ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Κόλλησαν» ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκός

κόλλησαν-πασ-γιάννινα-και-παναθηνα-50308

Στο 0-0 έμειναν ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκός στο γήπεδο των «Ζωσιμάδων», σε παιχνίδι για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν το παιχνίδι με σκοπό να προφυλάξουν τις εστίες τους. Οι μοναδικές καλές φάσεις του πρώτου μέρους έγιναν στο 9ο λεπτό. Ο Κουίνσι με σουτ ανάγκασε τον Φεγκρούς σε εντυπωσιακή απόκρουση, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο ΠΑΣ βγήκε στην αντεπίθεση, με τον Καρνέζη να σταματά την τελευταία στιγμή τον Ίλιτς.

Στην επανάληψη και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να ανεβάσουν στροφές. Ο ρυθμός έγινε πιο γρήγορος, όμως η πρώτη καλή στιγμή καταγράφηκε στο 70΄. Ο Ντε Βινσέντι εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα έφτασε ξανά σε αυτόν και από πολύ πλάγια θέση με εκπληκτικό σουτ ανάγκασε τον Καρνέζη να απομακρύνει.

Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός ανέλαβε τον έλεγχο του αγώνα, πίεσε την άμυνα των γηπεδούχων, αλλά οι προσπάθειες του ήταν σπασμωδικές και χωρίς φαντασία. Στο 87’, πάντως, ο Καρνέζης έσωσε και πάλι τον Παναθηναϊκό, αποκρούοντας δυνατό σουτ του Κοροβέση, ενώ στις καθυστερήσεις ο Τσουκαλάς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.

Ο διαιτητής του αγώνα Λαμπρόπουλος (Ηλείας) έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Κεϊτά, Κοροβέση – Σισοκό, Σο, Τοτσέ, Κουίνσι, Πίντο. ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Πάντος, Μιχαήλ, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Κεϊτά, Τσουκαλάς, Γεωργίου (71’ Γιάκος), Ντε Βινσέντι, Κοροβέσης (88’ Νικλητσιώτης), Ιλιτς (75’ Βίλα). Παναθηναϊκός (Φάμπρι): Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Μαρίνος, Βελάσκες, Πίντο, Βιτόλο, Σο, Μαυρίας (71’ Φορναρόλι), Κουΐνσι (58’ Ζέκα), Σισοκό (88’ Μπαρμπαρούσης), Τοτσέ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου