ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συμπληρώθηκε το παζλ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΘ

συμπληρώθηκε-το-παζλ-για-τα-προημιτελ-907209

Με τρία παιχνίδια ολοκληρώθηκε χθες η φάση των «16» του Κυπέλλου ΕΠΣΘ, με τον Θησέα Αγριάς να κερδίζει τον Τοξότη εκτός έδρας (0-2), ενώ εκτός έδρας πανηγύρισε και η Αγία Άννα σε βάρος του Ρήγα Φεραίου (0-3). Την έδρα του υπερασπίστηκε μόνο ο ΓΣ Αλμυρού, κερδίζοντας την Ακρόπολη (2-0).

Στους οκτώ θα αναμετρηθούν πλέον: ΓΣ Αλμυρού-ΑΕ 2002, ΑΠΟΒ-Ολυμπιακός Βόλου, Θησέας Αγριάς-Πύρασος, Μαγνησιακός-Αγία Αννα. Αναλυτικά οι χθεσινές αναμετρήσεις:

Ρήγας-Αγία Άννα 0-3

Σε αντίθεση με το παιχνίδι του πρωταθλήματος, που ηττήθηκε στο Βελεστίνο, η Αγία Αννα χθες στο ίδιο γήπεδο για τον θεσμό του Κυπέλλου δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ρήγα Φεραίο, τον οποίον νίκησε με 0-3. Ετσι, προκρίθηκε στους οκτώ, όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Μαγνησιακό.

Στο 19’ ο Ιάσονας Παπαδημητρίου αξιοποίησε τη σέντρα του Σέττου και από κοντά με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1, ενώ ο Κορέτα στο 45’ έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του με πολύ ωραίο σουτ στο παραθυράκι (0-2). Ο Παπαδημητρίου, που είχε ανοίξει το σκορ, το έκλεισε κιόλας στο 72’, πλασάροντας σωστά σε φάση τετ-α-τετ (0-3), ενώ μόνος βγήκε απέναντι στον Σπηλιόπουλο και ο Ζαρίφης, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Σπηλιόπουλος, Αποστολίδης, Βλιώρας, Γοδενόπουλος, Γκάγκας, Κολυμήτρας, Γάρος (77’ Χασάπης), Πατσής (70’ Βαϊόπουλος), Χότζα (70’ Χόντος), Σιόβας, Τσιακίρης (77’ Τσιτσικλής)

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ: Φαγιέ, Χατζητρακόσιας, Παπαδήμος (59’ Στεργιόπουλος), Χολέβας, Ρόκας, Αργύρης, Τσελεπής (59’ Βέργος), Πετράκος (74’ Ζαρίφης), Παπαδημητρίου (74’ Πολύζος), Κορέτα, Σέττος

ΓΣΑ-Ακρόπολη 2-0

Ο ΓΣ Αλμυρού πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΘ, κερδίζοντας χθες με 2-0 εντός έδρας την αξιόμαχη Ακρόπολη Σέσκλου.

Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στο 27ο λεπτό, όταν ο Βίτσος ανέτρεψε τον Χειλά, με τον Κλουκουτάρα να αναλαμβάνει την εκτέλεση και τον τερματοφύλακα της Ακρόπολης να αποκρούει, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, «επιστρέφοντας» στον επιθετικό του ΓΣΑ που σκόραρε από κοντά.

Το 2-0 σημειώθηκε στο 76ο λεπτό και μετά από κεφαλιά του Μπασαγιάννη, σφραγίζοντας το εισιτήριο πρόκρισης για τους Αλμυριώτες, για τους οποίους ντεμπούτο έκανε χθες και πάλι ο Σπύρος Χαλάτσης. Ο έμπειρος τερματοφύλακας αποκτήθηκε από την Αγία Αννα, η οποία την περασμένη Κυριακή είχε υποδεχθεί τον ΓΣΑ, με τον Χαλάτση να κάθεται στον πάγκο των κυανέρυθρων, για τελευταία φορά.

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: Χαλάτσης, Μιχόπουλος, Τσιαγιανίδης, Αράπης, Ντόντα, Χριστοφορίδης, Χειλάς (65’ Μπασαγιάννης), Καρράς, Αραπίτσας, Γκάμπας (65’ Τετριμίδας), Κλουκουτάρας (78’ Μαυρογέννης).

ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Βίτσος, Μαλλιαρός (76’ Χρ. Τσούτσας) Πούλιος, Παπούλιας, Στρούγγης, Κολυμήτρας, Βαρελόπουλος, Κουτσώνας (78’ Τ. Τσούτσας), Παγώνης (78’ Χρυσαφόπουλος), Γκάγκας (87’ Τσιαμήτας), Αξιώτης (46’ Τζινιέρης).

Τοξότης-Θησέας 0-2

Το 0-1 πέτυχε ο Αλαμάνης στο 25ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, στέλνοντας τον Μπράνο στην αντίθετη γωνία, για να πλασάρει στη δεξιά του. Το πέναλτι κέρδισε ένα λεπτό νωρίτερα η ομάδα της Αγριάς και έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, με τον Ρακή να παίρνει την κεφαλιά και την μπάλα να βρίσκει σε χέρι αμυνόμενου.

Το 0-2 σημειώθηκε δέκα λεπτά αργότερα, με τους φιλοξενούμενους να «κρύβουν» την μπάλα. Ο Τσιανάκας ξεκίνησε κούρσα από τα αριστερά και έξω από την περιοχή έδωσε στον Καραμανλή, ο οποίος έπαιξε το 1-2 με τον Αλαμάνη, με τον Καραμανλή να παίρνει την μπάλα και πάλι για να πλασάρει εύστοχα με το δεξί από το σημείο του πέναλτι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπράνος, Γιοβάννης, Παναγιώτου, Σούδης, Ιωάννου, Σκλαπάνης, Ζαφειρίου (75’ Οικονομίδης), Κωνσταντάκος (80’ Μπαϊράμης), Μάστορας (75’ Γιωτόπουλος), Αλμπάν, Βαλωτής

ΘΗΣΕΑΣ: Κεφαλάς, Λίτσος, Κουκουτής (80’ Πιτσιάβας), Ιακωβίδης, Ρακής (66’ Καραλόπουλος), Αλεξίου, Καραμανλής (75’ Σιώμος), Χατζησταμάτης (75’ Κόφφας), Αλαμάνης, Αλμασίδης, Τσιανάκας (66’ Σιμιτζής)

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου