ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σταματίου: Ικανοποίηση από το γεγονός ότι παίζουμε στην έδρα μας

σταματίου-ικανοποίηση-από-το-γεγονός-433686

Καλή ήταν η κλήρωση για τον Θησέα σε ό,τι αφορά στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Η ομάδα του Κώστα Σταματίου ήθελε ένα εντός έδρας ματς μετά το μακρινό ταξίδι στην Κέρκυρα στην πρώτη φάση και η επιθυμία της πραγματοποιήθηκε, καθώς θα παίξει στο γήπεδό της κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας, ομάδα που είχε αντιμετωπίσει η Νίκη στο ΔΑΚ Κατερίνης τον Μάιο του 2018 και την είχε νικήσει με 4-1 για τους οκτώ του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Ο Κώστας Σταματίου έκανε την εξής δήλωση στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ για τον αντίπαλο που έφερε η κληρωτίδα στην ομάδα του, τον οποίο θα αντιμετωπίσει την προσεχή Κυριακή: «Υπάρχει ικανοποίηση για το γεγονός ότι παίζουμε στην έδρα μας έπειτα από ένα κοπιαστικό ταξίδι στην πρώτη φάση. Αν είχαμε και πάλι παιχνίδι εκτός έδρας, αυτό δεν θα ήταν καλό για την ομάδα και αγωνιστικά και οικονομικά. Ο Μέγας Αλέξανδρος δεν είναι εύκολη ομάδα και το γνωρίζω πολύ καλά. Το αποδεικνύει η παρουσία αυτής της ομάδας αρκετά χρόνια τώρα στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Συνεπώς, η ικανοποίηση σταματά στο γεγονός ότι έχουμε την έδρα. Αγωνιστικά πρέπει να προσέξουμε και να παρουσιάσουμε έναν καλό εαυτό, αν πραγματικά θέλουμε να κάνουμε ένα δεύτερο βήμα, που θα μας οδηγήσει στη φάση με τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2. Εκεί θα είναι σίγουρα τιμητική η παρουσία μας. Αρχίσαμε ήδη να ψάχνουμε στοιχεία για αυτήν την ομάδα, αλλά, επειδή παρακολουθώ τη Γ’ Εθνική, τη γνωρίζω».

Τα προβλήματα συνεχίζονται πάντως για τον Θησέα, αφού χθες ατομικό πρόγραμμα έκαναν ο Ιακωβίδης, που έχει ενόχληση στον προσαγωγό, και ο Τσιανάκας, που έχει διάταση στον λαγανοψοΐτη. Και οι δύο θα προσπαθήσουν να προλάβουν το ματς της Κυριακής, αλλά προς το παρόν είναι αμφίβολοι, ενώ και ο Λίτσος συνεχίζει να είναι τραυματίας. Τουλάχιστον επιστρέφει ο Φουρκιώτης.

«Να πανηγυρίσουμε

μία ιστορική πρόκριση»

Σε ανακοίνωσή του ο Θησέας ενόψει του κυριακάτικου αγώνα Κυπέλλου αναφέρει: «Την Κυριακή 12/9 και ώρα 16:00, στο πλαίσιο της Β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Μ. Αλέξανδρου Τρικάλων Ημαθίας. Καλούμε τους φίλους της ομάδας μας να είναι ΟΛΟΙ εκεί, ούτως ώστε να δώσουμε την απαραίτητη ώθηση στους ποδοσφαιριστές μας και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε μια ιστορική πρόκριση».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου