ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σάββατο αντί για Κυριακή ο Θησέας στο Κύπελλο

σάββατο-αντί-για-κυριακή-ο-θησέας-στο-κ-431851

Η διοίκηση του Θησέα ειδοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη το πρωί ότι τελικά ο αγώνας με τον Μέγα Αλέξανδρο Ημαθίας στο γήπεδο της Αγριάς δε θα γίνει την προσεχή Κυριακή, αλλά μία μέρα πριν, το Σάββατο στις 16.00. Κι αυτό γιατί έγινε δεκτό το σχετικό αίτημα που υπέβαλε η φιλοξενούμενη ομάδα της Ημαθίας στην ΕΠΟ. Η Ομοσπονδία, παρότι χθες είχε ανακοινώσει επίσημα ότι το ματς ορίζεται για την Κυριακή, τελικά άλλαξε την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα, χωρίς μάλιστα να ερωτηθεί ο Θησέας.

Η ανακοίνωση του Θησέα έχει ως εξής: «Την αλλαγή ημέρας για τον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος της ομάδας μας με αντίπαλο τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας αποφάσισε η Επιτροπή Αγώνων της Ε.Π.Ο. κατόπιν αιτήματος των φιλοξενουμένων.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 11/09 και ώρα 16:00 στο Δημοτικό γήπεδο Αγριάς. Το Δ.Σ. του Θησέα Αγριάς καλεί ΟΛΟΥΣ τους φίλους της ομάδας να δώσουν βροντερό παρών, ούτως ώστε όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε μία ιστορική πρόκριση. Να τονίσουμε ότι θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά της πανδημίας του Covid-19».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου