ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρεκόρ διαρκείας στον Παναθηναϊκό

ρεκόρ-διαρκείας-στον-παναθηναϊκό-481545

Ρεκόρ διαρκείας για τους οπαδούς του ΠΑΟ, με την ΠΑΕ επίσημα να ανακοινώνει πως έφτασε τα 28.456 κομμάτια. Χωρίς οπαδούς στο «Κ. Βικελίδης» το «τριφύλλι».

Το απίστευτο ρεκόρ των 28.456 καρτών διαρκείας έφτασε ο Παναθηναϊκός «σπάζοντας» κάθε ρεκόρ στην Ελλάδα, σύμφωνα με ανακοίνωση. Απόλυτη ικανοποίηση στα διοικητικά κλιμάκια. Χωρίς οπαδούς στο «Κ. Βικελίδης».

Οπως ανέφερε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης με επίσημη ανακοίνωσή της η «πράσινη» ΠΑΕ, το ρεκόρ διαρκείας έφτασε τις 28.456 κάρτες και για τον λόγο αυτό ευχαριστεί τους χιλιάδες φίλους της ομάδας.

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι η ολοκλήρωση της διάθεσης των καρτών διαρκείας βρίσκει τον κόσμο του Παναθηναϊκού να έχει καταρρίψει για δεύτερη φορά ένα εντυπωσιακό ρεκόρ.

Ο αριθμός των 28.456 καρτών διαρκείας είναι ο μεγαλύτερος που διατέθηκε ποτέ από οποιαδήποτε Ελληνική ομάδα. Για αυτή τη χωρίς προηγούμενο έκφραση πίστης και υποστήριξης στον Παναθηναϊκό, ευχαριστούμε θερμά τους φιλάθλους μας και αισθανόμαστε την υποχρέωση να εντατικοποιήσουμε την προσπάθειά μας σε όλα τα επίπεδα ώστε ο Παναθηναϊκός να σταθεί στο ύψος που τον θέλει ο κόσμος του» αναφέρει η «πράσινη» ΠΑΕ.

Χωρίς οπαδούς στον… Αρη

Τελικά ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί στο «καυτό» Κλέανθης Βικελίδης χωρίς την συμπαράσταση των οπαδών του, μετά από «κώλυμα» των γηπεδούχων. Το αίτημα να δώσει ο νταμπλούχος Ελλάδος το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής στην Θεσσαλονίκη με τον Αρη, παρουσία οπαδών του, απορρίφθηκε.

Οι "κιτρινόμαυροι" στην σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που έγινε το πρωί της Τρίτης, δήλωσαν πως δεν μπορεί να καταστεί αυτό δυνατό, από την στιγμή που ήδη έχουν δοθεί αρκετά εισιτήρια του ματς. Παρόλο τις πιέσεις των «πράσινων» και η αστυνομία δεν έδειχνε «ζεστή» για να εγγυηθεί την ασφάλεια λόγω της ΔΕΘ, την ίδια μέρα στην συμπρωτεύουσα. Ετσι, οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια δεν θα έχουν στο πλευρό τους, για δεύτερο παιχνίδι σε ισάριθμες αγωνιστικές το μεγάλο τους «όπλο» την δύναμη της εξέδρας.

Ραντεβού το καλοκαίρι έδωσε ο Νίνης

Να περιμένουν μέχρι το επόμενο καλοκαίρι ζήτησε ο Σωτήρης Νίνης από τους ανθρώπους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με δημοσίευμα του βρετανικού Τύπου. Ο άσος του Παναθηναϊκού βρίσκεται μόνιμα στα "ραντάρ" της ομάδας του Σερ Aλεξ Φέργιουσον που φέρεται να προσφέρει 10 εκατ. ευρώ για να τον εντάξει στο δυναμικό της. Αγγλική ιστοσελίδα αναφέρει πως παράγοντες του Παναθηναϊκό εκτιμούν πως ο Νίνης θα αποχωρήσει από το "τριφύλλι" το ερχόμενο καλοκαίρι. Μάλιστα επικαλούνται πηγές μέσα από την ελληνική ομάδα σύμφωνα με τις οποίες ο 20χρονος μεσοεπιθετικός έχει εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί για μία τελευταία σεζόν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού προτού πάρει τον δρόμο για το εξωτερικό. Πάντως αναφορά για την ρήτρα που πρέπει να καταβληθεί δεν γίνεται…

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου