ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Β. Μαρινάκης: «Θα μείνουν όσοι αντιλαμβάνονται το μεγαλείο της ομάδας»

β-μαρινάκης-θα-μείνουν-όσοι-αντιλαμβ-52254

Το δικό του, σαφές μήνυμα αναφορικά με τις εκκρεμείς υποθέσεις συμβολαίων, τα οποία λήγουν το καλοκαίρι, έστειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατά την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, που έγινε το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

«Οι άνθρωποι οι οποίοι αντιλαμβάνονται το μεγαλείο του Ολυμπιακού μας, να είστε σίγουροι ότι θα μείνουν στον Ολυμπιακό. Και τα χρήματα δεν θα είναι αιτία στο να μείνουν ή να φύγουν. Νομίζω ότι αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Και εδώ μέσα, αλλά και απ’ έξω. Επαναλαμβάνω: όλοι εμείς –και βάζω και τον εαυτό μου μέσα- που αντιλαμβανόμαστε αυτό το μεγαλείο του Ολυμπιακού, θα είμαστε για πάντα μαζί» είπε με νόημα ο πρόεδρος της πειραϊκής ομάδας.

Ο κ. Μαρινάκης επανέλαβε ότι ο μεγάλος φετινός στόχος είναι η κατάκτηση του 40ού πρωταθλήματος, εκτιμώντας ότι «… από τη στιγμή που θα συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια και στον δεύτερο γύρο, έχουμε πολύ καλές πιθανότητες να το πετύχουμε».

Αφού καλωσόρισε στην ομάδα τον νεοαποκτηθέντα Πίνο, αλλά και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο που επέστρεψε μετά το σοβαρό τραυματισμό του, είπε: «Προσωπικά εγώ, που παρακολουθώ τον Ολυμπιακό από μικρή ηλικία, εδώ και 40 χρόνια, όταν μπαίνω στο γήπεδο ή τώρα στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, είναι τα θετικά συναισθήματα που νιώθω και το μεγαλείο της ομάδας αυτής, το οποίο αντιλαμβάνομαι, το οποίο είναι ουσιαστικά το πιο σημαντικό για όλους μας. Μέσα στο Καραϊσκάκη και κουρασμένος να είσαι από τη δουλειά σου, νιώθεις δύναμη. Αυτά τα θετικά συναισθήματα μπορείς να τα νιώσεις σε πολύ λίγα μέρη στον κόσμος».

Τυχεροί στην κοπή της πίτας ήταν οι Φετφατζίδης και Πίνο, που βρήκαν τα δύο φλουριά και κέρδισαν έκαστος από 5.000 ευρώ, τα οποία θα διαθέσουν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. Τυχερή ήταν και η διατροφολόγος της ομάδας, Μαρία Λυκομήτρου, η οποία κέρδισε επίσης φλουρί, όπως και η Στέλλα Σαμουηλίδου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου