ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αδικη ήττα για Θησέα από Ηρακλή Λάρισας

αδικη-ήττα-για-θησέα-από-ηρακλή-λάρισα-265305

Αδικείται ξεκάθαρα από το εις βάρος του 0-1 ο Θησέας στο χθεσινό παιχνίδι με τον πρωτοπόρο Ηρακλή Λάρισας, που μόνος ως τέτοιος δεν έπαιξε, αφού οι παίκτες του έβαλαν ένα τυχερό γκολ πολύ νωρίς και στην εξέλιξη του αγώνα μετήλθαν όλων των τρόπων, για να φτάσουν στο τρίποντο, όπως συνεχόμενες καθυστερήσεις.

Το συγκυριακό χθεσινό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε με γκολ του Ναρίνογλου στο 6’, ο οποίος σκόραρε με μία … περίεργη σέντρα-σουτ, που ούτε και ο ίδιος δεν θα περίμενε να καταλήξει στα δίχτυα.

Από κει και πέρα, ο Θησέας αντέδρασε, έπιασε καλή απόδοση, είχε σωστή κυκλοφορία παρά τον κακό αγωνιστικό χώρο, αναγκάζοντας τον αντίπαλό του στο μεγαλύτερο διάστημα να βρίσκεται στο μισό γήπεδο.

Αρχικά ακυρώθηκε γκολ του Φουρκιώτη για οφσάιντ, κάτι που προκάλεσε διαμαρτυρίες, με τον τερματοφύλακα Παπαγιάννη να έχει αποκρούσει στην ίδια φάση τα σουτ των Γκάγκα και Αλεξίου.

Οι γηπεδούχοι πατούσαν εύκολα στην αντίπαλη περιοχή και στο 38’ ο Βαρουξάκης έφτασε κοντά στο 1-1, αφού το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο δεξί δοκάρι.

Ο Κοτζαθανάσης στο 54’ αστόχησε για λίγο σε πλασέ από το ύψος του πέναλτι μετά την πάσα του Δημουλά. Τα σουτ στο 73’ του Βαρουξάκη στην εξωτερική πλευρά των διχτύων και στο 76’ του Τσιανάκα (έπαιξε ως αριστερός χαφ), που ήταν μόνος, αλλά δεν έβαλε καλά το σώμα του, πέρασαν ανεκμετάλλευτα και στον υπολειπόμενο χρόνο παρά τη μεγάλη πίεση ο Θησέας δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση που δικαιούνταν.

Να σημειωθεί ότι ανησύχησε όσους βρίσκονταν στο γήπεδο το βαθύ σχίσιμο στο κεφάλι του Χασομέρη στη μία ώρα αγώνα, με τον άτυχο παίκτη να μεταφέρεται στο νοσοκομείο, ενώ να τονιστεί πως λόγω καθυστέρησης στο 92’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Κούλπας των φιλοξενούμενων.

Στα χαρακτηριστικά του αγώνα ότι οι ηττημένοι λόγω απουσιών έκαναν μόνο μία αλλαγή κι αυτή ήταν του Λίτσου, ο οποίος έπαιξε με δέκατα και δεν είχε προπονηθεί για δύο μέρες.

ΘΗΣΕΑΣ: Κουτσιρίμπας, Δημουλάς, Κουκουτής, Σπαθής, Γκάγκας, Αλεξίου, Χατζησταμάτης, Τσιανάκας, Κοτζαθανάσης, Φουρκιώτης (71’ Λίτσος), Βαρουξάκης

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Παπαγιάννης, Παπαγεωργίου, Καμπέρης, Κούλπας, Γκαλίτσιος, Αγρόδημος, Ναρίνογλου (84’ Κακαβίτσης), Μπάμης, Αλεξίου, Ζαφειρίου (89’ Δοδοντσάκης), Χασομέρης (61’ λ. τρ. Βαγενάς).

Αποτελέσματα (8η)

Αμβρυσσέας-Νέα Αρτάκη 1-1

Δήμητρα Ευξ.-Εθνικός Ν.Κ. 0-0

Αετός Μακρ.-ΑΟ Υπάτου 0-3 α.α.

Αταλάντη-Φήκη 1-0

Θησέας-Ηρακλής Λ. 0-1

Ατρόμητος Παλ.-Ελασσόνα 1-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. Ηρακλής Λάρισας 18
  2. ΑΟ Υπάτου 17
  3. Δήμητρα Ευξεινούπολης 15
  4. Νέα Αρτάκη 13
  5. Αμβρυσσέας Διστόμου 13
  6. Θησέας Αγριάς 12
  7. Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 12
  8. ΠΟ Ελασσόνας 11
  9. Φήκη 10
  10. Ατρόμητος Παλαμά 4
  11. Αταλάντη 3

*Ο Αετός Μακρυχωρίου έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Η επόμενη (9η)

Νέα Αρτάκη-Εθνικός Ν.Κ.

ΑΟ Υπάτου-Αμβρυσσέας

Φήκη-Δήμητρα Ευξ.

Ηρακλής Λ.-Αετός Μακρ. 3-0 α.α.

Ελασσόνα-Αταλάντη

Ατρόμητος Παλ.-Θησέας

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου