ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Για το «δύο στα δύο»

για-το-δύο-στα-δύο-351970

Στην Καρδίτσα απέναντι στον ΑΟ Σελλάνων αγωνίζεται σήμερα (5 μ.μ.) ο Πύρασος

Μετά τους τρεις βαθμούς της νίκης στο παιχνίδι της πρεμιέρας στη Ν. Αγχίαλο, απέναντι στην ΑΕ Περίστασης, ο Πύρασος σήμερα αγωνίζεται στο γήπεδο των Καμινάδων Καρδίτσας απέναντι στον ΑΟ Σελλάνων και θέλει το «δύο στα δύο» για να συνεχίσει νικηφόρα και από την κορυφή την προσπάθειά του για άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Το πρώτο από τα τρία συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια του στον 6ο όμιλο του Πρωταθλήματος Πρωταθλητριών Ομάδων ΕΠΣ, όπου θα αναδειχθεί και η ομάδα που θα προβιβαστεί στη Γ’ Εθνική, δίνει σήμερα ο Πύρασος. Στις 5 μ.μ. η ομάδα του Νίκου Χατζηκυριακίδη αγωνίζεται στο γήπεδο των Καμινάδων Καρδίτσας κόντρα στον ΑΟ Σελλάνων, ο οποίος την πρώτη αγωνιστική είχε έρθει 0-0 με τη Δήμητρα Γιάννουλης στη Λάρισα. Η πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Θεσσαλίας, έχοντας ως παρακαταθήκη το τρίποντο της πρεμιέρας στο κεκλεισμένων των θυρών εντός έδρας παιχνίδι, συνεχίζει σήμερα την προσπάθειά της για την πολυπόθητη άνοδο.

Από το σημερινό παιχνίδι, αμφίβολος είναι ο Μίλτος, ο οποίος τραυματίστηκε στο ζέσταμα του παιχνιδιού της πρεμιέρας, εκτός είναι ο τραυματίας Χάνος, ενώ ο Νίκος Χατζηκυριακίδης προβληματίζεται για το αν θα πάρει μαζί του τον Βαγγελάκο, ο οποίος έπαιξε με ένεση απέναντι στην Περίσταση.

Οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές για το σημερινό παιχνίδι είναι οι: Βαν ντε Γουίχε, Κυριάκος, Αποστολίδης, Ι. Κοντοβάς, Γκάγκας, Στεφανής, Μπασδάνης, Λιάρος, Δενελάβας, Αρσένος, Κωνσταντάκος, Τανάγιας, Δαμάσκος, Χατζητρακόσιας, Πάσιος, Π. Κοντοβάς, Γιανούχος, Παρασκευόπουλος, Δερμιτζάκης, Κοντογιάννης, Βαγγελάκος, Μίλτος και Στούκας.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Μηλιάδης Κωνσταντίνος με βοηθούς τους Αϊνάλη Θεόδωρο και Κούλα Χουσεΐν, όλοι τους από την Ενωση Μακεδονίας.

Με τη στήριξη του κόσμου του

Πούλμαν για τη μεταφορά των φιλάθλων του Πυράσου στην Καρδίτσα ναύλωσε η διοίκηση της ομάδας της Ν. Αγχιάλου.«Μετά την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα πρωταθλητριών ΕΠΣ, η ομάδα μας δίνει καθοριστικό αγώνα, τον πρώτο εκτός έδρας και η διοίκηση καλεί το φίλαθλο κόσμο της Νέας Αγχιάλου να σταθεί δίπλα στους ποδοσφαιριστές για ακόμη μία φορά, στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουν για να ανεβάσουν τον Πύρασό μας στη Γ’ Εθνική», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Πυράσου.

Το πρόγραμμα της 2ης αγων.

Σήμερα (5 μ.μ.)

ΑΕ Περίστασης – Δήμητρα Γιάννουλης

ΑΟ Σελλάνων – Πύρασος

Η βαθμολογία

1.Πύρασος 3
2.Δημ. Γιάννουλης 1
3.ΑΟ Σελλάνων 1
4.ΑΕ Περίστασης 0

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου