ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εξι στα έξι οι γυναίκες του Βόλου

εξι-στα-έξι-οι-γυναίκες-του-βόλου-150881

Στο +5 πλέον είναι η διαφορά για την ομάδα του Βόλου ΝΠΣ από τον δεύτερο Λέοντα Τυρνάβου, τον οποίο και κέρδισαν με ανατροπή οι Βολιώτισσες με σκορ 2-1 για την 6η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής γυναικών (3ος όμιλος) στο Βοηθητικό του ΕΑΚ.

Αυτή ήταν η έκτη νίκη σε έξι αναμετρήσεις για τη νεανική ομάδα του Βόλου, που επικράτησε εντός έδρας και μετά από χιτσκοκικό φινάλε της έμπειρης και αξιόλογης ομάδα του Τυρνάβου με δυο γκολ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και έτσι έχει πλέον 18 βαθμούς έναντι 13 του αντιπάλου της.

Οι φιλοξενούμενες προηγήθηκαν με σέντρα σουτ στο 23’, με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά και να ξεγελάει την Λουκοπούλου. Παρά το τυχερό γκολ του Λέοντα, η ομάδα του Γιώργου Πλατανιά δεν πτοήθηκε και συνέχισε να πιέζει χωρίς αποτέλεσμα, αν και λίγο έλειψε στο 72’ σε μια αντεπίθεση οι Τυρναβίτισσες να πετύχουν και δεύτερο τέρμα.

Στα τελευταία λεπτά οι παίκτριες του Βόλου που τα έδωσαν όλα, ανέβασαν την πίεσή τους και αφού η Πούλιου έχασε δυο σπουδαίες ευκαιρίες στο 74’ και στο 77’, η ίδια παίκτρια στο 86’ με καρφωτή κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια.

Οι Βολιώτισσες βρήκαν και δεύτερο γκολ μετά από δυνατό σουτ της 15χρονης Πλατανιά στο 91’, πετυχαίνοντας την ανατροπή μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των παικτριών αλλά και των φιλάθλων που βρέθηκαν στις κερκίδες του ΕΑΚ και απόλαυσαν ένα πραγματικό ντέρμπι με εντυπωσιακό φινάλε.

Η ομάδα του Βόλου εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της, καθώς βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με το απόλυτο των βαθμών μετά και την έκτη αγωνιστική.

Στα προηγούμενα παιχνίδια είχαν καταγραφεί νίκες με τη Φθία Λαμίας (3-0), με την ΑΕ Κούκου Πιερίας (1-10), με τις Πιερίδες Μούσες (2-4), με τον Α.Ο. Τρίκαλα (3-0) και με τον ΠΑΣ Λαμία (5-1).

Ο Βόλος ΝΠΣ διαθέτει την καλύτερη επίθεση, αφού ήδη έχει σκοράρει 27 τέρματα σε έξι αγώνες, ενώ έχει δεχθεί μόλις πέντε.

Τέλος, αξίζει να τονιστεί ότι η ακαδημία των κοριτσιών ήδη αριθμεί είκοσι πέντε αθλήτριες με τις εγγραφές να συνεχίζονται και όλο και περισσότερα νεαρά κορίτσια να εμπιστεύονται τον Βόλο για να διδαχθούν και να παίξουν ποδόσφαιρο.

ΒΟΛΟΣ (Πλατανιάς): Λουκοπούλου, Τράικου, Σταμοπούλου, Μακεδών, Πάσχου, Χουβαρδά, Πλατανιά, Μπότσαρη, Θεοχάρη, Πούλιου, Ζέγλη (77’ Αγόρου Φ.).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου