ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σημαντική ισοπαλία για Δήμητρα

σημαντική-ισοπαλία-για-δήμητρα-312038

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για τη Δήμητρα μετά την πρώτη ήττα από τον ΑΟ Υπάτου. Η ομάδα της Ευξεινούπολης για την 4η αγωνιστική του τρίτου ομίλου της Γ’ Εθνικής έφυγε με τον βαθμό από το AEL FC Arena κόντρα στον γηπεδούχο Ηρακλή Λάρισας, σε ματς που έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0).

Ο Στέλιος Aρσένος είχε κάποια νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα λόγω επιστροφών, όπως τον Σταυράκη στο τέρμα και τον Θεοδωρόπουλο στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ νέο πρόσωπο ήταν ο Καμπέρης, που χρησιμοποιήθηκε στα χαφ δίπλα στον Καρρά, καθώς έλειπε ο Θωμαΐδης. Παράλληλα, τοποθετήθηκε στην κορυφή της επίθεσης ο Αλέκος Αναστασίου, που τον είχαμε συνηθίσει μέχρι στιγμής σε ρόλο πίσω από τον φορ και μάλιστα έκανε και την πρώτη αξιόλογη τελική προσπάθεια στον αγώνα για τους φιλοξενούμενους, με την κεφαλιά του στο 15’ από το ύψος της μικρής περιοχής να περνά άουτ.

Τη μεγαλύτερη ευκαιρία η Δήμητρα την έχασε με τον Βουρδάκη στο 61’, με τον πρώην τερματοφύλακα του Ρήγα, Παπαγιάννη, να αποκρούει σωτήρια το πλασέ του Βολιώτη επιθετικό, που δεν το έπιασε, όπως θα ήθελε.

Στο 73ο λεπτό ο Αναστασίου θα μπορούσε να πασάρει στον αμαρκάριστο Κρανά, που αν έπαιρνε την μπάλα, φαινόταν να έχει σίγουρο το γκολ, αλλά ο Αναστασίου τελείωσε τη φάση μόνος του και ανεπιτυχώς.

Ο Σταυράκης από την πλευρά του χρειάστηκε να επέμβει στο 57’ σε σουτ του Αλεξίου και στο 75’ σε κεφαλιά του Κούλπα.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χατζηλιάδης): Παπαγιάννης, Μπαλαμώτης, Κουτσούκης (52’ Χασομέρης), Κούλπας, Δοδοντσάκης, Αγρόδημος, Ναρίνογλου, Μπάμης (77’ Τάρτας), Αλεξίου, Ζαφειρίου (67’ Βαγενάς), Χρηστίδης (52’ Κακαβίτσης).

ΔΗΜΗΤΡΑ (Αρσένος): Σταυράκης, Φαράντος (75’ Βούλγαρης), Διαμαντόπουλος (84’ Μπόλης), Γαλανόπουλος, Στεφανής, Καμπέρης, Κρανάς (65’ Σιόβας), Καρράς, Δημητρίου (65’Λάμπος), Αναστασίου (74’ Μπουμπούκης), Βουρδάκης.

Αποτελέσματα (4η)

Θησέας Αγριάς-Νέα Αρτάκη 0-0

Ατρόμητος Παλαμά-Αταλάντη 3-0

Ηρακλής Λάρισας-Δήμητρα 0-0

Φήκη-Αμβρυσσέας Διστόμου 1-1

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου-ΑΟ Υπάτου 0-0

Ελασσόνα-Αετός Μακρυχωρίου 3-0 α.α.

Επόμενη (5η)

Νέα Αρτάκη-Αταλάντη

Δήμητρα-Ατρόμητος Παλαμά

Αμβρυσσέας Διστόμου-ΠΟ Ελασσόνας

Εθνικός ΝΚ-Ηρακλής Λάρισας

ΑΟ Υπάτου-ΠΟ Φήκης

Αετός Μακρυχωρίου-Θησέας Αγριάς 0-3α.α.

Βαθμολογία

  1. ΑΟ Υπάτου 10
  2. ΠΟ Ελασσόνας 8
  3. Θησέας Αγριάς 8
  4. Ηρακλής Λάρισας 8
  5. Αμβρυσσέας Διστόμου 7
  6. Νέα Αρτάκη 6
  7. Δήμητρα Ευξεινούπολης 5
  8. Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 4
  9. ΠΟ Φήκης 4
  10. Ατρόμητος Παλαμά 3
  11. Αετός Μακρυχωρίου 1
  12. Αταλάντη 0

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου