ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το τμήμα στίβου της Νίκης

επιτυχημένο-ξεκίνημα-για-το-τμήμα-στί-907004

Επιτυχημένη κρίνεται η συμμετοχή των αθλητών της Νίκης σε ημερίδα κλειστού στίβου στη Θεσσαλονίκη, στην πρώτη αγωνιστική παρουσία για το 2023.

Όπως τονίζεται σε σχετικό δελτίο Τύπου: «Με την 1η ημερίδα κλειστού στίβου που διοργανώθηκε στις 21/1/2023 στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης ξεκίνησε η αγωνιστική χρονιά του τμήματός μας με μεγάλη επιτυχία.

Πιο συγκεκριμένα στα 60μ. Κ16 συμμετείχαν οι αθλητές μας Καυκούλα Παρασκευή, η οποία κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία της και την 8η θέση στη γενική κατάταξη γυναικών με χρόνο 8″05, και ο Ιωαννίδης Απόστολος, που κατέκτησε την 4η θέση στην κατηγορία του με χρόνο 7″58 και την 40η θέση στη γενική κατάταξη ανδρών.

Στα 60μ. εμπόδια στην κατηγορία Κ18 έλαβε μέρος ο αθλητής μας Καυκούλας Παναγιώτης, ο οποίος κατέκτησε την 8η θέση με χρόνο 9″16.

Στα αγωνίσματα των αλμάτων συμμετείχαν στο άλμα εις τριπλούν οι αθλητές μας Μιχάλης Ευάγγελος και Ασημακόπουλος Σταμάτης στην κατηγορία Ανδρών, κατακτώντας την 6η θέση με επίδοση 14.06 και την 7η θέση με επίδοση 13.96 αντίστοιχα.

Τέλος, στους δρόμους αντοχής στο αγώνισμα των 1200μ. στην κατηγορία Κ16 έλαβαν μέρος οι αθλήτριές μας Πασχούδη Μαρία (9η θέση με επίδοση 4.30.59) και Σκαπαριώτη Άρτεμις (10η θέση με επίδοση 4.31.55).

Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές μας Παρασκευόπουλος Παύλος, Βλαχάβας Αποστολής και Κολλυμένου Βάσω καθώς και ο υπεύθυνος του τμήματος, κ. Τάκης Γιώργος.

Συνεχίζουμε δυναμικά για την επόμενη ημερίδα μας που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο ξανά στο κλειστό προπονητήριο στίβου «Τασούλα Κελεσίδου» στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης και ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές/τριες μας».

*Στη φωτογραφία ο Παναγιώτης Καυκούλας…

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου