονικός Φούφα 11 (9-12)
  12. Ολυμπιακός Βόλου 10 (6-9)
  13. ΠΑΟΚ Κρηστώνης 10 (8-18)
  14. Εδεσσαϊκός 7 (10-16)

*Ολυμπιακός Βόλου και ΑΟ Χανιώτης έχουν έναν αγώνα λιγότερο…

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου