ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σε Αγριά και Λάρισα για νίκες Θησέας και Δήμητρα

σε-αγριά-και-λάρισα-για-νίκες-θησέας-κα-316143

Η επιστροφή στις νίκες είναι ο στόχος για Θησέα και Δήμητρα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, έχοντας πάντως και πάλι αήττητους αντιπάλους.

Την περασμένη αγωνιστική ο Θησέας στην Αγριά έμεινε στο 0-0 με την Ελασσόνα – που κατάφερε για 3ο ματς να μη δεχθεί γκολ – και τώρα την Κυριακή θα υποδεχθεί τη Νέα Αρτάκη που επίσης έχει απαραβίαστη εστία, ενώ η Δήμητρα μετά την πρώτη της ήττα στην Ευξεινούπολη από τον ΑΟ Υπάτου μεθαύριο θα αγωνιστεί στο AEL FC Arena με τον Ηρακλή Λάρισας.

Η Αρτάκη, αντίπαλος του Θησέα, δεν έχει δεχτεί γκολ, αλλά έχει πετύχει μόνο ένα, καθώς είχε δυο ισοπαλίες 0-0 με Ηρακλή Λ. εντός έδρας και στην Ελασσόνα με τον τοπικό ΠΟ και την περασμένη Κυριακή κέρδισε 1-0 τον Ατρόμητο Παλαμά με γκολ του Παπαδάκη.

Ο Ηρακλής Λάρισας, που θα υποδεχτεί τη Δήμητρα, εκτός από το 0-0 της πρεμιέρας στη Νέα Αρτάκη στη συνέχεια κέρδισε 2-1 με ανατροπή τον Ατρόμητο Παλαμά και πήρε διπλό (0-1) στην Αταλάντη.

Για τον Θησέα ο προπονητής Κώστας Σταματίου εκτός των Σιώμου, Καραμανλή που θα βοηθήσουν από το νέο χρόνο, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και στο ματς με την Αρτάκη στην Αγριά εκτός από τη συνέχεια στο αήττητο στόχος είναι και η επιστροφή στις νίκες, κάτι που κατάφερε η ομάδα στα ματς με Εθνικό Νέου Κεραμιδίου και στη Φήκη.

Την αναμέτρηση Θησέας Αγριάς-Νέα Αρτάκη (Κυριακή 14/11, 15:00) στο γήπεδο Αγριάς, θα διευθύνει ο Θωμάς Μπουρουτζίκας από την ΕΠΣ Λάρισας.

Ο προπονητής της Δήμητρας, Στέλιος Αρσένος, προετοιμάζει τους «πράσινους» για το κυριακάτικο ματς στη Λάρισα, με τα ίδια προβλήματα που προέκυψαν πριν από το τελευταίο παιχνίδι με τον ΑΟ Υπάτου, όταν και τρεις παίκτες έμειναν εκτός λόγω κορονοϊού. Ακόμη για τον τερματοφύλακα Άγγελο Σταυράκη που έλειψε λόγω τραυματισμού, σήμερα θα κριθεί αν θα είναι έτοιμος για επιστροφή, ενώ αμφίβολος είναι και ο Πέτρος Θωμαΐδης.

Την αναμέτρηση Ηρακλής Λάρισας-Δήμητρα Ευξεινούπολης, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (14/11, 15:00) στο AEL FC Arena, θα διευθύνει ο Στέργιος Γκουντέλας από την ΕΠΣ Καρδίτσας.

Αποχώρηση Αετού

Δεύτερη αποχώρηση από τη Γ’ Εθνική. καθώς μετά τον Αμβρακικό Λουτρού δεν συνεχίζει στο πρωτάθλημα και στον 3ο όμιλο ο Αετός Μακρυχωρίου!

Ο Αετός Μακρυχωρίου, που στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος είχε τη μοναδική του ισοπαλία (2-2) με τη Δήμητρα, στο εξής θα χάνει τα παιχνίδια του 3-0 άνευ αγώνα.

Ο πρώην πλέον προπονητής του Αετού Μακρυχωρίου Λάρισας θα αναλάβει τον Ατρόμητο Παλαμά μετά την αποχώρηση του Χαρίδημου Μίχου.

Γι’ αυτή την Κυριακή ήδη ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ πως ματαιώθηκαν οι αγώνες Αμβρακικός Λουτρού-Διαγόρας Βραχνέικων και ΠΟ Ελλασόνας-Αετός Μακρυχωρίου, καθώς Αμβρακικός και Αετός, όπως σημειώθηκε, αποσύρθηκαν από τη Γ’ Εθνική.

Επίσης από το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε προκύπτει πως υπάρχουν δύο αναβολές προφανώς λόγω κρουσμάτων. Ειδικότερα αναβλήθηκαν το Εθνικός Σκουλικάδου-Ναυπακτιακός Αστέρας και το Παναιγιάλειος-Τηλυκράτης Λευκάδας στον 4ο όμιλο, ενώ στον … αέρα λόγω κορονοϊού είναι και το Αλμυρός Γαζίου -Πανιώνιος για τον 7ο όμιλο.

Η 4η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και τους διαιτητές για τα ματς της Κυριακής (14/11) στη Γ’ Εθνική γνωστοποίησε η ΕΠΟ/ΚΕΔ. Το πρωτάθλημα συνεχίζεται με την 4η αγωνιστική, με εξαίρεση τον 4ο όμιλο που βρίσκεται ήδη στην 5η αγωνιστική.

Στον 4ο όμιλο την Κυριακή 14 Νοεμβρίου (15:00) τα ματς είναι:

Θησέας Αγριάς-Νέα Αρτάκη: Θωμάς Μπουρουτζίκας (Λάρισας), Θεόδ. Κοντογιώργος (Λάρισας), Δ. Κοτούμπας (Λάρισας)

Ατρόμητος Παλαμά-Αταλάντη: Χρ. Νίτσας (Λάρισας), Μιλτ. Μπουρονίκος (Λάρισας), Χρ. Νάκας (Λάρισας)

Ηρακλής Λάρισας-Δήμητρα Ευξεινούπολης: Στέργιος Γκουντέλας (Καρδίτσας), Γ. Γιοβάνης (Καρδίτσας), Απ. Καλογριανίτης (Καρδίτσας)

ΠΟ Φήκης-Αμβρυσσέας Διστόμου: Ειρήνη Πιγγίου (Θεσπρωτίας), Λάμπρος Λιαμίρας (Θεσπρωτίας), Δ. Τσαντάς (Ηπείρου)

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου-ΑΟ Υπάτου: Θαν. Μπουτσίκος (Μακεδονίας), Ζωή Παπαδοπούλου (Μακεδονίας), Βασ. Χατζηβασιλείου (Μακεδονίας)

Ελασσόνα-Αετός Μακρυχωρίου 3-0 α.α.

Οι σκόρερ

Στον 3ο όμιλο σε 3 αγωνιστικές σημειώθηκαν 34 γκολ από 26 ποδοσφαιριστές και ο Θέμης Ποτουρίδης (ΑΟ Υπάτου) είναι στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ με 3 γκολ.

Ακολουθούν με 2 γκολ ο Σταμάτης Καρράς της Δήμητρας και οι Χρ. Αλεξίου (Ηρακλής Λάρισας), Κατσαμάγκας (Εθνικός Νέου Κεραμιδίου), Σκόνδρας (ΠΟ Φήκης) και Γκιουρσάνης (Αετός Μακρυχωρίου).

Για τη Δήμητρα έχουν σκοράρει και οι Πέτρος Θωμαΐδης, Σταύρος Βουρδάκης, ενώ τα τρία γκολ του Θησέα έχουν πετύχει οι Γιώργος Αλεξίου, Γιάννης Βαρουξάκης και Δημήτρης Λίτσος.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου