ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ισοπαλία με 1-1 στο φινάλε για Δήμητρα και Θησέα

ισοπαλία-με-1-1-στο-φινάλε-για-δήμητρα-κα-52826

Το αδιάφορο βαθμολογικά ντέρμπι της Μαγνησίας στο φινάλε του τρίτου ομίλου της Γ’ Εθνικής ανάμεσα σε Δήμητρα και Θησέα έληξε ισόπαλο με 1-1 στο γήπεδο της Ευξεινούπολης.

Οι δύο ομάδες, που τελείωσαν τη χρονιά με διαφορετικά συναισθήματα, με τους Ευξεινουπολίτες να πετυχαίνουν τη σωτηρία τους από την προηγούμενη αγωνιστική και τους Αγριώτες να υποβιβάζονται, ολοκλήρωσαν τις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις με μία αναμέτρηση χωρίς άγχος στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής.

Μετά τη μεταξύ τους ισοπαλία τερμάτισαν η μεν Δήμητρα πέμπτη με 35 πόντους (σ.σ. με τον τέταρτο και ισόβαθμό της Αμβρυσσέα να υστερεί στο συνολικό γκολ αβερέιτζ, αφού οι δύο ομάδες είχαν από μία νίκη με 1-0), ο δε Θησέας δέκατος με 20 βαθμούς.

Ο Στέλιος Αρσένος βρήκε την ευκαιρία να δώσει φανέλα βασικού σε νέα παιδιά, όπως ο γεννημένος στις 25-12-2005 Βαγγέλης Κουτσουράκης, που έκανε ντεμπούτο, τη στιγμή που ο Σιόβας αποφασίστηκε να μείνει εκτός αποστολής, αφού είχε χάσει προπονήσεις λόγω ίωσης και προστέθηκε στους ήδη γνωστούς απόντες.

Ο Βουρδάκης ευστοχώντας σε πέναλτι στο 59’, το οποίο κέρδισε ο Πεπκολάι για ανατροπή του από τον Κουτσιρίμπα, άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, οι οποίοι όμως δεν το χάρηκαν για πολύ. Κι αυτό γιατί στο 63’ ο Μπόρας σε κόρνερ του Καρατσόλη ισοφάρισε με κεφαλιά στο τελικό 1-1.

Από ένα δοκάρι είχε κάθε ομάδα, ο Θησέας με τον Κατσιγιάννη στο 16’ και η Δήμητρα στο 41’ με τον Μπουμπούκη.

Τέλος, να σημειωθεί ότι με μία φανέλα που έγραφε «Περαστικά, αρχηγέ» και αναφερόταν στον Πέτρο Θωμαΐδη φωτογραφήθηκαν όλοι οι παίκτες της Δήμητρας, με τον έμπειρο παίκτη να μπαίνει στον αγώνα στο 91’.

ΔΗΜΗΤΡΑ: Πουλιάνας, Θεοδωρόπουλος, Φαράντος, Μπιρμπίλης, Στεφανής, Καρράς, Κουτσουράκης (46’ Καμπέρης), Παπουτσής (46’ Πεπκολάι), Βουρδάκης (73’Λάμπος), Διαμαντόπουλος (91’ Θωμαΐδης), Μπουμπούκης.

ΘΗΣΕΑΣ: Κουτσιρίμπας, Ιακωβίδης, Κουκουτής (73’ Λίτσος), Σπαθής, Δημουλάς, Αλεξίου, Κατσιγιάννης (73’ Χατζησταμάτης), Μπόρας, Καρατσόλης, Τσιανάκας, Αλμασίδης.

Ενάερια διεκδίκηση για Μπόρα και Βουρδάκη

Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τη Δήμητρα στο 40’ με τον 18χρονο Μπουμπούκη

Ο Βουρδάκης κάνει με πέναλτι το 1-0

Τα αποτελέσματα (22η)

Νέα Αρτάκη-Φήκη 2-1

Α.Ο. Υπάτου-Ηρακλής Λ. 1-1

Εθνικός Ν.Κ.-Ελασσόνα 2-2

Αμβρυσσέας-Ατρόμητος Παλ. 2-1

Δήμητρα Ευξ.-Θησέας Αγριάς 1-1

Αετός Μακρ.-Αταλάντη 0-3 ά.α.

Τελική βαθμολογία

1.Ηρακλής Λάρισας 52

_______________________________

  1. ΑΟ Υπάτου 50
  2. ΠΟ Ελασσόνας 37
  3. Αμβρυσσέας Διστόμου 35
  4. Δήμητρα Ευξεινούπολης 35
  5. ΠΟ Φήκης 34
  6. Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 33

_______________________________

  1. Νέα Αρτάκη 32
  2. Ατρόμητος Παλαμά 30
  3. Θησέας Αγριάς 20
  4. Αταλάντη12
  5. Αετός Μακρυχωρίου 1

*Πρωταθλητής ανακηρύχθηκε ο Ηρακλής Λάρισας, έχοντας στη σύνθεσή του τον Βολιώτη Ηλία Γκίκα.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου