ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο ΤΕΕ Μαγνησίας η Γ.Σ. της Νίκης Βόλου

στο-τεε-μαγνησίας-η-γ-σ-της-νίκης-βόλου-906940

Το Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου έκανε γνωστό χθες πως συγκαλεί Γ.Σ. την Τετάρτη 8/2 και σήμερα με νέα ανακοίνωση έκανε γνωστές τις λεπτομέρειές της. Η Γ.Σ. θα διεξαχθεί στο ΤΕΕ Μαγνησίας και χαρακτηρίζεται ως κρίσιμη, καθώς θα συζητηθεί το θέμα της Υπεκμίσθωσης πρώην αμαξοστάσιου ΓΑΙΑΟΣΕ σε εταιρία για τη δημιουργία αθλητικών και πολιτιστικών εγκαταστάσεων. Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ. «Η ΝΙΚΗ» με απόφαση που έλαβε στη συνεδρίαση της 23ης Ιανουαρίου 2023 συγκαλεί σε Γενική Συνέλευση τα μέλη του, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023 στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΤΕΕ Μαγνησίας και ώρα έναρξης τις 17:00 μ.μ.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης
  2. Υπεκμίσθωση πρώην αμαξοστάσιου ΓΑΙΑΟΣΕ σε εταιρία για τη δημιουργία αθλητικών και πολιτιστικών εγκαταστάσεων
  3. Διάφορα θέματα.

Η Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία, εφόσον παρίστανται τα ½ πλέον ενός, των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου, και που έχουν επίσης εκπληρώσει όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον Γ.Σ.Β «Η ΝΙΚΗ» μέχρι 31/01/2023.

Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί μια ώρα αργότερο στον ίδιο χώρο και ώρα έναρξης τις 18:00 μ.μ.

Ταμειακώς εντάξει θα είναι τα μέλη που έχουν καταβάλει, έστω και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης, τη συνδρομή τους.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

  • Λόγω της κρισιμότητας της Γ.Σ. θα τηρηθεί αυστηρά η συμμετοχή μόνο στα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη. Υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης του ποσού στο λογ/σμο της Ερασιτεχνικής μετά από συνεννόηση με τη γραμματεία του συλλόγου στο τηλ. 2421085221
  • Μπορείτε επίσης να στείλετε εγγράφως τις προτάσεις σας σε σχέση με το μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης για να συζητηθούν στη ΓΣ στο email του συλλόγου [email protected]
  • Όποιος θέλει να ενημερωθεί για τη σύμβαση που έχει υπογραφεί μεταξύ Ερασιτέχνη και ΓΑΙΑΟΣΕ μπορεί να επικοινωνήσει με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, κ. Φάτση Στέργιο».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου