ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι Μαχητές σε αγώνες kick boxing στη Λάρισα

οι-μαχητές-σε-αγώνες-kick-boxing-στη-λάρισα-268460

Με το δεξί ξεκίνησε η νέα αγωνιστική χρονιά για τη HELLAS BUDOKAI και τη σχολή πολεμικών τεχνών Μαχητές καθώς στο διασυλλογικό πρωτάθλημα kick boxing που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα το Σάββατο 17-10-15 με διοργανωτή τον τοπικό Γυμναστικό σύλλογο Πολεμιστές, κατάφερε να πραγματοποιήσει μια πολύ καλή εμφάνιση αποσπώντας 3 χρυσά μετάλλια, 4 ασημένια και ένα χάλκινο.

Οι αθλητές του sensei Αντώνη Λεωνίδα 4 dan δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό αγωνίστηκαν στο στυλ του kick light που είναι επίσημα μοριοδοτούμενο στυλ από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και πάλεψαν όλοι για μια θέση στο βάθρο.

Αναλυτικά: Ζάχος Ηλίας 1η θέση, Καλαντζής Γεώργιος 1η θέση, Στουρνάρας Μιχάλης 1η θέση, Καλτσάς Γεώργιος 2η θέση, Κυριέρη Δάφνη 2η θέση, Πλατανιά Εμμανουέλα 2η θέση,Μπραζογούλας Ιωάννης 2η θέση, Καλαντζής Κων/νος 3η θέση. Συγχαρητήρια έδωσε ο δάσκαλος Αντώνης Λεωνίδας σε όλους τους αθλητές από Αλμυρό και Νέα Αγχίαλο που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα για την επιτυχία τους ενώ ευχαρίστησε θερμά το διοργανωτή των αγώνων Παναγιώτη Τσεκούρα για την άψογη φιλοξενία του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου