ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Χιονογιορτή» στο Πήλιο, μετάλλια στο Ανήλιο

χιονογιορτή-στο-πήλιο-μετάλλια-στο-70741

Με τη «Χιονογιορτή 2022» οι αθλητές του φυτωρίου καταβάσεων του ΕΟΣ Βόλου ολοκλήρωσαν τον κύκλο των προπονήσεών τους, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη χιονοδρομική περίοδο.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του βολιώτικου συλλόγου: «Σε εορταστική και ανοιξιάτικη διάθεση, στήθηκε ο αγωνιστικός στίβος στο χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου. Εκρηκτικό πνεύμα επέδειξαν οι ανερχόμενοι αθλητές των αλπικών αγωνισμάτων, καταβάλλοντας όλες τους τις δυνάμεις, γλιστρώντας με επιδεξιότητα στη λευκή πίστα.

Ο συναγωνισμός δεξιοτεχνίας και γνώσεων χειροκροτήθηκε απλόχερα και σκόρπισε θερμά χαμόγελα. Όλοι αναδείχτηκαν νικητές και τα επινίκια αποδόθηκαν σε πλουσιοπάροχο μπουφέ που παρέθεσε ΕΟΣ Βόλου.

Ο πρόεδρος του Ε.Ο.Σ Βόλου Ηλίας Μήλιος με συγκίνηση τίμησε τον πρώην πρόεδρο του συλλόγου Νίκο Μπασματζίδη για την πολύτιμη προσφορά του στον σύλλογο. Παράλληλα τιμήθηκαν οι Νίκος Τσαούτος και Ανδρέας Γαλανός από το προσωπικό του Χ.Κ. Πηλίου και οι Γεώργιος Ράγιος και Δημήτρης Μαλαμούσης.

Επίσης συνεχάρη τους μικρούς μας αθλητές και εξέφρασε τις ευχαριστίες του στους γονείς τους για την εμπιστοσύνη που επιδεικνύουν στο σύλλογο και την αμέριστη συμπαράστασή τους. Ενα τεράστιο ευχαριστώ, απηύθυνε και στον πρόεδρο του Χιονοδρομικού Κέντρου, όπως και στον διευθυντή και το προσωπικό του Χιονοδρομικού Κέντρου για την άψογη συνεργασία και τη θέρμη που αγκαλιάζουν τον ΕΟΣ Βόλου. Επίσης ευχαρίστησε τους προπονητές για το έργο τους επισήμανε ακόμη τη σημασία που δίνουν όλοι στην ομάδα όχι μόνο στην αγωνιστική πρόοδο των παιδιών αλλά και στη σωστή διαπαιδαγώγησή τους ως χαρακτήρες και προσωπικότητες».

Μετάλλια για Λέτσιο και Ασβεστά

Ο ΕΟΣ Βόλου επέστρεψε με δύο χρυσά από τον Απόστολο Λέτσιο και ένα αργυρό μετάλλιο από τον Απόστολο Ασβεστά, μετά από ένα όμορφο Σαββατοκύριακο και μια ακόμη πιο όμορφη σεζόν, η οποία «έκλεισε» στο χιονοδρομικό κέντρο Ανήλιο Μετσόβου.

Εκεί βρέθηκαν οι μικρότεροι αθλητές αλπικών αγωνισμάτων, του ΕΟΣ Βόλου, το Σαββατοκύριακο 26-27 Μαρτίου. Οι δύο λιλιπούτειοι αθλητές γεννηθέντες το 2010-2011, αγωνίστηκαν στο Πανελλήνιο Αγώνα Παμπαίδων-Παγκορασίδων στο παιδικό γιγαντιαίο και το combi.

Σε ανακοίνωση του ΕΟΣ Βόλου επισημαίνεται: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την επιτυχία τους, καθώς και στους συνοδούς προπονητές Δημητριάδη Χρήστο και Ελευθερία Γαλανού για την άρτια και μεθοδική προετοιμασία τους και στους γονείς που στηρίζουν τους αθλητές και τις αθλήτριες. Θα θέλαμε να ευχαριστούμε τον οργανωτή Σύλλογο ΕΟΣ Μετσόβου την Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων για την υποστήριξη της διοργάνωσης και το προσωπικό του Χιονοδρομικού Κέντρου».

Αναλυτικά:

Στο αγώνισμα GS οι αθλητές του ΕΟΣ Βόλου έλαβαν τις εξής θέσεις:

Κατηγορία παμπαίδων

1ος Λέτσιος Απόστολος

4ος Ασβεστάς Απόστολος

24ος Αναγνώστου Βίκτωρ

29ος Καϊρας Ανδρέας

DNS Κοζαδίνος Κίμων

Κατηγορία παγκορασίδων

12η Αναστασιάδου Δέσποινα

51η Αδαμάκη Ευγενία

Στο αγώνισμα combi οι αθλητές του ΕΟΣ Βόλου έλαβαν τις εξής θέσεις:

Κατηγορία παμπαίδων

1ος Λέτσιος Απόστολος

2ος Ασβεστάς Απόστολος

21ος Κάϊρας Ανδρέας

25ος Αναγνώστου Βίκτωρ

Κατηγορία παγκορασίδων

14η Αναστασιάδου Δέσποινα

47η Αδαμάκη Ευγενία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου