ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ηρθε… ησύχως και σηκώνει μανίκια

ηρθε-ησύχως-και-σηκώνει-μανίκια-491416

Στην Αθήνα βρίσκεται από χθες το απόγευμα ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Η διοίκηση του Ολυμπιακού έκανε σεβαστή την επιθυμία του Ισπανού τεχνικού να φτάσει χωρίς τυμπανοκρουσίες και… υποδοχές στο αεροδρόμιο. Μάλιστα ο 46χρονος προπονητής, που συνοδευόταν από τους δύο συνεργάτες του, Γιόν Ασπιάθου και Χάιμε Ποθάνκο, κατευθύνθηκε απευθείας από το ιδιωτικό τζετ του Βαγγέλη Μαρινάκη και το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο όπου θα διαμείνει αρχικά, ενώ μετέβη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, προκειμένου να προπονήσει τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Ο Βαλβέρδε δεν θέλει να χάσει ούτε δευτερόλεπτο επιπλέον, καθώς απομένουν λιγότερο από τρεις εβδομάδες για την έναρξη των υποχρεώσεων του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα και πρέπει να αλλάξουν πολλά.
Ο νέος τεχνικός των "ερυθρόλευκων" σήμερα το πρωί θα περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και περίπου στη μία το μεσημέρι θα παρουσιαστεί και επίσημα από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Στόχος είναι να αποκτηθούν δύο μεσοαμυντικοί (ένας για το βασικό σχήμα κι ένας για ρεζέρβα), ένας επιθετικός, πιθανώς κι ένας τερματοφύλακας, αλλά κι ένας αμυντικός (φαβορί ο Τάσος Παπάζογλου του Πανσερραϊκού). Παράλληλα, ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να υπάρξει κρούση στην ΑΕΚ για τον Νάτσο Σκόκο. Η δεύτερη… πρώτη του Ερνέστο Βαλβέρδε θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή στο φιλικό με τη Ρόμα στο Καραϊσκάκη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου