ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πολυβόλο ο ΑΣ Βόλος 2004

πολυβόλο-ο-ασ-βόλος-2004-592466

Το λάθος να προηγηθεί έκανε η ομάδα της Κατερίνης, Πιερίδες Μούσες, της οποίας και επικράτησε ο Βόλος 2004, με 1-9, για την 5η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Το σκορ άνοιξε στο 8’ για τις γηπεδούχες η Βούλγαρη, ωστόσο στη συνέχεια άρχισε το… πάρτι για την ομάδα του Γιώργου Πλατανιά. Η Γάτσιου ισοφάρισε σε 1-1 στο 9’, ενώ δύο γκολ της Βέτσικα στο 20’ και το 30’, αλλά και ένα της Γρηγοριάδη στο 38’ διαμόρφωσαν το σκορ του ημιχρόνου σε 1-4 για τις Βολιώτισσες. Το 1-5 έγινε από τη Βέτσικα στο 50’, ενώ στο 70’ η μόλις 13 ετών Βαϊνοπούλου που είχε μπει ως αλλαγή σκόραρε το πρώτο της τέρμα με την ομάδα της, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ σε 1-6. Το πρώτο της γκολ σημείωσε και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του ΑΣ Βόλου, Ειρήνη Ανδρέου, που έγραψε το 1-7. Στο τελικό 1-9, την υπογραφή της έβαλε με δύο ακόμη προσωπικά γκολ η Γάτσιου, με τους βαθμούς ομολογουμένως να έρχονται πολύ εύκολα.

Αξιοσημείωτη ήταν η επανεμφάνιση με τα χρώματα του ΑΣ Βόλου, της Φιλίτσας Σύρμου, έπειτα από απουσία έξι μηνών, λόγω σοβαρότατου τραυματισμού.

Για την ομάδα του ΑΣ Βόλος 2004 αγωνίστηκαν οι: Χατζηλαζάρου, Τσελίκα (76’ Σύρμου), Σταμοπούλου (55’ Βαϊνοπούλου), Αβντόλι, Σταυροπούλου, Γουγούση, Βέτσικα, Γρηγοριάδη (46’ λ.τ. Πάσχου), Ανδρέου, Γάτσιου.

Τέλος καλό, όλα

καλά για Μαγνησιακό

Μια αγχωτική αλλά πολύ σημαντική νίκη πήρε ο Μαγνησιακός, επικρατώντας του Μέντεκα Καλαμαριάς, με 2-1, στο γήπεδο της Αγ. Παρασκευής, ξεφεύγοντας έτσι με 5 βαθμούς από μια εκ των βασικών αντιπάλων της για παραμονή στην κατηγορία. Το σκορ για τις φιλοξενούμενες Θεσσαλονικιές άνοιξε η Στυλιανίδη, μόλις στο 5’, με τον Μαγνησιακό να ανεβάζει στροφές έπειτα, χάνοντας πολλές ευκαιρίες για την ισοφάριση και τη μπάλα να μην του κάνει το χατίρι. Εντέλει, η νίκη ήρθε για τις Βολιώτισσες με δύο εξαιρετικά γκολ της Πέτση (74’) και της Κουσκούνη (78’), των οποίων τα σουτ εκτός περιοχής έστειλαν την μπάλα στο δεξί και αριστερό παραθυράκι της αντίπαλης εστίας.

Ο προπονητής Θ. Κατσαμόρας χρησιμοποίησε τις: Ζαμπάκα, Μεγαγιάννη, Καλαπαναγιώτου, Δερβενιώτη (68’ Γκέκα), Καραλή (46’ Ρουχά), Κουλοχέρη, Κουσκούνη, Χρυσικοπούλου, Πέτση, Ογκιτσι, Παπασακελαρίου.

Δ. ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου