ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μαθαίνει αντίπαλο ο Θησέας σήμερα στο Κύπελλο

μαθαίνει-αντίπαλο-ο-θησέας-σήμερα-στο-436175

Η κλήρωση της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος 2021-22 θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΠΟ σήμερα στις 15:15, χωρίς την παρουσία κοινού και δημοσιογράφων, στο πλαίσιο της προστασίας από τον Covid-19. Η κλήρωση θα μεταδοθεί σε live streaming από το epo.gr.

Τον αντίπαλό του περιμένει να μάθει ο Θησέας, ο οποίος προκρίθηκε μετά το 0-1 επί του ΟΦ Αγίου Ματθαίου στην Κέρκυρα στην α’ φάση και σήμερα είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος του Νομού Μαγνησίας στην κλήρωση.

Κι αυτό γιατί η Δήμητρα αποκλείστηκε από την Κοζάνη ΦΣ, ενώ οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 (Νίκη Βόλου και Ολυμπιακός Βόλου) μπαίνουν στον θεσμό στην 3η φάση και αυτές της Σούπερ Λιγκ 1 (ΝΠΣ Βόλος) στην 5η.

Πιθανοί αντίπαλοι της ομάδας του Κώστα Σταματίου είναι οι ομάδες του 2ου ομίλου που προκρίθηκαν, δηλαδή οι Παναγρινιακός, ΠΟ Φήκης, Αχέρων Καναλακίου, Αμβρυσσέας Διστόμου, Τηλυκράτης Λευκάδας, ΑΟ Υπάτου, ΑΕ Λευκίμμης, Κοζάνη ΦΣ και ΠΟ Ελασσόνας.

Στην ομάδα της Αγριάς επιθυμούν αυτή τη φορά να αποφύγουν ένα μακρινό ταξίδι και εύχονται η κλήρωση να τους φέρει ένα εντός έδρας παιχνίδι, που, ως γνωστόν, θα είναι νοκ άουτ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου