ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανοιξαν οι εγγραφές για το 1ο Κριθαριά Trail

ανοιξαν-οι-εγγραφές-για-το-1ο-κριθαριά-trail-222817

Το Κριθαριά Trail είναι ο σε μεγαλύτερο βαθμό παραθαλάσσιος αγώνας trail της Ελλάδας, με διαδοχικές παραλίες να δεσπόζουν και να μαγεύουν και με φόντο στο 4ο χιλιόμετρο της διαδρομής το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου σε βράχο στη θάλασσα. Το ντεμπούτο της διοργάνωσης θα γίνει στην Κριθαριά Μαγνησίας στις 30 Ιανουαρίου 2022. Είναι ένας αγώνας που θα εντυπωσιάσει κάθε αγωνιζόμενο, αλλά και θα τον δυσκολέψει, καθώς οι κλίσεις, παρότι δεν είναι παρατεταμένες, είναι διαρκείς. Αναλυτικό αφιέρωμα για τον νέο αγώνα θα δημοσιευθεί από τον ΣΔΥ Βόλου την επόμενη εβδομάδα.

Αποστάσεις αγώνων

α) 8,3 χιλιόμετρα TRAIL με υψομετρική 350 μέτρων

β) 6.500 μέτρα ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ τύπου «urban trail» (άσφαλτος) με υψομετρική 165 μέτρων στη διαδρομή Κριθαριά – Μάραθος – Άγιος Γεώργιος. Οι 2 αγώνες θα γίνουν με διαφορά μεταξύ τους 2 ωρών, ώστε όποιος θέλει να τρέξει και στους δύο. Ποσό συμμετοχής για κάθε αγώνα: 5 ευρώ.

γ) Παιδικός Αγώνας 500 μέτρων, φυσικά χωρίς ποσό συμμετοχής.

Το 1ο Κριθαριά Trail 2022 θα διοργανωθεί από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου, με τη συνδιοργάνωση ή υποστήριξη ή υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ), της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας και του Συλλόγου Κριθαριάς «Ο Νέος Απόστολος».

Πολύτιμη θα είναι για μία ακόμη φορά, όπως σε κάθε διοργάνωση και εκδήλωση που γίνεται στη Μαγνησία, η υποστήριξη και η κάλυψη από τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Νομού Μαγνησίας.

Οι εγγραφές γίνονται στη σελίδα του ΣΔΥ Βόλου, στο https://voloshalfmarathon.gr στην κατηγορία «ΝΕΑ». Προς διευκόλυνση όσων μένουν/βρίσκονται στον Βόλο, εγγραφές γίνονται και στο κατάστημα Aspirina, Δημητριάδος 160.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου