Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Με τις αποδείξεις να είναι υπέρ του ο Βόλος

με-τις-αποδείξεις-να-είναι-υπέρ-του-ο-βό-317908

Με τα αποδεικτικά στοιχεία να είναι υπέρ του Βόλου κλήθηκαν σε απολογία από το πειθαρχικό όργανο της Superleague τόσο η βολιώτικη ΠΑΕ, όσο και αυτή του Άρη που οπαδοί της χωρίς εισιτήρια προκάλεσαν τα επεισόδια την περασμένη Κυριακή στο Πανθεσσαλικό.

Ενώπιον του πειθαρχικού οργάνου της Superleague θα βρεθούν αύριο οι ΠΑΕ Βόλος και Άρης για τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν στο κυριακάτικο παιχνίδι των δύο ομάδων στο Πανθεσσαλικό, το οποίο μάλιστα διακόπηκε προσωρινά.

Και οι δύο ομάδες έχουν κληθεί σε απολογία μεταξύ άλλων με το άρθρο 15 4β, στο οποίο αναφέρεται ότι: «Αν η είσοδος των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο ή τα επεισόδια στους λοιπούς χώρους του γηπέδου κατά τα ανωτέρω, συνδέονται είτε με σημαντικές φθορές ξένης ιδιοκτησίας είτε με βιαιοπραγίες κατά προσώπων, επιβάλλεται χρηματική ποινή πενήντα χιλιάδων (50.000) ευρώ ως διακοσίων πενήντα χιλιάδων (250.000) ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές από δύο ως τέσσερις αγωνιστικές. Σε περίπτωση που τα επεισόδια έγιναν αποκλειστικά και μόνο στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου ή ήταν μικρής κλίμακας και δεν επέφεραν σωματική βλάβη σε κανένα πρόσωπο, τότε θα δεν θα επιβάλλεται ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές».

Αναλυτικά οι κλήσεις σε απολογία: Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία την Παρασκευή, 12-11-2021 και ώρα 10:00 τις ΠΑΕ: Άρης: «Βάσει των αναφερομένων στο από 7/11/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 7/11/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 1003/2/458/6-ιστ από 8/11/2021 Έκθεση της Αστυνομίας» στον αγώνα ΠΑΕ Βόλος-ΠΑΕ Άρης.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, β’, 15 παρ. 3 περ. α’, παρ. 4 περ. β΄ και παρ. 5 περ. α’ και ε΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

ΠΑΕ Βόλος: «Βάσει των αναφερομένων στο από 7/11/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 7/11/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 1003/2/458/6-ιστ από 8/11/2021 Έκθεση της Αστυνομίας» στον αγώνα ΠΑΕ Βόλος-ΠΑΕ Άρης.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, β’, 15 παρ. 1 περ. α’, γ’, παρ. 2 περ. α’, παρ. 3 περ. α’, ζ’, παρ. 4 περ.’ α’ και β’ και παρ. 5 περ. ε’ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Παρά την κλήση και με το άρθρο 14 που έχει τον κίνδυνο αποκλεισμού της έδρας, στην ΠΑΕ Βόλος έχουν όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν πως για όσα συνέβησαν ευθύνονται οπαδοί του Άρη που εισήλθαν παράνομα και χωρίς εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό κάτι που φαίνεται και από τον αριθμό των εισιτήριων που κόπηκαν αλλά και από όσα φαίνονται ξεκάθαρα σε βίντεο. Μάλιστα χθες ήρθε στο φως της δημοσιότητας ακόμη ένα βίντεο που καταγράφεται η εισβολή μεγάλου πλήθους οπαδών του Αρη, όταν επιχειρούν μπουν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με παράνομο και βίαιο τρόπο!

Ο Ορός στην καλύτερη 11άδα στο slgrfantasy

Μετά την ολοκλήρωση της κάθε αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, το επίσημο παιχνίδι fantasy της διοργανώτριας παρουσιάζει την καλύτερη ενδεκάδα του παιχνιδιού, η οποία προκύπτει από τα στατιστικά δεδομένα του κάθε αγώνα.

Σε αυτήν της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-22 υπάρχουν τέσσερις ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα, Καραχάλιος, Κάργας, Εραμούσπε και Περέα, δύο ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, Επασί και Ντουρμισάι, δύο ποδοσφαιριστές του Άρη, Γκαρσία και Εντιαγέ ενώ την 11άδα συμπληρώνουν οι Οροζ (Βόλος), Μασούρας (Ολυμπιακός) και Κούρτιτς (ΠΑΟΚ).

Η καλύτερη ενδεκάδα του παιχνιδιού προκύπτει από τα στατιστικά δεδομένα του κάθε αγώνα και δεν αφορά στην καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής.

Οι αριθμοί της 9ης αγωνιστικής

Τα γρήγορα γκολ δίνουν πάντα ενδιαφέρον στους αγώνες και η 9η αγωνιστική ήταν από αυτές που το απέδειξαν. Μπορεί να μην μπήκαν πολλά γκολ συγκριτικά με άλλες, 18 αυτή τη φορά, αλλά ήταν η πρώτη αγωνιστική στη σεζόν που και τα επτά παιχνίδια είχαν γκολ από το πρώτο ημίχρονο. Μάλιστα τα 10 από τα 18 μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο.

Από την αγωνιστική ξεχωρίζουν και άλλοι ενδιαφέροντες αριθμούς.

66… είναι οι ποδοσφαιριστές που έχουν ως τώρα συμμετοχή και στα εννέα παιχνίδια της σεζόν, οι 14 μόνο από αυτούς δεν έχουν χάσει λεπτό. Ενας από αυτούς ήταν για τον Βόλο και ο Γκρίλο που αποβλήθηκε και χάνει το ρεκόρ του. Πάντως άλλοι 5 ποδοσφαιριστές του Βόλου με συμμετοχή σε όλα τα ματς είναι οι Τάσος Τσοκάνης, Αντριάν Ρεγκατέν, Τομ Φαν Βέερτ, Φράνκο Ρομέρο και Χούλιαν Μπαρτόλο.

70… νίκες στη Super League μετράει πλέον ο Απόστολος Μάντζιος στην προπονητική του καριέρα. Οι 20 από αυτές είναι με τον Άρη. Έχει ακόμα 58 ισοπαλίες και 94 ήττες σε 222 αγώνες.

50… νίκες στην καριέρα του στη Super League συμπλήρωσε ο Μιχάλης Γρηγορίου με αυτή της Λαμίας στην Τρίπολη. Σε 172 αγώνες έχει ακόμα 52 ισοπαλίες και 70 ήττες. Έγινε και ο πρώτος προπονητής της Λαμίας, που φτάνει τις 10 νίκες.

200… παιχνίδια σε συλλογικό επίπεδο σε εθνικές κατηγορίες συμπλήρωσε ο Γιώργος Παμλίδης και τα συνδύασε με ένα γκολ που έδωσε ένα πολύτιμο βαθμό στον Απόλλωνα. Έχει 99 αγώνες στη Super League, 52 στην Β’ κατηγορία, 27 στην Γ’ και 22 στα Κύπελλα Ελλάδας.

100.. αγώνες στην καριέρα του σε όλα τα πρωταθλήματα έφτασε ο Διαμαντής Χουχούμης. Ο αμυντικός του Παναιτωλικού περίμενε 40 μέρες λόγω τραυματισμού το στρογγύλεμά του. Έχει 69 αγώνες στη Super League, 9 στην Β’ κατηγορία, 16 στην Α’ Σλοβακίας και 6 στην Α’ Σερβίας.

30.. γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ συμπλήρωσε ο Σέρχιο Αραούχο. Χρειάστηκε 89 αγώνες και… τέσσερις θητείες. Έχει 23 στη Super League, 6 στο Κύπελλο και ένα στην Ευρώπη.

4… ήττες έχει ο Παναθηναϊκός στα εννέα πρώτα παιχνίδια του, όσες ακριβώς είχε και πέρσι και πρόπερσι!

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου