ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παραμένουν κορυφή με 4Χ4 οι γυναίκες του Βόλου ΝΠΣ  

παραμένουν-κορυφή-με-4χ4-οι-γυναίκες-του-275367

Την τέταρτη νίκη σε τέσσερις αναμετρήσεις πέτυχε η γυναικεία ομάδα του Βόλος ΝΠΣ, που επικράτησε εντός έδρας του ΑΟ Τρίκαλα με σκορ 3-0 το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής.

Η ομάδα του Γιώργου Πλατανιά εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της, καθώς βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 12 βαθμούς πλέον, μετά και την τέταρτη αγωνιστική του γ’ ομίλου της Γ’ Εθνικής Γυναικών.

Η πρωτοεμφανιζόμενη αλλά πολλά υποσχόμενη ομάδα του Βόλου μετά από εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε του μέχρι πρότινος αήττητου και δεύτερου στη βαθμολογία Α.Ο. Τρίκαλα με σκορ 3-0 χάρις στα δυο γκολ της Κωνσταντίνας Πλατανιά στο 16ο και 86ο λεπτό και ένα της Μάγκυ Λουκοπούλου στο 59’, τέσσερα λεπτά μετά την είσοδό της στον αγώνα.

Στα αξιοσημείωτα ο πολύς κόσμος που βρέθηκε στις κερκίδες του ΕΑΚ και χειροκρότησε την καταιγιστική εμφάνιση των κοριτσιών του Βόλου.

Στα προηγούμενα παιχνίδια είχαν σημειωθεί οι νίκες με τη ΦΘΙΑ Λαμίας (3-0), την ΑΕ ΚΟΥΚΟΥ Πιερίας (1-10) και τις Πιέριδες Μούσες (2-4). Η ομάδα του Βόλου διαθέτει την καλύτερη επίθεση, αφού έχει ήδη σκοράρει 20 τέρματα σε τέσσερις αγώνες, ενώ έχει δεχθεί μόλις τέσσερα. Επίσης, η ακαδημία των κοριτσιών ήδη αριθμεί είκοσι αθλήτριες με τις εγγραφές να συνεχίζονται και όλο και περισσότερα νεαρά κορίτσια να εμπιστεύονται τον Βόλο για να διδάσκονται και να παίξουν ποδόσφαιρο.

ΒΟΛΟΣ-ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ 3-0

ΒΟΛΟΣ: (Πλατανιάς) Μαλτέζου, Τράικου, Σταμοπούλου, Μακεδών, Ι. Πάσχου, Αθανασίου (55’ Μ. Λουκοπούλου), Πλατανιά, Χουβαρδά (65’ Ε. Λουκοπούλου), Θεοχάρη, Πούλιου, Ζέγλη (77’ Αγόρου).

Αποτελέσματα (4η)

3ος όμιλος Γ’ Εθνικής

ΑΣΤ Λέοντας-Πιερίδες Μούσες 5-2

Βόλος ΝΠΣ -ΑΟ Τρίκαλα 3-0

ΠΑΣ Λαμία 1964-Νηρηίδες Φθίας 0-8

Ρεπό: Κούκου ΑΕΚ Πιερίας

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. Βόλος ΝΠΣ 12
  2. ΑΟ Τρίκαλα 7
  3. ΑΣΤ Λέοντας 7
  4. Πιερίδες Μούσες 6
  5. Νηρηίδες Φθίας 3
  6. ΠΑΣ Λαμία 1964 0
  7. Κούκου ΑΕΚ Πιερίας 0

*Ρεπό έχουν κάνει: ΠΑΣ Λαμία 1964, ΑΣΤ Λέοντας, Νηρηίδες Φθίας, Κούκου ΑΕΚ Πιερίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου