ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μετά από καιρό πλήρης η Νίκη

μετά-από-καιρό-πλήρης-η-νίκη-907227

Για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό η Νίκη Βόλου θα είναι πλήρης για παιχνίδι πρωταθλήματος, με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να βλέπει όλους τους ποδοσφαιριστές του να προπονούνται κανονικά χθες.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι του Βόλου υποδέχονται τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης για την 13η αγωνιστική, επιστρέφοντας και πάλι στο γήπεδο της Νεάπολης, μετά το… διάλειμμα της 11ης αγωνιστικής, όταν και χρησιμοποίησαν για δεύτερη φορά στο φετινό πρωτάθλημα το Πανθεσσαλικό με αντίπαλο τον Θεσπρωτό.

Ακολούθησε η εκτός έδρας αναμέτρηση και το παιχνίδι με τον Αλμωπό στην Αριδαία, όπου «έσπασε« το νικηφόρο σερί με ισοπαλία, αλλά η Νίκη Βόλου παραμένει αήττητη εδώ και έξι αγωνιστικές.

Για 4ο παιχνίδι η Νίκη Βόλου θα παίξει στη «δεύτερή» της έδρα, περιμένοντας τη συμπαράσταση του κόσμου της σε ένα παιχνίδι που μπορεί να δώσει στον νικητή κάτι παραπάνω από τους τρεις βαθμούς.

Τελευταία φορά που οι Βολιώτες αγωνίστηκαν στη Νεάπολη, ήταν στις 22/12/22 και απέναντι στον ΠΑΟΚ Β’, του οποίου επιβλήθηκαν με 2-0 και την Κυριακή στις 14:45 θα τεθούν αντιμέτωποι με την ομάδα που αντιμετώπισε τον «δικέφαλο» του Βορρά το περασμένο Σάββατο, νικώντας τον με 1-0.

Στόχος των κυανόλευκων του Βόλου είναι να παραμείνουν όσο το δυνατόν πιο κοντά στην κορυφή, στην οποία βρίσκεται ο Πανσερραϊκός με 28 βαθμούς και ακολουθούν ο ΠΑΟΚ Β’ και η ΑΕΛ με 22, ενώ Νίκη και Ηρακλής έχουν από 20 μετά από 11 αναμετρήσεις.

Ο Ηρακλής στα τελευταία του έξι παιχνίδια και με τον Σάκη Τσιώλη προπονητή μετρά 5 νίκες και 1 ήττα, έχοντας ως τελευταίο «θύμα» τον ΠΑΟΚ Β’ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

«Κομπλέ» η Νίκη

Για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα η Νίκη Βόλου έκανε χθες προπόνηση χωρίς προβλήματα για τους ποδοσφαιριστές της και συμμετείχαν άπαντες. Σε κανονικούς ρυθμούς έχει μπει και ο Αντώνης Αναστασίου, που είχε τραυματιστεί στο Πανθεσσαλικό με τη Βέροια για τα 2η αγωνιστική και πλέον μπορεί να λογίζεται ως … μεταγραφή για την ομάδα του. Τα προβλήματα που είχαν ξεπέρασαν επίσης και οι Χρήστος Γρομητσάρης, Νέτι Μέτσε, ενώ από τιμωρία επιστρέφει και ο Πασχάλης Κάσσος.

«Κλεισμένος» ξένος μεσοεπιθετικός

Σε συμφωνία με έναν ξένο μεσοεπιθετικό έχει έρθει εδώ και λίγες ημέρες η Νίκη Βόλου, ωστόσο η απόκτησή του δεν έχει προχωρήσει ακόμη και δεν αποκλείεται η περίπτωσή του να προχωρήσει ή να ναυαγήσει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Στο Π. Μαγουλάς η Κ19

Η ομάδα Κ19 της Νίκης Βόλου θα υποδεχθεί την αντίστοιχη του ΠΟΤ Ηρακλής την Κυριακή 29/1 στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς». Η αναμέτρηση για την 13η αγωνιστική θα ξεκινήσει στις 12:00.

Στο ΤΕΕ Μαγνησίας

η Γ.Σ. της Νίκης Βόλου

Το Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου έκανε γνωστό προχθές πως συγκαλεί Γ.Σ. την Τετάρτη 8/2 και χθες με νέα ανακοίνωση έκανε γνωστές τις λεπτομέρειές της. Η Γ.Σ. θα διεξαχθεί στο ΤΕΕ Μαγνησίας και χαρακτηρίζεται ως κρίσιμη, καθώς θα συζητηθεί το θέμα της Υπεκμίσθωσης πρώην αμαξοστάσιου ΓΑΙΑΟΣΕ σε εταιρία για τη δημιουργία αθλητικών και πολιτιστικών εγκαταστάσεων. Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» με απόφαση που έλαβε στη συνεδρίαση της 23ης Ιανουαρίου 2023 συγκαλεί σε Γενική Συνέλευση τα μέλη του, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023 στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΤΕΕ Μαγνησίας με ώρα έναρξης τις 17:00.

Θέματα ημερήσιας διάταξης

  • Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης
  • Υπεκμίσθωση πρώην αμαξοστάσιου ΓΑΙΑΟΣΕ σε εταιρία για τη δημιουργία αθλητικών και πολιτιστικών εγκαταστάσεων
  • Διάφορα θέματα.

Η Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία, εφόσον παρίστανται τα ½ πλέον ενός, των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου, και που έχουν επίσης εκπληρώσει όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον Γ.Σ.Β «Η ΝΙΚΗ» μέχρι 31/01/2023.

Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί μια ώρα αργότερα στον ίδιο χώρο με ώρα έναρξης τις 18:00.

Ταμειακώς εντάξει θα είναι τα μέλη που έχουν καταβάλει, έστω και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης, τη συνδρομή τους».

Σημείωση

Λόγω της κρισιμότητας της Γ.Σ. θα τηρηθεί αυστηρά η συμμετοχή μόνο στα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη. Υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης του ποσού στο λογ/σμο της Ερασιτεχνικής μετά από συνεννόηση με τη γραμματεία του συλλόγου στο τηλ. 2421085221

Μπορείτε επίσης να στείλετε εγγράφως τις προτάσεις σας σε σχέση με το μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης για να συζητηθούν στη ΓΣ στο email του συλλόγου [email protected]

Όποιος θέλει να ενημερωθεί για τη σύμβαση που έχει υπογραφεί μεταξύ Ερασιτέχνη και ΓΑΙΑΟΣΕ μπορεί να επικοινωνήσει με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, κ. Φάτση Στέργιο».

Στις 18/1 η κοπή πίτας

Η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου αποφάσισε η ετήσια εκδήλωση κοπή της πίτας να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023 στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΛΙΜΝΗ» στη Ν. Ιωνία στο πάρκο «Ανδρέας Βαλαχής». Η οργάνωση και τα έσοδα της λαχειοφόρου της εκδήλωσης αποφασίστηκε να διατεθούν στο τμήμα μπάσκετ του συλλόγου.

Κοπή πίτας από το Blue Club

Ο σύνδεσμος των οργανωμένων φιλάθλων της Νίκης Βόλου, Blue Club «Π. Ντοκούζης» – 1985 – Θύρα 3 θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την ερχόμενη Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου. Αναλυτικά: «Την Τετάρτη 1/2/2023 ο σύνδεσμός μας κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στις 20:00 στην pub Friends στην 28ης Οκτωβρίου 150. Καλούμε όλα τα μέλη μας και τον κόσμο της ομάδας να δώσει το παρών.

Blue Club «Π. Ντοκούζης»-1985-Θύρα 3.

Πίστη-Τιμή-Αφοσίωση».

ΔΣ της Super League 2

Διοικητικό Συμβούλιο θα πραγματοποιήσει αύριο Παρασκευή 27/1 η SL2 και σε ανακοίνωσή της επισημαίνει: «Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 13:00 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2, στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42-4ος όροφος), με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

1. Ενημέρωση για τη συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λ. Αυγενάκη

2. Εκλογή Β΄ Αντιπροέδρου

3. Διάφορα Θέματα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου