ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξανά στις επάλξεις Δήμητρα και Θησέας  

ξανά-στις-επάλξεις-δήμητρα-και-θησέας-238602

Χθες ξαναμπήκαν σε ρυθμό προπονήσεων οι δύο εκπρόσωποι του Νομού Μαγνησίας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, Δήμητρα Ευξεινούπολης και Θησέας Αγριάς, μετά το τριήμερο ρεπό που είχε δοθεί στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

Στον Θησέα είναι λογικό να υπάρχει μεγαλύτερη κινητικότητα, αφού εκκρεμεί το θέμα του προπονητή, με τη διοίκηση να επιλέγει να πάει στους τρεις τελευταίους αγώνες του 2021 μετά τη λύση συνεργασίας με τον Κώστα Σταματίου με υπηρεσιακό τεχνικό δίδυμο τους ποδοσφαιριστές Χρήστο Σπαθή και Γιώργο Αλεξίου, που είχαν διπλό ρόλο.

Οι διοικούντες έχουν κάνει προτάσεις σε προπονητές και εντός και εκτός Μαγνησίας και περιμένουν απαντήσεις, με το πρωτάθλημα του 3ου ομίλου να ξεκινά ξανά στις 9 Ιανουαρίου, ενώ σκοπός τους είναι προχωρήσουνκαι σε δύο μεταγραφές στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Πάντως, ως νέα μεταγραφή θα μπορεί να λογίζεται από τον δεύτερο γύρο και έπειτα ο Αλέξανδρος Σιώμος, ο οποίος προπονείται όλο και σε πιο έντονους ρυθμούς, με την αποθεραπεία μετά την αποκατάσταση της ρήξης χιαστών να έχει πάει αρκετά καλά. Από την άλλη ο έτερος μεγάλος άτυχος Λάζαρος Καραμανλής θα είναι εκτός μέχρι το τέλος Μαρτίου-αρχές Απριλίου και πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί φέτος.

Οι παίκτες του Θησέα θα προπονηθούν έως την Παρασκευή και μετά θα πάρουν διήμερο ρεπό για την Πρωτοχρονιά, επιστρέφοντας στα … βάσανα από την επόμενη Δευτέρα για την προετοιμασία του εκτός έδρας αγώνα με την Αταλάντη στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής.

Παίκτη, μόνο αν κάνει τη διαφορά, η Δήμητρα

Εναν παίκτη στο μεσοεπιθετικό κομμάτι αναζητεί η Δήμητρα για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αλλά η σκέψη της τεχνικής ηγεσίας και της διοίκησης είναι να αποκτηθεί κάποιος που μπορεί να κάνει τη διαφορά, αλλιώς δεν έχει και μεγάλο νόημα μία κίνηση, για να μεγαλώσει απλώς το ρόστερ.

Ο Στέλιος Αρσένος ξαναείδε χθες τους παίκτες του στο γήπεδο της Ευξεινούπολης και θα τους προπονήσει έως την Πέμπτη, δίνοντας ρεπό στη συνέχεια για άλλο ένα τριήμερο.

Επόμενος αντίπαλος για τη Δήμητρα είναι η Ελασσόνα στο Εθνικό Στάδιο Αλμυρού.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου