ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο 11ο Παγκόσμιο ο Γ. Κοσμίδης

στο-11ο-παγκόσμιο-ο-γ-κοσμίδης-268471

Για το Τόκιο της Ιαπωνίας αναχωρεί η Ελληνική Αποστολή του Shinkyokushinkai Karate την 28η Οκτωβρίου για να συμμετάσχει στο 11ο Παγκόσμιο Ανοικτό Πρωτάθλημα Shinkyokushinkai Full Contact, Knock – Down της Παγκόσμιας Οργάνωσης WKO.

Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει ο Πρωταθλητής Μελικιάδης Αριστοτέλης από το Κιλκίς, ο οποίος έχει αγωνισθεί τα τελευταία 5 χρόνια σε όλα τα πανευρωπαϊκά και έχει αναδειχθεί ως ένας από τους καλύτερους αθλητές της χώρας μας στο Full Contact (πλήρης επαφή). Στο εν λόγω πρωτάθλημα το οποίο είναι Οpen, ανοικτής κατηγορίας κιλών και διεξάγεται στην Ιαπωνία κάθε 4 χρόνια αγωνίζονται οι καλύτεροι και εμπειρότεροι Αθλητές από κάθε χώρα. Τα οδοιπορικά έξοδα, αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή – διατροφή όλων των αθλητών που έχουν επιλεγεί από τις εθνικές Οργανώσεις, αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου η Παγκόσμια Οργάνωση Shinkyokushinkai KARATE – WKO.

Τον Ελληνα αθλητή θα συνοδεύσουν ο Αρχηγός – Εκπρόσωπος στην Ελλάδα του Shinkyokushinkai KARATE – Γιώργος Κοσμίδης, ο Branch Chief Αρχηγός Βορείου Ελλάδος Μελικιάδης Οτάριο (από το Κιλκίς) και ο Πρόεδρος της Ενωσης Εκπαιδευτών Αντώνιος Σουβλέρης. Στο παγκόσμιο Πρωτάθλημα θα συμμετάσχουν και αθλητές από την παγκόσμια Οργάνωση Kyokushinkai ΚΑΡΑΤΕ -KWU (Κyokushin World Union) με την ξεχωριστή – επίσημη παρουσία του Αναπληρωτή Πρωθυπουργού της Ρωσίας Υuri Τrutnev (Αντιπροέδρου της KWU), καθώς και του Προέδρου της JFKO (Ιαπωνικής Οργάνωσης Full Contact), υπουργού Αμυνας της Ιαπωνίας Gen Nakatani.

Την όλη διοργάνωση ανέλαβε εξ ολοκλήρου η WKO με τον πρόεδρο της Shihan Kenzi Midori, o οποίος και ανέλαβε την πρωτοβουλία να συνενώσει όλες τις Οργανώσεις του kyokushinkai σε μία από κοινού προσπάθεια αναγνώρισης του Full Contact από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή και τη Συνομοσπονδία Sport Accord.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην Ελλάδα έχει ιδρυθεί η Ελληνική Ομοσπονδία Full Contact, με έδρα το Βόλο και εκπρόσωπο της JFKO το Βολιώτη προπονητή Γιώργο Κοσμίδ , με Πρόεδρο του Δ.Σ. τον Αλέκο Βούλγαρη και Γενικό Γραμματέα τον Μπέκα Θεοφάνη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου