ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εκκρεμότητα … ένας πρωταθλητής!

εκκρεμότητα-ένας-πρωταθλητής-37600

Μια ομάδα κι ένας αγώνας έμεινε, για να συμπληρωθεί το παζλ των πρωταθλητών της Γ’ Εθνικής, που από τις 17 Απριλίου έως τις 22 Μαΐου θα δώσουν τις δικές τους νέες «μάχες» για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα 2 της νέας περιόδου.

Ενώ έχει γίνει και η κλήρωση για τα πλέι οφ ανόδου από τη Γ’ Εθνική στη Σούπερ Λίγκα 2 της νέας σεζόν, απομένει σε κάποιους ομίλους η τελευταία αγωνιστική, αλλά και ένας πρωταθλητής από τους επτά, από τους οποίους θα κερδίσουν θέση στην ανώτερη κατηγορία τέσσερις

Προχθές Τετάρτη ολοκληρώθηκε και το πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, με την Κοζάνη να παίρνει στο νήμα τον τίτλο της πρωταθλήτριας και απομένει μόνο ο πρωταθλητής του 6ου ομίλου, που θα κριθεί μεθαύριο Κυριακή (10/4) στο ματς μεταξύ της πρώτης Προοδευτικής και του δεύτερου Πανελευσινιακού.

Από τον 1ο όμιλο άνετος πρωταθλητής ήταν ο Αγροτικός Αστέρας με αήττητη την έδρα του, ενώ η πρωτιά στον 2ο όμιλο κρίθηκε προχθές Τετάρτη στην τελευταία αγωνιστική με την Κοζάνη, η οποία στην αρχή της φετινής περιόδου είχε αποκλείσει (2-1) τη Δήμητρα στο κύπελλο, να κατακτά τον τίτλο.

Στο δραματικό φινάλε του 2ου ομίλου η Κοζάνη με προπονητή τον Σάκη Παπαβασιλείου, που είχε αγωνιστεί στη Νίκη και κάθισε στον πάγκο του Ολυμπιακού, νίκησε με 2-0 τη Θύελλα Σαρακηνών στην Πέλλα και σε συνδυασμό με την ήττα του Μακεδονικού στη Λευκίμμη τερμάτισε πρώτη στον όμιλό της με 47 βαθμούς, αφήνοντας τον Μακεδονικό στους 46.

Στον 3ο όμιλο στο φινάλε της περασμένης Κυριακής ο Ηρακλής Λάρισας έχοντας στην σύνθεσή του τον Βολιώτη Ηλία Γκίκα και τον πρώην γκολκίπερ του Ρήγα, Τάσο Παπαγιάννη, ο οποίος απέκρουσε πέναλτι, πήρε την πρωτιά αφήνοντας δεύτερο τον ΑΟ Υπάτου, ενώ βολιώτικο χρώμα είχε και η πρωτιά στον 4ο όμιλο που κέρδισε η Παναχαϊκή, καθώς οι Πατρινοί διαθέτουν τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας, Λόρι Κέρι.

Στον 5ο όμιλο η Ηλιούπολη έχοντας στη σύνθεσή της τον Γιάννη Ντινιωτάκη, που πέρασε από τη Νίκη, και τον Ηλία Σταύρου, που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό, πήρε άνετα την πρώτη θέση, ενώ στον 6ο όμιλο υπάρχει εκκρεμότητα έως το κυριακάτικο φινάλε! Η Προοδευτική έχει προβάδισμα με 42 βαθμούς και ακολουθεί ο Πανελευσινιακός με 40 και όλα κρίνονται στην τελευταία αγωνιστική στο μεταξύ τους παιχνίδι (Προοδευτική-Πανελευσινιακός, Κυριακή 10/4).

Από τον 7ο όμιλο πρωταθλητής ήταν ο ΠΑΟ Ρουφ, έχοντας στις τάξεις του δυο πρωταθλητές με τον Ολυμπιακό Βόλου το 2018-19, τους Βαγγέλη Μάντζιο και Μπάμπη Οικονομόπουλο. Το Ρουφ, που είχε στη βασική του σύνθεση και τον Καμερουνέζο Ζερόμ Γκιοτά, που ήταν πέρσι στον Ολυμπιακό, άφησε 2ο τον Πανιώνιο.

Στην 1η αγωνιστική (17/4) του μίνι πρωταθλήματος ανόδου θα παίξουν:

Κοζάνη-Παναχαϊκή

ΠΑΟ Ρουφ-Ηλιούπολη

Αγροτικός Αστέρας- Πρωταθλήτρια 6ου ομίλου

Ο Ηρακλής Λάρισας κάνει ρεπό και το πρώτο του ματς θα είναι στην 2η αγωνιστική (20/4), όταν θα υποδεχθεί στο AEL FC Arena τον ΠΑΟ Ρουφ.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου