ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Φωτιά» ο Ρονάλντο, στους «8» η Ρεάλ

φωτιά-ο-ρονάλντο-στους-8-η-ρεάλ-53005

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απάντησε με τρόπο εμφατικό σε όσους προεξοφλούσαν μέχρι και αποκλεισμό της Ρεάλ Μαδρίτης από τη Θέλτα στο Κύπελλο Ισπανίας, μετά το 1-2 του πρώτου αγώνα στο Βίγκο.

Ο Πορτογάλος άσος πήρε τη «βασίλισσα» από το χέρι και την οδήγησε στα προημιτελικά του Copa Del Rey, αφού χάρις στο δικό του χατ τρικ η πρωταθλήτρια συνέτριψε με 4-0 την αντίπαλό της.

Ο Ρονάλντο έδωσε προβάδισμα πρόκρισης μόλις στο 2ο λεπτό, για να διπλασιάσει στο 24΄ και να κάνει το 3-0 στο 87΄, όταν οι παίκτες της Θέλτα είχαν ξεχυθεί στην επίθεση. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κεντίρα στο 89΄. Στα προημιτελικά η Ρεάλ θα αντιμετωπίσει τη Βαλένθια του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Η Σαραγόσα του Μανόλο Χιμένεθ επικράτησε με 2-0 (23΄ Ζουκουλίνι, 60΄ Μοντάνιες) της Λεβάντε στο «Ρομαρέδα», στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα και σε συνδυασμό με τη νίκη (1-0) και στον αγώνα του «Θιουτάτ ντε Βαλένθια», πήρε μια πανάξια πρόκριση στους «8», όπου θα τεθεί αντιμέτωπη της Σεβίλης.

Νωρίτερα απόψε οι Ανδαλουσιάνοι ηττήθηκαν από τη Μαγιόρκα στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» με 2-1, όμως ουδόλως ασχολήθηκαν αφού στην πρώτη αναμέτρηση είχαν νικήσει με 5-0. Ο Μανού ντελ Μοράλ άνοιξε το σκορ στο 23΄ για τους γηπεδούχους, για να φτάσουν οι «νησιώτες» στην ανατροπή με τους Λάμας (52΄) και Αλφάρο (56΄).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου