ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αλλαγή στον Παναθηναϊκό υπό όρους

αλλαγή-στον-παναθηναϊκό-υπό-όρους-484080

Αλλαγή σελίδας στον Παναθηναϊκό. Ο Νικόλας Πατέρας επιστρέφει στην προεδρία της ΠΑΕ, αφου δεν δέχτηκε μαζί με τον Ανδρέα Βγενόπουλο τη δωρεά του 25% των μετοχών από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, αλλά θα αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών μέσω αύξησης κεφαλαίου στο τέλος της περιόδου. «Μπαίνουμε σε νέα εποχή πολυμετοχικότητας», δήλωσε ο «Mr MIG».
Η ειλικρινής συνεργασία και συνεργασία μεταξύ των Γιάννη Βαρδινογιάννη, Ανδρέα Βγενόπουλου και Νικόλα Πατέρα αποτελεί προϋπόθεση για την παραχώρηση του πακέτου μετοχών από τον πρώτο στους δύο τελευταίους στο τέλος της περιόδου, όπως προκύπτει από το μνημόνιο συνεργασίας που υπεγράφη μετά τη σημερινή τους συνάντηση. Στο μνημόνιο αναφέρεται ρητώς πως αν ο εσωτερικός διχασμός κάνει και πάλι την εμφάνισή του, τότε η σκυτάλη σε ιδιοκτησιακό επίπεδο δεν θα αλλάξει χέρια. Αναλυτικά, το μνημόνιο αναφέρει:

1. Τα ποσοστά των ανωτέρω στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα παραμείνουνε ως έχουνε μέχρι την 01.05.2011.

2.Θα συμμετέχουμε και οι τρεις στην αύξηση κεφαλαίου των € 15.000.000 στο ποσοστό που έχουμε σήμερα (Αναμένετε να διευκρινισθεί η θέση των υπόλοιπων μετόχων).

3. Οι Ανδρέας Βγενόπουλος και Νικόλας Πατέρας θα έχουμε το “call option” να αποδεχθούμε την μείωση κατά 25% των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη , την 01.05.2011 μέσω μεγαλύτερης συμμετοχής σε επόμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και όχι σαν “δωρεά”.
Η ανωτέρω αποδοχή μείωσης του ποσοστού του κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη θα εξαρτηθεί από το εάν θα υπάρξει από τώρα μέχρι την 01.05.2011 κλίμα ειλικρινούς εμπιστοσύνης και συνεργασίας μεταξύ των Γιάννη Βαρδινογιάννη, Ανδρέα Βγενόπουλου και Νικόλα Πατέρα.
Εάν δεν υπάρχει καλή πίστη και διάθεση ειλικρινούς συνεργασίας ή οποιαδήποτε αλλαγή μετοχικής σύνθεσης είναι άνευ ουσίας.
(Την ίδια “ζημιά” ή “καλό” στην ομάδα μπορεί να κάνει ο κάτοχος του 5% με τον κάτοχο του 50%).

4. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θα αποκηρύξει δημόσια κάθε διχαστική κίνηση που εκπορεύεται από το περιβάλλον και το ίδιο θα πράξουν και ο Ανδρέας Βγενόπουλος και ο Νικόλας Πατέρας αν προκύψει τέτοιο ζήτημα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου