ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρωτάθλημα kyokushinkai karate στο Βόλο

πρωτάθλημα-kyokushinkai-karate-στο-βόλο-272545

Πρωτάθλημα του δυναμικού kyokushinkai karate διοργανώνει την Κυριακή 15 Νοεμβρίου ο επίσημος εκπρόσωπος του συστήματος στη χώρα μας κ. Ιωάννης στέφανου υπό την αιγίδα της ελληνικής ομοσπονδίας καράτε ΕΛ.Ο.Κ και την τεχνική επιτροπή κεντρικής Ελλάδος.

Το εν λόγο πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Ε.Α.Κ. του Βόλου με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών όλων των κατηγοριών (παίδων – κορασίδων, Εφήβων, Νέων Ανδρών – Γυναικών και Ανδρών – Γυναικών). Οι αθλητές που θα λάβουν μέρος θα αγωνιστούν στους δυναμικούς αγώνες Κούμιτε (Νοκ – Ντάουν πλήρους επαφής) καθώς και στα κάτα (αγώνες μεταξύ δύο αθλητών με υποτιθέμενους αντιπάλους).

Δικαίωμα συμμετοχής στο επίσημο πρωτάθλημα του Kyokushinkai Karate έχουν μόνο οι σύλλογοι που συνεργάζονται με τον εκπρόσωπο κ. Ιωάννη Στεφάνου, που ανήκουν στην Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε ΕΛ.Ο.Κ. και οι αθλητές τους που έχουν δελτίο της Ομοσπονδίας. Ο κ. Ιωάννης Στεφάνου είναι προπονητής του Καράτε της Γ.Γ. Αθλητισμού από το 1992 στην πρώτη σχολή προπονητών που έγινε στη χώρα μας, Μαύρη Ζώνη 5 Dan της ΕΛ.Ο.Κ και υπεύθυνος τεχνικής επιτροπής της Κεντρικής Ελλάδος. Διοργανώνει αυτό το πρωτάθλημα στην Πόλη μας δίνοντας την ευκαιρία στους αθλητές να αγωνιστούν στο δυναμικό Kyokushinkai Karate πλήρους επαφής, ενώ παράλληλα θα επιλέξει από τους αγώνες τους αθλητές που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας σε όλες τις Ευρωπαϊκές και Διεθνείς Διοργανώσεις του Kyokushinkai Karate κατά το 2016.

Η είσοδος στους αγώνες θα είναι δωρεάν, οι αγώνες θα ξεκινήσουν 9:30 π.μ. Ο κ. Ιωάννης Στεφάνου ενημερώνει ότι ως νόμιμος κάτοχος των εμπορικών σημάτων του συστήματος και του ονόματος Kyokushinkai karate στο υπουργείο Εμπορείου θα ασκήσει όλα τα ένδικα και νόμιμα δικαιώματα του όπως άλλωστε το έχει κάνει και άλλες φορές στο παρελθόν και έχει δικαιωθεί, σε όσους χρησιμοποιούν αυθαίρετα τόσο το όνομα του συστήματος όσο και τα σήματα σε έντυπο υλικό(διπλώματα, αφίσες κλπ) καθώς σε φόρμες καράτε & αθλητικές, μπλουζάκια κα. Επίσης όσοι χρησιμοποιούν την Κλάση 41’ του υπουργείου Εμπορείου Διδασκαλία, Σεμινάρια και διοργανώσεις αγώνων στο όνομα του Kyokushinkai.

Τέλος τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου ευχαριστούν θερμά για την παραχώρηση του σταδίου τον Πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ κ. Γεώργιο Βλιώρα καθώς και το Διευθυντή του γραφείου αθλητισμού κ. Γεώργιο Χρήστου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου