ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Για να ρεφάρει η Δήμητρα

για-να-ρεφάρει-η-δήμητρα-313142

Σημαντικό παιχνίδι δίνει η Δήμητρα για την 4η αγωνιστική του τρίτου ομίλου της Γ’ Εθνικής σήμερα στις 15:00. Οι Ευξεινουπολίτες αντιμετωπίζουν στο AEL FC Arena τον Ηρακλή Λάρισας, έχοντας χάσει την περασμένη βδομάδα από τον ΑΟ Υπάτου στο γήπεδό τους, με συνέπεια να υπάρχει έντονη ανάγκη κατάκτησης βαθμού ή βαθμών.

Δεν έφθανε στη Δήμητρα ότι έχασε για πρώτη φορά ως γηπεδούχος στη Γ’ Εθνική, συμπεριλαμβανομένων φυσικά και των παιχνιδιών της περσινής σεζόν, με 1-3 από τον ΑΟ Υπάτου, δεχόμενη τρία γκολ από το 85’ και μετά, ήρθε και η αποχώρηση του Αετού από το πρωτάθλημα να κάνει ακόμη μεγαλύτερη τη ζημιά. Κι αυτό γιατί από δω και πέρα οι περισσότερες ομάδες θα πάρουν ξεκούραστα τρεις βαθμούς από την ομάδα του Μακρυχωρίου, αντίθετα η Δήμητρα έχασε δύο ουσιαστικά, ως η άτυχη της υπόθεσης λόγω προγράμματος, με την ισοπαλία την πρώτη αγωνιστική εκτός έδρας με 2-2 κόντρα στους Λαρισαίους.

Επομένως, το σύνολο του Στέλιου Αρσένου θέλει να ρεφάρει σήμερα με αντίπαλο τον δεύτερο της κατάταξης (μαζί με τον Θησέα) Ηρακλή Λάρισας, που έχει για έδρα το AEL FC Arena και βρίσκεται στο +3 από τους φιλοξενούμενους, καθώς έχει πάρει επτά βαθμούς έναντι τεσσάρων της Δήμητρας.

Οι «πράσινοι» θα έχουν στη διάθεσή τους τον βασικό τερματοφύλακα, Αγγελο Σταυράκη, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του στον τετρακέφαλο, προπονούμενος συντηρητικά, ενώ είναι διαθέσιμος και ο Μαυροζούμης, που λόγω ίωσης ήταν εκτός την περασμένη βδομάδα, αλλά την Πέμπτη (11//11) ξαναμπήκε στις προπονήσεις, έχοντας χάσει φυσικά έδαφος. Αντίθετα, λόγοι υγείας θα στερήσουν, όπως φαίνεται, τους Θωμαΐδη, Μπιρμπίλη και Θεοδωρόπουλο από το να αγωνιστούν.

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ζήτησε την άποψη ενός γηγενή ποδοσφαιριστή, του Νίκου Βούλγαρη, ο οποίος τόνισε για το σημερινό παιχνίδι: «Εμείς παρ’ όλα τα προβλήματα πάμε για τη νίκη, όπως σε κάθε ματς. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, καθώς πρόκειται για μια ομάδα, η οποία θα παλέψει για την άνοδο, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να προσεγγίσουμε με διαφορετικό τρόπο το ματς. Η νίκη είναι ο στόχος απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο είτε εντός, είτε εκτός έδρας. Όσοι ετοιμοπόλεμοι υπάρχουν έχουν προετοιμαστεί πολύ καλά όλη την εβδομάδα. Φυσικά υπάρχει και το κίνητρο σ’ αυτό το ματς, εκτός του βαθμολογικού, ότι θα παίξουμε σε ένα πανέμορφο ποδοσφαιρικό γήπεδο, στο οποίο κάθε παίκτης θα ήθελε να αγωνιστεί. Το AEL FC Arena δίνει ενέργεια σε κάθε ποδοσφαιριστή. Επίσης ένα ακόμη κίνητρο είναι να σπάσουμε το αήττητο του αντιπάλου.

Ο τρόπος που χάθηκε το ματς με τον Ύπατο σίγουρα μας στενοχώρησε, αλλά δεν μένουμε σε αυτούς τους χαμένους βαθμούς και βλέπουμε μπροστά. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, όσο κλισέ κι αν ακούγεται. Σίγουρα, εάν καταφέρουμε να κερδίσουμε ένα εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι σε τέτοιο αντίπαλο, θα είναι κάτι παραπάνω από ρεφάρισμα».

Το σημερινό πρόγραμμα

Για τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής γίνονται σήμερα με ώρα έναρξης τις 15.00 τα εξής παιχνίδια:

Θησέας Αγριάς-Νέα Αρτάκη

Μπουρουτζίκας (Λάρισας), Κοντογιώργος (Λάρισας), Κοτούμπας (Λάρισας)

Ατρόμητος Παλαμά-Αταλάντη

Νίτσας (Λάρισας), Μπουρονίκος (Λάρισας), Νάκας (Λάρισας)

Ηρακλής Λάρισας-Δήμητρα Ευξεινούπολης

Γκουντέλας (Καρδίτσας), Γιοβάνης (Καρδίτσας), Καλογριανίτης (Καρδίτσας)

ΠΟ Φήκης-Αμβρυσσέας Διστόμου

Ειρήνη Πιγγίου (Θεσπρωτίας), Λιαμίρας (Θεσπρωτίας), Τσαντάς (Ηπείρου)

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου-ΑΟ Υπάτου

Μπουτσίκος (Μακεδονίας), Ζωή Παπαδοπούλου (Μακεδονίας), Χατζηβασιλείου (Μακεδονίας)

Ελασσόνα-Αετός Μακρυχωρίου 3-0 α.α.

Βαθμολογία

  1. ΑΟ Υπάτου 9
  2. Θησέας Αγριάς 7
  3. Ηρακλής Λάρισας 7
  4. Αμβρυσσέας Διστόμου 6
  5. ΠΟ Ελασσόνας 5
  6. ΑΟ Νέας Αρτάκης 5
  7. Δήμητρα Ευξεινούπολης 4
  8. Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 3
  9. ΠΟ Φήκης 3
  10. Αετός Μακρυχωρίου 1
  11. Ατρόμητος Παλαμά 0
  12. ΑΠΟ Αταλάντη 0

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου