ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ισόπαλος ο Θησέας Αγριάς, τέλος στο σερί της Δήμητρας

ισόπαλος-ο-θησέας-αγριάς-τέλος-στο-σερ-251982

Μία ισοπαλία και μία ήττα ήταν ο απολογισμός για τις ομάδες της Μαγνησίας στη Γ’ Εθνική στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του γ’ ομίλου. Από τη μία ο Θησέας Αγριάς έφυγε με τον βαθμό από την έδρα του Ατρόμητου Παλαμά, ενώ η Δήμητρα Ευξεινούπολης, ηττήθηκε στο γήπεδο της Φήκης με γκολ στο 94’.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ατρόμητος-Θησέας 0-0

Ισόπαλος σε ένα γήπεδο ακατάλληλο για ποδόσφαιρο αναδείχθηκε χθες ο Θησέας Αγριάς, για την 9η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, με το 0-0 απέναντι στον Ατρόμητο Παλαμά.

Στον βαρύ από τη βροχόπτωση αγωνιστικό χώρο, η ομάδα της Αγριάς δεν μπόρεσε να σημειώσει κάποιο τέρμα, χάνοντας δύο σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με τον Βαρουξάκη, αρχικά στο 23’, όταν το σουτ που έπιασε από πλάγια θέση τετ-α-τετ, απέκρουσε ο πολύπειρος τερματοφύλακας Κουτσόπουλος, ενώ στο 36’ σουτ του Κρητικού επιθετικού και πάλι από πλάγια έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Νέα σημαντική ευκαιρία χάθηκε στο δεύτερο μέρος, όταν ο Φουρκιώτης πλάσαρε, ο Κουτσόπουλος, απέκρουσε, αλλά ο Λίτσος πήρε το ριμπάουντ, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα, για να ακυρωθεί το τέρμα του όμως, ως οφσάιντ.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Θησέας θα μπορούσε να έχει πάρει τους τρεις βαθμούς, με τον Λίτσο να συνεργάζεται με τον Βαρουξάκη σε αντεπίθεση και ο τελευταίος αφού πέρασε τον Κουτσόπουλο, πλάσαρε προ κενής εστίας, αλλά ως από μηχανής θεός ο

αμυντικός του Ατρομήτου Λιάπης, απομάκρυνε την μπάλα πάνω στη γραμμή.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛΑΜΑ (Κατσάρας): Κουτσόπουλος, Οικονόμου, Κουρτεσιώτης, Μετούσι (80’ Αναγνώπουλος), Λιάπης, Μπασιάκας, Κοντός, Τσιάτας (46’ Μπαλτάς), Κόκκινος Σ., Βουκομάνοβιτς (70’ Κόκκινος Αλ.), Κατσιγιάννης.

ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ (Σπαθής – Αλεξίου): Κουτσιρίμπας, Δημουλάς, Κουκουτής, Γκάγκας, Σπαθής, Αλεξίου, Χατζησταμάτης, Κοτζαθανάσης (88’ Καρατσόλης), Κατσιγιάννης (60’ Λίτσος), Βαρουξάκης, Τσιανάκας (75’ Φουρκιώτης).

Φήκη-Δήμητρα 1-0

Με γκολ στο 94’ λύγισε η Δήμητρα Ευξεινούπολης στα Τρίκαλα από τη Φήκη, βάζοντας τέλος στο αήττητο εκτός έδρας, ενώ είχε να ηττηθεί από τις 7/11 και το ματς με τον ΑΟ Υπάτου, μετρώντας από τότε τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες.

Οι γηπεδούχοι έψαξαν το γκολ και σε μια φάση διαρκείας το πέτυχαν, με τον Ζέρβα να σκοράρει από τη μικρή περιοχή.

Η Δήμητρα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, έχασε ευκαιρία για γκολ με τον Φαράντο στο 4’, ο οποίος απείλησε με μονοκόμματο σουτ από το ύψος της μεγάλης, στέλνοντας την μπάλα άουτ. Στη συνέχεια και στο 11’ ο Διαμαντόπουλος εκτέλεσε κόρνερ και ο Γαλανόπουλος πήρε την κεφαλιά, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, σταματώντας στο δοκάρι, ενώ στο 38’ σουτ του Καρρά πέρασε ελάχιστα άουτ.

Από τη μεριά τους, οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 44’, όταν κεφαλιά του Ιωάννου πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος οι Τρικαλινοί απώλεσαν κλασική ευκαιρία να σκοράρουν, όταν στο 68’ ο Σκόνδρας πλάσαρε άουτ σε τετ-α-τετ με τον Χαρχαλάκη, ενώ στο 87’ μακρινό σουτ του Ιωάννου πέρασε λίγο εκτός εστίς, πριν φθάσουμε στη φάση του 94’, όταν και κρίθηκε το παιχνίδι.

ΦΗΚΗ: Ντάσκας, Γεωργάκης, Τζέλης, Μωραΐτης, Κατσαντώνης, Πολυζόπουλος, Καλαμαράς, Σκόνδρας (80’ Ζέρβας), Γκαντιάς, Κοντογεώργος (60’ Μακρής), Ιωάννου.

ΔΗΜΗΤΡΑ: (Αρσένος) Χαρχαλάκης, Φαράντος, Θεοδωρόπουλος (75’ Σιόβας), Στεφανής, Γαλανόπουλος, Θωμαΐδης, Βουρδάκης (87’ Μπέικος), Καρράς, Καμπέρης (75’ Βούλγαρης), Αναστασίου, Διαμαντόπουλος.

Αποτελέσματα (9η)

Νέα Αρτάκη-Εθνικός 0-0

ΑΟ Υπάτου-Αμβρυσσέας 1-0

ΠΟ Φήκης-Δήμητρα 1-0

Ηρακλής Λάρισας-Αετός 3-0 α.α

ΠΟ Ελασσόνας-Αταλάντη 4-0

Ατρόμητος Παλαμά-Θησέας 0-0

Βαθμολογία

  1. Ηρακλής Λάρισας 21
  2. ΑΟ Υπάτου 20
  3. Δήμητρα 15
  4. Νέα Αρτάκη 14
  5. ΠΟ Ελασσόνας 14
  6. ΠΟ Φήκης 13
  7. Αμβρυσσέας Διστόμου 13
  8. Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 13
  9. Θησέας Αγριάς 13
  10. Ατρόμητος Παλαμά 5
  11. Αταλάντη 3
  12. Αετός Μακρυχωρίου –

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου