ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ζώνες καράτε για Spartako – Orion

ζώνες-καράτε-για-spartako-orion-310249

Το Σάββατο 12 Απριλίου 2014 πραγματοποιήθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις Kyokushin όλων των βαθμίδων KYU στους δυο αδερφικούς Συλλόγους Spartakos Club και Orion Tigers Dojo.

Οι εξετάσεις έγιναν σε δύο χρονικές περιόδους, το πρωί του Σαββάτου στο Σύλλογο Orion Tigers Dojo και για διάρκεια 2 ωρών και το απόγευμα στο Σύλλογο SPARTAKOS CLUB και για διάρκεια 3 ωρών. Η εξεταστική επιτροπή με τους Εκπαιδευτές – Εξεταστές Κατσανδρή Γεώργιο (Spartakos Club )και Scibelli Enzo (Orion Tigers Dojo) αφού εξέτασε όλους τους υποψηφίους μαθητές, προήγαγε στον επόμενο βαθμό τους:

Orion Tigers Dojo Χατζηγεωργίου Μαργαρίτα 8KYU- Κουκουνίτσα Βασίλειο 10KYU- Καραλής Βασίλειος 10KYU- Enrico Scibelli 10KYU- Σινάζος Αθανάσιος 10KYU.

Spartakos Club Καραμάνη Δημήτριο 3KYU – Ραφτόπουλο Γεώργιο 4KYU -Αδαμάκο Νικόλαο 5KYU – Ρηνά Ευρυδικη 5KYU – Αδαμάκο Θεοχάρη 5KYU -Ρηνά Μαρία 5KYU – Φιλίππου Δημήτριο 6KYU- Γεωργούδη Ελένη- Μαρία 7KYU- Γεωργίου Σοφία 8KYU-Πριτσίνη Απόστολο 8KYU -Lulzim Shabani 9KYU -Χατζηνικολάου Κων/νο 10KYU-Τάσιο Αναστάσιο 10KYU -Γκαγιάννη Νεφέλη 10KYU.

Επιπλέον στις εξετάσεις έλαβαν μέρος και μαθητές αρχάριοι προκειμένου να δουν από κοντά τον τρόπο διεξαγωγής και να μπορέσουν και αυτοί να εξεταστούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Επίσης στο Σύλλογο Orion Tigers Dojo πραγματοποιήθηκαν προαγωγικές εξετάσεις στην τεχνοτροπία του Thai Boxing με εξεταστή τον Scibelli Enzo. Οι αθλητές Κατσιαούνης Χάρης και Θεοδώρου Γεώργιος προήχθησαν επιτυχώς στο 1ο KHAN αφού εξετάστηκαν σε τεχνικές χεριών-λακτισμάτων και πυγμαχικούς αγωνιστικούς συνδυασμούς.

Ολα τα διπλώματα του Kyokushin είναι αναγνωσμένα από το Honbu που εδρεύει στην Ιαπωνία και τα διπλώματα του Thai Boxing από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Kick Boxing (Π.Ο.Κ) αναγνωρισμένη από την Γ.Γ.Α. Οι σύλλογοι ευχαριστούν θερμά όλους τους γονείς που έδωσαν το παρών και είδαν από κοντά την πρόοδο των μαθητών και εύχονται σε όλους Κάλο Πάσχα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου